@LucVanAgt
- 2024
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Wat een plaatje deze camping. Overal is goed over nagedacht. Prachtige grote plekken met een stuk kunstgras en bij iedere plek een picknicktafel. Prachtige eigen verwarmde badkamer. Wij komen zeker graag terug. Gewoon top allemaal.
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Deze camping is niet geschikt voor een camper van 7,5 meter. Veel te kleine ondiepe plaatsen, waardoor we moesten manoeuvreren om de camper fatsoenlijk neer te zetten. Dan maar dwars over de plek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
ongelooflijk wat een mooie en vooral rustige camping. immens terrein. grote plaatsen, net sanitair en dat voor €23 incl. stroom voor 2 personen. Dat je apart voor de douches moet betalen vinden wij geen probleem. zo’n groot terrein met zoveel plaatsen! we stonden er met 3 campers.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Geweldige plek. Hheerlijk rustig en alles super schoon. Prachtig aangelegd ook. Echt een aanrader
Juli 2026
Prachtig verzorgde camping. Tea moet wel groene vingers hebben gezien de prachtige planten en bloemen. Wij hebben hier 3 nachten gestaan op een prachtige en ruime plek.
prachtige camping. mooie grote plaatsen. Mooi en heel schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst door Peter en José. in de omgeving overal goede fietspaden. Kortom: een aanrader.
prachtige parkachtige camping! vriendelijke Nederlandse eigenaar. 3 nachten gestaan, het was super. Zeer aan te bevelen 👍👍