@LucaeLinda
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2019
- Ci Altro Altro
Zeer mooie omgeving, grote en ruime plaatsen. U betaalt aan de bar, elektriciteit en water apart. het is jammer dat het water 's ochtends niet werkte, dus ik betaalde maar kon het niet bijvullen.
is chiusa.
De omgeving is erg mooi en het initiatief van de gemeente, waarvoor onze dank. Jammer dat bijna alle aanwezige kampeerders op een absoluut onbeschaafde manier parkeerden om in de schaduw te komen. gewone zitplaatsen vrij, maar helemaal om te draaien op de parkeerplaats bezet. jammer voor de hele categorie, het is ook moeilijk te manoeuvreren.
het is een veilig en perfect gebied om de stad te bezoeken, vooral met de prachtige fietspaden van A Coruña. Ik moet echter een ster verwijderen vanwege de uurbeperking op laden en lossen, wat alleen mogelijk is van 7 tot 9 uur 's ochtends, de woonkamer conditioneren en wachtrijen creëren als het gebied vol is. maar we hebben er 2 nachten van genoten.
hoe kun je hier geen 5 sterren plaatsen - een prachtige plek. uitstekend georganiseerd voor boeking en toegang via een app, er zijn alle instructies en het is heel eenvoudig. zeer schone diensten, elektriciteit, laden en lossen. de kolommen hebben dubbele stroomsterkte, dus pas op als het niet werkt, probeer dan aan te sluiten op het onderstaande stopcontact. we komen zeker terug.
Grote parkeerplaats en helaas helemaal niet verzorgd. Er zijn diensten, inclusief elektriciteit, een beetje zorg zou genoeg zijn om het schoon te maken en de riolering beter te repareren en het zou 5 sterren zijn. Wel omheind en veilig, 10 minuten fietsen van het centrum, dankzij de prachtige fietspaden van Sevilla. We hadden een goede tijd, we verbleven 2 nachten.
Niets speciaals. Na contact via e-mail vertelden ze ons dat ze niet werkten bij het boeken, eerst zeiden ze dat er ruimte was, en toen we aankwamen was het veld er niet - we waren klaar om te gaan, maar uiteindelijk vonden ze er een en vertelden ons herhaaldelijk dat was gereserveerd voor de volgende dag dus we moesten vertrekken. Kortom, ongeorganiseerd, we voelden ons niet welkom. Onaangenaam en onvriendelijk bij de receptie. We zouden niet teruggaan.
Uitstekende rustplaats met bewaking op een steenworp afstand van de zee. We verbleven begin augustus 2 nachten, met zeker 100 andere campers, ondanks dit geen lawaai, rustige nachten. 8 euro per dag, lossen en laden ok. Handig zowel in als buiten de stad. Uitstekend fietspad naar de kust. Er is geen elektriciteit, maar we hadden het niet nodig, dus ok.
We hebben niet geslapen, maar prima plek voor een tussenstop. Omheind, bewaakt en voorzien van elektra en riolering. We verlieten het voertuig voor een paar uur om de stad te bezoeken, omdat we geen diensten hadden gebruikt of overnacht, hebben ze ons niets in rekening gebracht, dus hebben we bijgetankt. Perfect voor een bezoek aan de stad - 10 minuten fietsen.
De plaats is ongetwijfeld mooi. We waren begin augustus, dus het stond vol met campers, sommige helaas gesetteld en een beetje lawaaierig. Ik reisde tot laat met auto's, maar al met al acceptabel. helaas vies door de onbeleefdheid van sommige "kampeerders" die in de auto slapen en het torentje als latrine gebruiken. Pas op voor muggen en insecten in het algemeen. Echter, een onvergetelijke zonsopgang.
Leuke plek, een oase in de hitte van de woestijn. Onze gasten zijn lieve mensen, ze lieten ons thuis voelen, er is een mooi zwembad om af te koelen, fantastische gloednieuwe en frisse douche. Laden en lossen ok, en ook brood en croissants in de ochtend. Bedankt
Goede rustruimte, met enkele schaduwrijke plekken. We brachten een rustige en koele nacht door midden augustus - ondanks dat ze vol zijn, zijn de ruimtes groot en het voelt goed. Handig laden en lossen, allemaal gratis! Met dank aan de stad Teruel voor de ruimte
grasveld, enorm en mooi. veel plaatsen, een geweldige sfeer voor het surfersstrand. huidige diensten, maar die hebben we niet gebruikt - we hebben heerlijk geslapen?
Heerlijk verbonden met het centrum met een prachtig en zeer comfortabel fietspad. Gebied op beton, brandschoon - geweldige faciliteiten, allemaal gratis. We verbleven een nacht op 25/7, het was praktisch vol.
We brachten een rustige nacht (24/7) door net buiten Barcelona. We waren slechts twee kampeerders, erg ontspannend. 'S Ochtends kochten we de fantastische Cava bij de wijnmakerij - huidige diensten, maar we hebben ze niet gebruikt.
Een leuke, gloednieuwe plek gerund door lieve mensen. Prachtig uitzicht op het nabijgelegen Assisi, dat kan worden bereikt na een korte wandeling. Rustig, zij het onderweg - wat nog steeds niet de moeite doet. Zeker een bezichtiging waard, we komen terug.
Leuke camping, goed onderhouden. De eeuwenoude olijfbomen zijn werkelijk een bezienswaardigheid. We waren hier direct na half augustus, weinig gasten en veel rust - Het zwembad was ook prachtig, waar we van genoten na warme dagen in het zuiden van Sicilië. Een rustige rit naar Syracuse, heel goed mogelijk - maar pas op voor de weg! U betaalt vooraf. Enige probleem, weinig douches - vaak wachtrijen.
De toereikendheid voor de locatie, uitstekend voor Marzamemi maar ver van de chaos (je moet wel minstens één fiets hebben) voor de rest in het hoogseizoen problemen met elektriciteit die schaars is (de lichten wiebelen) onvoldoende voorzieningen (slechts 3 ganzenbuien water, geen gootstenen, slechts twee toiletten). Het is ook waar dat wij er in augustus waren. De straat is ook erg luidruchtig - we sliepen slecht. Zonnig.
Een mooi grasveld! We verbleven 2 nachten net voor augustus en belden om te boeken. De managers zijn aardig, allemaal essentiële diensten, maar schoon en functioneel. Gemakkelijke afvoer. De plaats is rustig omdat de managers veel geven en ze hun best doen om uw verblijf gemakkelijker te maken. Prachtig strand op 100 meter afstand. Veel permanente, familiale sfeer. We komen terug.
Een heerlijke locatie, direct aan het strand van Eraclea Minoa, langs de witte klif en onder het dennenbos. De stations op de eerste lijn van de zee hebben geen elektriciteit, maar zelfs iets verder landinwaarts is prachtig. Rustige, vage hippiesferen, goed bezocht. Twee sterren minder voor diensten, alleen te verbeteren, maar 10 stappen nemen en jezelf bij zonsopgang in het water werpen is onbetaalbaar.
Gemengd parkeren op asfalt - volledig zonnig. Dicht bij de terminal met bussen die naar Trapani gaan, voor het instappen naar Favignana, voor de kabelbaan naar Erice. We stopten op een middag om het prachtige Erice te bezoeken. Zuinig en functioneel, zelfs in augustus half leeg. Toilet om te vermijden.
Leuke camping aan zee, met terrassen op 3 km van Cefalù We zaten in het hoogseizoen, dus erg vol, maar we kregen een mooie en rustige plaats toegewezen, direct aan zee, dankzij ons kleine formaat. Vriendelijk personeel, allemaal erg stil, ondanks de vele mensen - schone toiletten, comfortabele afvoeren. Koude douches gratis, warm tegen betaling (maar we worden niet bediend).
Als er een beoordeling onder nul was, zou ik die plaatsen. De slechtste camping waar ik ooit een voet op heb gezet. Een hel van verwarring, schreeuwende kinderen, kampeerders die vinden dat ze het recht hebben om muziek te blazen zonder rekening te houden met anderen. Luna park naast met zeer luide muziek op zijn beurt. Niet classificeerbaar, als ik kon, zou ik de manager aanklagen die het camping noemt. Nooit meer.
Mooie omgeving in een rustige omgeving - zeer dicht bij het prachtige meer (50 meter) dat wordt omringd door kleine restaurants en bars. Het gebied is gratis en u betaalt elke 6 uur 2 euro elektriciteit. Afvoeren en laden ok, ook de drinkwatervoorziening is aanwezig, het is zeker de moeite waard om twee bochten te maken om er te komen. Dank aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van deze ruimte!
Mooie rustplaats, we waren op 9 december en we waren met 3 - we hebben geen badkamers en toiletten gebruikt. Het dorp kan worden bereikt met een wandeling van een half uur bergafwaarts en vervolgens namen we de 221 voor de spa om weer omhoog te komen. Mooie kittens en cagnoloni aanwezig! We komen zonder twijfel terug.
Uitstekend gebied op grind, een prachtig uitzicht op het landschap. Elektriciteit 1 euro voor 8 uur, we kwamen in de middag aan en om 9.00 uur passeerde een jongen om de betaling van 10 euro voor de nacht te innen. Nieuwe en efficiënte uitlaten.
Fantastisch, een oase van rust. Panoramisch uitzicht op de heuvel, drinkwater en elektriciteit met 2 euromunten - zorg ervoor dat u eerst de knop naar het gewenste nummer draait en vervolgens het geld invoert! Ok loost ook donker water en grijs water. Het enige nadeel - in de ochtend om 9 uur opent de aangrenzende schietbaan ...
We waren genoodzaakt te verhuizen vanwege de aanwezigheid van een circus, waaruit om middernacht de muziek op vol volume bleef te horen, ongeacht de aanwezigheid van geparkeerde kampeerders. Ik kan het gebied niet beoordelen omdat het volledig bezet is door het circus.
We stopten voor een bezoek aan de stad - veel bussen, een paar campers, die allemaal op de andere parkeerplaats meer naar het centrum waren, dat in feite vol was. Hier zijn geen elektrische kolommen, maar een bezoek aan de stad is perfect - zelfs als het een beetje verwarrend is. U betaalt en stelt uw ticket bloot. 750 m van het centrum.
Parkeerplaats in een sportcentrum, elektriciteit op munten (vanaf 1 euro), toiletafvoer ok, grijs water niet mogelijk. Rustige plek, er zijn 6 plaatsen voor campers met één kolom - we hebben geen gebruik gemaakt van diensten. Over het algemeen perfect voor de nacht.
Oké, we verbleven hier op 5 december 2019, vriendelijke en zorgvuldige eigenaren. Een boerderij met dieren, lokale producten te koop. Kolommen ok, elektriciteit inbegrepen in de prijs - er zijn toiletten, wastafels, enz. - geweldig voor een bezoek aan de stad, op een half uur lopen en je bent in de Arena.
Sitecode: 20445
Losplaats langs de snelweg. Afvalwater, chemisch toilet en fontein voor schoon water. Toen wij er waren, was het een beetje vies en vastgelopen.
Mooi, ruim, met alle voorzieningen voor de camper. U betaalt als een parkeerplaats, aan de automaat - we hadden een geweldige tijd. Voor degenen die last hebben van het lawaai, houd er rekening mee dat we onderweg zijn en dat er militaire oefeningen in de buurt zijn (voor ons was het geen probleem).
Mooie en rustige rustplaats met alle voorzieningen van de camper. Overnachting 8 euro, elektriciteit 1 euro per kw, laden / lossen en water, allemaal met afzonderlijke betaling aan de machine. We hebben een leuke tijd gehad.
NordKapphallen parkeren, toeristisch complex in Noordkaap. De kostprijs is twee personen en de camper 57 euro, maar het was bekend. De plaats is breed en de grond van kiezelstenen, met het oog op de helling - kan verraderlijk worden als je, zoals ons is overkomen, dikke mist ziet. In elk geval altijd suggestief, bij elk weer.
Sitecode: 20920
Leuke camping, goede service. Afvalwaterafvoer bevindt zich niet in het kamp, maar in een iets verderop gelegen gebied, terwijl het toilet als drinkwater in het kamp wordt gespoeld. Leuke wandeling naar het dorp, maar het is een beetje triest.
Fantastisch gratis parkeren voor het mythische dorp van de Kerstman, het hele jaar geopend. Het was half augustus, maar de magie ontbrak niet - er zijn geen diensten, maar de plaats is echt magisch.
Gewoon de rustige parkeerplaats van een winkelcentrum in Umeå, waar een supermarkt, een wijnmakerij en Ikea zijn. De grote parkeerplaats heeft een specifiek gebied voor campers, waardoor het hele signaal het signaal ziet. Geen service, maar we hadden het niet nodig. We hebben een geweldige tijd gehad.
Zeer populaire camping vlakbij de metro naar Stockholm (rode lijn). De camping is mooi, er is een strand met eendjes en eekhoorns, erg druk in het hoogseizoen - de enige nadelen zijn de badkamers en de douches, ze zijn echt lelijk, slechter dan een gym kleedkamer.
Mooie, grote rustruimte met toiletten en afvoer voor de camper. Het uitzicht op de Malmö-brug, waar we een prachtige zonsondergang zagen. U betaalt online, de indicaties worden uitgelegd (helaas, in het Zweeds) op het paneel bij de ingang en op de site op het aangegeven adres ... hoe intuïtief ook.
Uitstekende, rustige rustplaats, zonder diensten. We stopten om te rusten na de avond landing in Rostock, een rustige nacht met nog eens 7 of 8 campers.
Goede rustruimte met alle voorzieningen. Een nacht met elektriciteit 5 euro, lozing van grijs en donker water, laden van helder water. Helder water 1 euro voor 2 minuten doseren.
Let op, het is geen rustplaats, maar een echte camping, de diensten zijn voorbehouden aan campinggasten.
Prachtige plek direct aan zee - diensten met verwarmde en super schone douches. De douche met 10 KR, in plaats daarvan wasmachine en droger gratis. De receptie bevindt zich aan de overkant van de straat in de souvenirwinkel, de kosten met elektriciteit zijn NOK 24,50. Uitstekende uitvalsbasis om door te gaan of terug te keren naar Nordkapp.
Leuke plek, ok donkere wateren, we konden niet achterhalen hoe de grijze te legen. Weinig plaatsen om te baden en af te wassen, als de camping vol is, moet u in de rij staan! Zeer rustig, wat lawaai van de straat, wat ons toch niet stoort.
Gewoon de plek geweldig. Uitstekende service, elektriciteit, riolering, keuken voor afwas en mogelijk douches. Alles in een prachtige stilte, we hadden een geweldige tijd. U betaalt met het geld in een envelop, NOK150 zonder elektriciteit, 200 met elektriciteit en 50 afzonderlijk voor afvoeren en schoon water. Splendido.
Sitecode: 19143
De plaats tegenover de jachthaven van Trømso is erg mooi - op slechts een steenworp afstand van het centrale plein. Er zijn geen diensten, u betaalt met creditcard op de parkeermeter die het bedrag selecteert en vervolgens bevestigt wanneer de gekozen tijd verschijnt. Voor het niet hebben van diensten is het een beetje duur, het kost 20 KR per uur van maandag tot en met zaterdag, vanaf 20 uur 12 KR.
Dit is de parkeerplaats van een speeltuin, allemaal gratis, rustige plek met camperservice - ok cassettetoilet en grijs water (zelfs als het grondmangat een beetje ongemakkelijk is) - uitstekend drinkwater maar kijk uit voor muggen.
Prachtige plek, prachtig strand. Diensten zijn echter een beetje schaars, als de camping vol is, moet je in de rij staan, zelfs voor de douche en om de afwas te doen. Zeer rustige plek, groot, u kiest het veld waar u maar wilt. Ok om zwart, grijs, uitstekend drinkwater te downloaden.
Perfect om te rusten na aankomst 's ochtends vroeg in Moskenes - een paar mijl verderop. Er zijn geen diensten behalve de badkamers, die we sowieso niet hebben gebruikt.
Goede parkeergelegenheid in de buurt van de stad - mogelijkheid om grijs / donker water af te tappen, helder water te laden. U betaalt aan de machine die de duur van de stop instelt, 24 uur 300 NOK - er zijn de toiletten en douches maar we hebben ze niet gebruikt. Functioneel en erg populair. Sluit om 21.00 uur!
Prachtige plek direct aan de Trondheim fjord, we betaalden NOK 345 inclusief douches. Zowel de afvoer voor afvalwater (grijs mangat) als het cassettetoilet in de afvoer naast de receptie worden gebruikt. Leuke douches, allemaal erg schoon.
Rustplaats met water en elektriciteit inbegrepen in de kosten. De betaalbalie bevindt zich achter het restaurant, waar de supervisor is. Betaal met papier en leg de bon op het dashboard. De gereserveerde zitplaatsen zijn niet veel, helaas parkeren de klanten van het restaurant waar ze niet mogen - geen probleem als je laat aankomt. Had een goede nachtrust, met uitzicht op de haven. aanbevolen
Mooie rustplaats, vlakbij het meer. U betaalt bij de receptie, maar het is krappe uren, we kwamen laat aan en we betaalden de volgende dag. Uitstekende service, elektriciteit tegen betaling. Het kleine aangrenzende stadje is schattig.
Uitstekende rustplaats op 10 minuten van Einbeck, een pittoresk stadje. Het kaartje van € 5 wordt betaald aan de automaat bij de ingang van het aangrenzende zwembad en je hebt een gratis douche. Aqua en toilet doorspoelen 1 euro per kolom. Elektriciteit 50 cent naar kw.
Discrete, rustige en vredige omgeving. De managers zijn aanwezig van 18 tot 20, we kwamen later aan en we betaalden de volgende ochtend om 8 uur, uiteraard komt de manager om te noteren wie er 's avonds arriveerde. Kosten 10 euro voor de nacht is elektriciteit, 0,60 per persoon verblijfsbelasting, 2 euro voor water. We hebben de services niet gebruikt.