@LuckyLuke22
- 2006
De locatie is precies zoals eerder beschreven. Maar de prijs is niet goed. Wij betaalden € 22,- voor een kampeerplaats zonder elektriciteit voor twee personen voor één nacht
Sitecode: 19268
Mooie camping, vriendelijk personeel. Wij verbleven hier voor een zeer rustige nacht. Het zwembad was erg aangenaam met 26°C
Prachtige, kleine maar zeer fijne camping met ruime, geschakelde plaatsen met kleine heggen en bomen. Er zijn schaduwrijke maar ook zonnige plekjes te vinden. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Omdat we er maar op doorreis waren, hebben we er maar één nachtje geslapen en we komen graag nog eens terug.
Mooie parkeerplaats voor campers van alle formaten, goede prijs-kwaliteitverhouding, rustige ligging en dichtbij de stad.
Rustige, eenvoudige plek zonder voorzieningen. Zonde dat de eigenlijk bedoelde parkeerplaatsen permanent bezet worden door permanent geparkeerde stacaravans en caravans. Ze zijn daarom niet beschikbaar als nachtparkeerplaatsen
Wat dachten de besluitvormers van de stad? De parkeerplaats bevindt zich onder de drukke rijksweg en het verkeerslawaai is navenant hoog. Er is geen logica waarom het parkeertarief in de winter hoger is dan in de zomer. Voor water- en toiletafvoer betaal je per persoon een euro extra. We zijn 's nachts vertrokken omdat we geen oordopjes bij ons hadden. Wij komen zeker niet meer terug naar deze plek.
Mooie parkeerplaats direct aan de Weser. Goede prijs-kwaliteitverhouding en echt lekker Pakistaans eten (maar ook patat, gebakken/curryworst, koffie, cake en ijs) bij de bijbehorende kiosk om mee te nemen naar de camper, zelfs op porseleinen borden. Bij mooi weer kun je ook aan de kiosk zitten. We komen zeker terug.
Zeer mooie, rustige, verzorgde camperplaats in de nabijheid van water en haven. Goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke terreinwachter. Wij komen hier altijd met veel plezier.
De prijs-prestatieverhouding klopt absoluut niet. € 31,- voor een overnachting zonder stroom op een niet zo goed onderhouden camping is niet geschikt. Er is slechts één machtskolom. Twee buitenwastafels. Maar het ergste was dat daar een ‘vergadering’ plaatsvond en dat de operators daar waren. Tot ver na 22.00 uur werd er luid feestgevierd. Nooit, nooit meer!
Wat een idyllische, rustige plek aan zee met ruime, nette parkeerplaatsen en zeer vriendelijke uitbaters. Helaas zijn we al op de terugweg, anders hadden we graag langer willen blijven. Wij komen graag terug.
Sitecode: 82000
De ligging en het uitzicht vanaf de parkeerplaats zijn prachtig. Het negatieve is dat het café na 16.00 uur niet meer tegen betaling geopend is. Het is ook jammer dat er tussen de camperparkeerplaatsen plastic gras is aangelegd als ruimte voor ligstoelen en tafels. Op een gegeven moment wordt plastic gras microplastic en wordt het onmiddellijk op de ‘blauwe plank’ gespoeld. We gingen verder naar de plaatselijke camping en hadden een geweldige tijd voor weinig meer.
Verlichte parkeerplaats op grindterrein of grasveld, zeer vriendelijke ontvangst en redelijke prijs. V/E, elektriciteit en afvalverwerking. Het enige nadeel: de snelweg ligt op zicht- en gehoorafstand
Eenvoudige, gratis plek direct aan de Naab. Geen V/E. Leuke plek op loopafstand. Ondanks dat de hoofdweg in zicht is en de trein vlakbij, verbleven wij heerlijk rustig. Wij zouden hier weer komen.
Parkeerplaatsen niet ver van de straat met zicht op het blok, verstoord door straatlawaai. Wij reden verder. € 10 is duidelijk teveel voor deze plek.
Mooie, rustige parkeerplaats met V/E en stroomzuilen, dichtbij de stad, aan de rand van het bos, wandelpaden. De parkeerplaatsen zijn ruim. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Kleine, rustige en eenvoudige parkeerplaats met plekken, deels op een weiland, deels schaduwrijk in een dennenbos, op een paar minuten lopen naar het strand en, op deze warme, zonnige zondag, een zeer drukke strandpromenade. De kosten dienen contant te worden betaald in zloty of 22 euro. Zeer vriendelijke medewerker
Direct aan de oprit van de snelweg, stoffige grindplaats
In het boek "Met de camper naar Beieren, het Noordwesten" uit 2019 staat de prijs voor de SP op €9, wij betaalden €26! Dus bijna verdrievoudigd en nog steeds is de plaats vol. Neemt u de pont naar de overkant van de Main, dan kost de standplaats daar €10,- zonder V/E
Mooie CP, schone sanitairgebouwen. Straatlawaai maar storend. Helaas is de cassetteverwijdering defect en is verwijdering daarom niet mogelijk. Het tarief van € 30,- voor een camper met 2 personen is exclusief douche, stroom en afvoer toilet (indien deze werkt).
We brachten twee nachten door op dit geweldige veld. We werden heel vriendelijk ontvangen. Het plein is rustig en verhard, het complex is verzorgd. Vuilnisbakken aanwezig, ook de mogelijkheid om het cassettetoilet te legen en net als vers water inbegrepen in de vergoeding van €10. Elektriciteit vast tarief €5,- indien gewenst. Aan het einde van de SP leidt een wandel-/fietspad naar de stad en een prachtig kasteel met een park. We komen graag terug.
Sitecode: 19796
Rustig gelegen parkeerplaats op een voormalig industrieterrein maakt een onverzorgde indruk, de bijbehorende gebouwen zien er vervallen uit, het groen waarop je staat is onkruid en is al lang niet meer gemaaid. €16,- voor één nacht past niet in deze sfeer.
Prachtig gelegen, rustige camping direct aan het meer, eenvoudige maar schone voorzieningen en natuurlijk mochten we onze cassette weggooien. De tuinman was erg vriendelijk en we zouden graag terugkomen. De prijs voor 2 personen en camper à €16 per nacht is redelijk
Mooie, rustige CP met aan- en afvoer en een klein winkeltje. Ondanks het hoogseizoen hebben we een plekje direct aan het water gevonden en komen graag nog een keer terug.
De staanplaatsen liggen heel dicht bij elkaar. De sporen zijn goed geplaveid met turfstenen. Daarnaast zijn het gras/wilde kruiden kniehoog. Dus de plaats ziet er verwaarloosd uit. Geen uitzicht op de mooie haven. geen schaduw aan de achterkant. We reden verder.