@Luckybaer
De oude binnenstad van Lauenburg is het bekijken waard en kan te voet in 5 minuten worden bereikt! De plaats is een beetje smal en naar mijn mening te duur voor 15 euro! Alles moet extra betaald worden! Sanitair 50 cent douches 4 min 1 euro afvalcontainer 1 euro elektriciteit als je wilt bij de zuil! Bovendien is de plaats niet bepaald stil. Maar we vonden het een nacht leuk!
Hele leuke plek direct aan de Elbe met een prachtig uitzicht! Omdat het echter direct aan de Elbuferstraße ligt, is het ook erg gehorig! Daarom slechts 3 sterren! Het verkeerslawaai is echt vervelend! 24 uur = 7 euro! Oké voor één nacht. V + E elektra als je extra op de zuil wilt!
Stralsund op de Rügenbrug! Over deze parkeerplaats valt niet veel te zeggen !! Top plaats! Zelfs WiFi inbegrepen voor 18 euro! Schoon en goed onderhouden alles wat het hart van een kampeerder begeert !! Zeer centraal gelegen! Broodje aan de overkant bij het tankstation! Simpelweg geweldig!
Super plek en super aardige operator! Erg behulpzaam! Alles is aanwezig wat je nodig hebt Douches, toilet V + E wasmachine + droger! De plaatsen zijn niet erg groot maar voldoende! Zeer centraal gelegen! Leuke restaurants in de buurt! We hielden van de prijs van 18 euro, we vinden het helemaal ok!
Super centrale ligging, sanitair erg schoon maar wel wat smal in het hoogseizoen! Afvoer van grijs water met moeite! 39,30 euro inclusief elektriciteit en toeristenbelasting voor 2 personen niet bepaald goedkoop!
Leuke plek direct aan de Peene! Aanmelden bij de havenmeester! Sanitair erg schoon! 10 euro wie elektriciteit wil 2 euro vast tarief! Douchen met munten 4 minuten 1 euro. 5 minuten naar het centrum! Leuke havenmeester! Zeer rustig 's nachts ondanks de hoofdstraat!
Leuke plek midden in het bos en aan het meer !! Zeer aardige operator! Sanitair erg schoon! De plaatsen zijn soms erg ongelijk! De toegang vanaf de straat tot het plein is vrij avontuurlijk ca. 1,5 km zandpaden met veel holes! En vonden het leuk we zullen terugkomen !! Broodjes morgen op hun plaats!
Zeer rustige camping met ruime kampeerplaatsen! All inclusive behalve douches 4 min. 50 cent! Het sanitair is wat oud maar schoon en goed onderhouden! Op het plein staat ook een heerlijke Italiaan! 15 minuten fietsen naar het centrum van Laboe! Het monument van de marine en de onderzeeër waard! Maar Laboe is ook erg mooi!
Sitecode: 11954
Leuke plek aan de haven! Sanitair erg schoon! 2 personen inclusief toilet en douche 10 euro! Elektriciteit 2 Kw - 1 euro! Met de fiets in 10 minuten naar het centrum! Het station Hundertwasser is een bezoek waard! Heel rustig 's avonds! Goed restaurant! We komen graag terug! ;-)
Een andere plaats! Je staat niet naast elkaar maar achter elkaar! De onderste plaatsen direct aan het water de bovenste op de oude spoordijk! De bovenste hebben een beter zicht! 9 euro per nacht als je elektriciteit wilt, een vast tarief van 4 euro! Aanmelden in het hotel bij de havenmeester! Zeer stil en goed voor fietstochten! We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen in het hotel! We raden de plaats aan!
Zeer centrale plek! Maar ook heel luid op straat! Ofwel 20 euro per nacht of 3 euro voor een uur! Stoelen u. Tabellen niet toegestaan! Eigenlijk alleen een parkeerplaats met mogelijkheid tot overnachten!
Zeer mooie rustige plek! Schoon en goed onderhouden voor 7 euro echt ok! Ideaal om te wandelen en fietsen! Het kasteel ligt naast de deur en is zeker een bezoek waard. De kasteeltuin is ook erg mooi! V + E beschikbaar! We komen terug ;-)
Gratis parkeren voor campers aan de rand van Hitzacker aan de Elbe! De plaats is eigenlijk een grote parkeerplaats, maar het is er rustig en schoon! Je kunt hier 24 uur staan! (de toezichthoudende instantie controleert) Het is 5 minuten lopen naar de oude stad. V + E gratis beschikbaar! Elektriciteit + water met kosten maar niet beschikbaar in onze tijd van 20 mei! Vanwege de eenvoud van de plaats 6 sterren
Zeer mooie plek in kasteel! We waren daar voor 2 dagen van 20 december tot 22 december 2019 en de plaats was bijna leeg (5 dames) de toiletten zijn erg schoon en goed onderhouden. Naar het centrum 5 minuten lopen! Kosten inclusief elektriciteit 15 euro zijn helemaal ok. We kunnen de plaats aanbevelen en zouden graag terugkomen! Veel restaurants in de buurt!
Rustige camping! Zeer mooie operator! Het sanitair is zeer schoon maar een beetje oud in de jaren! We bezochten de Hermansdenkmal en de Externsteine vanaf daar! De plaats is erg idyllisch!
Direct aan het Mittelland-kanaal! We hadden een parkeerplaats aan de voorkant! 10 minuten fietsen naar het centrum van Minden, altijd aan het kanaal! Het sanitair is een beetje oud, maar het werkt! 7,50 Euro de nacht plus (bij ons) 3 Euro vast tarief voor elektriciteit! Overdag druk bootverkeer 's nachts maar erg stil! Geen supermarkt in de buurt en geen broodjes!
Sitecode: 20377
De plaats is zeer goed gelegen voor sightseeing! 5 minuten fietsen naar de oude stad! We denken dat de plaats erg duur is! Eén nacht 30 euro! Voor de camping zijn echter eenvoudige plaatsen voor 12 euro plus (als je wilt) 7 euro voor het gebruik van het sanitair! En elektriciteit extra! Maar alles is goed op het plein! Zeer schoon en mooi!
Dit is een pure parking !! Er is niets! Zelfs geen vuilnisbak en de parkeerplaats is erg vies! Maar om de tuinen van het landhuis te bezoeken, is hij nu ideaal! We hebben 5 euro betaald voor 4 uur !! Dat kan Hannover echt beter maken !!!
Schilderachtige plek! 10 euro inclusief elektriciteit! Toilet en douches naast de deur in de jachthaven naast de bistro! De douches werkten niet! 'S Nachts maar heel hard met de trein! De vele goederentreinen hebben en al geïrriteerd! Aan de andere kant van de rivier dan de weg! Voor een nacht was het ok!
Zeer dicht bij het centrum op 800 meter met de fiets niet 10 minuten! De plaats is schoon en goed onderhouden! Aardig personeel! De sanitaire voorzieningen zijn ook schoon en ok! We komen terug!
Goede plaats! Alles behalve macht! Goed voor het verkennen van het centrum van Flensburg met de fiets, we waren in 15 minuten in de haven! Winkelcentrum tegenover met bakkerij voor vers brood! Voor een nacht echt een aanrader! 'S Avonds wordt de plaats behoorlijk vol!