@LucZielman
- Ander
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 10 uur geleden
Sitecode: 19529
Prima camping om de Acropolis e.d te bekijken.De wegen om de camping geven wel redelijk veel geluid.Om naar het centrum te gaan hebben wij gebruik gemaakt van een taxi.Met de freenow app gaat dit prima .
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Nu is het erg rustig.Je hoort alleen de veerboten.Het eerste gedeelte van de camping bestaat alleen uit seizoen plaatsen.Grote tenten waar caravans onder staan. Het achterste gedeelte meer geschikt voor campers met wat uitzicht op zee..
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Prima camperplaats voor een overnachting of om Omiso te bekijken.Overdag wel wat geluid van de weg maar s, nachts rustig.Omoso is eenvoudig te bereiken.Achter de camperplaats een stukje omhoog lopen en dan met een lift in een roltrap.De camperplaats is gratis allen registreren.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Mooie camperplaats waar veel belangstelling voor is.Er wordt daarom ook uitgeweken naar de parkeerplaats achter de camperplaats.Goede wandel mogelijkheden.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Rustige plek bij een voetbalveld.Wandelen in de directe omgeving.Wel wat geluid van vliegtuigen maar voor ons niet storend
Augustus 2026
Rustige camperplaats met weids uitzicht .Ruime plekken en de voorzieningen voor de camper zijn goed.
Juni 2026
prima camperplaats om Blankenberge te bezoeken.Let op bij het inchecken dat je zo dicht mogelijk bij de incheck paal gaat staan. De censor in het wegdek, ziet anders de camper niet en zal de slagboom niet werken.
Mooie plek met fantastisch uitzicht.Leuke omgeving.
Februari 2026
Een nieuwe locatie toegevoegd · 8 maanden geleden
Camping désert AlkhaimahJanuari 2026
Sitecode: 19372
Leuke plek om te staan .Zwembad is schoon.Goed te fietsen naar Ouezzane