@Lucjosee
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 13 uur geleden
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Deze camping licht in een prachtig gebied en dat is voor mij het voornaamste. De plaatsen zijn klein en ongelijk. Ik zou zeker terugkomen
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam. De camping vind ik prima, niet op aan te merken. Mooi zwembad met ligzetels . De douches en toiletten zijn goed onderhouden. Wij zijn hier vier dagen geweest. Luc en Josée
2022
Wij verbleven hier begin mei 2022 .Zeer mooie locatie, zeer rustig deze tijd van het jaar wat wij wel fijn vonden. Voor ons was alles picobello , wij verbleven hier drie dagen.
wij zijn hier vorige maand geweest en vonden dit de ideale plek.Gans alleen gestaan . Nu op de terugreis teruggekomen. Prachtige plek aan het meer met twee toiletten en afvalbakken en veel ruimte.
2020
Zeer mooie camperplaats. Kort bij de brouwerij van Rochehaut. En veel wandelingen waarvan de ladder wandeling een zeer mooie maar pittige wandeling.
Veel te druk op elkaar, zijn na een wandeling doorgereden.
Voor ons is dit een ideale camper plaats. Voor ons was dit een rustgevende camping . Sanitair niet nieuw , maar wel proper en de douches waren lekker warm. Lekkere schelpjes klaargemaakt van op het strand.