@Lucky-on-Tour
- 2018
Voor de 3e keer hier geweest en het is telkens weer genieten: vriendelijke beheerders, mooie ruime plekken midden in de natuur, schoon sanitair en volop wandelmogelijkheden.
We werden vriendelijk ontvangen door de beheerders. De plekken, met tegels, zijn ruim. Het sanitair is schoon. Een absolute aanrader.
Een kleine camping, ideaal gelegen zo vlak aan de kust. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is schoon. Een absolute aanrader, wij komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 161937
Rustige camping, in opbouw na overname, gelegen in het bos met veel wandelmogelijkheden. Vriendelijk ontvangst, sanitair is gedateerd maar schoon.
Mooie camping, schoon sanitair, vriendelijke beheerders, voldoende wandelmogelijkheden en heerlijk eten aan de overkant. Een aanrader.
Na een vriendelijk ontvangst, mochten wij een plek uitzoeken. Er was er nog één vrij aan het water, de keuze was dan ook snel gemaakt. We hebben volop genoten op deze kleine en rustige camping. Het sanitair is super schoon, de beheerders zijn erg vriendelijk. Een absolute aanrader en we komen zeker nog eens terug.
Prachtige camping met super schoon sanitaire. Een oase van rust en voldoende fiets- en wandelmogelijkheden. We komen er zeker weer terug.
Het online boeken en inchecken is handig, maar komt wat onpersoonlijk over. Prima camping, ruime plaatsen en prachtig en schoon sanitair.
Gastvrij ontvangst door de aardige beheerder. We kregen een drankje en welkomspakket voor de honden mee, echt geweldig! Je mag zelf een plek uitzoeken. Prima en schoon sanitair. Natuurlijk hebben we gebruik gemaakt van de broodjesservice 😋. Een absolute aanrader.
Vriendelijk ontvangst door aardige beheerders. Door de vele vaste bewoners, die hun caravan omgebouwd hebben tot woning, voelt de camping meer aan als een klein dorp dan op een camping. Het sanitair is gedateerd, maar erg schoon. Het grote minpunt, waar de beheerders niets aan kunnen doen, is dat de camping op de aanvliegroute van vliegveld Zürich ligt. Tussen 20.00-23.00 uur komt er elke 2 min een vliegtuig over en dat zorgt voor geluidsoverlast
Nette camping met ruime plaatsen. Vriendelijk personeel. Sanitair is mooi en schoon, douche is gratis. Hoewel aan de prijs is het een aanrader.
Camping is ideaal gelegen, dicht bij de kabelbaan. Vriendelijk ontvangst. Prima sanitair, maar we betwijfelen het of het vaak schoon gemaakt wordt. Het restaurant had nieuwe eigenaren, de kwaliteit viel tegen.
Kleine camping tussen de wijnvelden. Vriendelijk ontvangst, mooie plekken, zeer schoon sanitair en prachtig zwembad. Het geluid van de snelweg hebben wij niet als probleem ervaren.
Hier is echt alles TOP! Vriendelijke en behulpzame beheerders/eigenaren, kleine camping met ruime plaatsen, prachtig en schoon sanitair, mooi uitzicht en winkels enz. op loopafstand. Bij een verblijf van meer dan 3 nachten kun je met de Gästekarte o.a. gratis met de bus en de kabelbaan. Een absolute aanrader!
Kleine camping, schitterend gelegen aan de Thiersee. Vriendelijk ontvangst. Sanitair is prima en schoon.
Sitecode: 101996
Camping doet rommelig aan. Sanitair is verouderd maar schoon. De camping is een goed uitgangspunt voor wandelingen.
Mooie rustige camping met vriendelijke beheerders. Wij mochten als eerste met de camper op de nieuw aangelegde en ruime camperplaatsen staan. Een aanrader en we komen zeker terug.
Vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg over de camping. Mooie, ruime plekken en prima sanitair. Aardige en enthousiaste beheerders. Een aanrader, we komen dan ook zeker nog eens terug.
3 Nachten hier gestaan. Prima locatie, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair en ruime plekken. Een aanrader.
Prachtige camping midden in de natuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Alle voorzieningen aanwezig, schoon sanitair. Ideaal wandelgebied. Een absolute aanrader, wij komen dan ook zeker weer terug.
Mooie en ruime camperplekken met weids uitzicht over de weilanden. Vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Een aanrader.
Mooie camping in de natuur, ideale overnachtingsplaats voor doorreis. Vriendelijke Nederlandse eigenaar. Sanitair schoon. We komen zeker nog eens terug.
In één woord geweldig: vriendelijk personeel, mooie camperplekken en fantastisch sanitair. Een absolute aanrader.
In één woord geweldig! Prachtige ligging in de natuur, ruime plekken, schoon sanitair, vriendelijk personeel en legio wandelmogelijkheden. Een absolute aanrader.
Mooie camping met vlakke camperplaatsen. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Voldoende wandelmogelijkheden in de omgeving.
Camping met veel vaste plaatsen en enkel een aantal, niet vlakke, plekken voor campers in het gras. Dat laatste is met nat weer niet echt handig. De camperplaatsen zijn voorzien van stroom, water en eigen afvoerpunt. Mooi en schoon sanitair. Goed restaurant op de camping aanwezig.
Sitecode: 52022
Leuke zelfvoorzienende camperplaats midden in de natuur en aan de rand van de Creux du Van. Overdag erg druk, in de avond heerlijk rustig. Een belevenis.
Top camperplaats: terrein is goed onderhouden, ruime plaatsen, alle voorzieningen zijn aanwezig en vriendelijke eigenaren. Een absolute aanrader. We komen zeker nog eens terug.
Drie nachten hier gestaan in het naseizoen. Prima camping, rustig en mooi gelegen. Vriendelijke ontvangst, schoon en mooi sanitair. Komen zeker nog eens terug.
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Prachtig, nieuw en schoon sanitair. Wij vonden de camping te massaal, maar het is een prima uitvalbasis voor wandel- of fietstochten.
Twee nachten hier gestaan. Vriendelijke en hulpvaardige beheerders. Mooie camping met ruime plekken voorzien van water en stroom. Prachtig en schoon sanitair, mooie omgeving met voldoende wandelmogelijkheden. Een absolute aanrader, we komen zeker nog eens terug.
Drie nachten hier gestaan, in één woord geweldig: vriendelijke ontvangst, ruime plekken met water- en stroomvoorziening, prachtig en schoon sanitair, mooie omgeving met voldoende wandelmogelijkheden. Een absolute aanrader, we komen zeker nog eens terug.
Eén nacht hier gestaan. Bij aankomst bleek de receptie gesloten, maar dat was geen probleem. In dit geval kun/mag jezelf alvast een plek uitzoeken en je later bij de receptie aanmelden. Vriendelijke ontvangst aan de receptie, mooie en ruime plekken op de terrascamping, schoon sanitair en voldoende wandelmogelijkheden in de mooie omgeving.
Eén nacht hier gestaan. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie, echt TOP! Prachtige en rustige camping met ruime plekken. Mooi en schoon sanitair. Komen er zeker nog eens terug.
We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima camper-kampeerplaats. Vriendelijke eigenaren, mooie omgeving om te wandelen. Komen er zeker terug.
We hebben hier 2x 1 nacht gestaan. Prima camper-kampeerplaats. Mooie omgeving. Komen er zeker terug.
We hebben hier 1 nacht gestaan en waren alleen. Prima camper-kampeerplaats. Komen er zeker terug.
Sitecode: 20141
We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima camper-kampeerplaats. Komen er zeker terug.
Prima camping om te verblijven met de camper. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Ruime plekken in zon en/of schaduw. Sanitair is schoon. Verschillende prijzen: hoe dichter aan het meer hoe duurder. Voldoende inkoopmogelijkheden in de buurt.