@LucvandeVen
Sitecode: 91951
Leuke en fijne plek met een super toevoeging, winkeltje met kleding, tasjes en sieraden + koffie met lekkers. Vriendelijk ontvangst. Goede plek om richting Nijmegen te fietsen of Kraaijenbergse plassen.
Zeer mooie locatie, super ontvangst van een enthousiaste eigenaar. Hij is nog veel mooie dingen aan het maken om deze plek nog prettiger te maken. Aanrader om een keertje te verblijven. 45 min van de Geierlay hangbrug.
Keurige camping op een prachtige plaats direct aan de moesel, en een haventje. Op loopafstand van het dorpje. Houdt wel van rekening met de grootte van de camping, even naar de douches wandelen is een behoorlijk eind als je aan het puntje van de camping ligt. Nette mensen met keurige ontvangst. Wel geen goedkope plekken en voor douches en electra moet extra betaald worden.
prima locatie om te vertoeven en de omgeving per fiets te ontdekken.
Mooie en zeer rustige plek, bij ons was het een tussenstop. Ideaal!!!
Super locatie, direct aan de rivier. Sanitair schoon en voldoende aanwezig, heel leuk restaurantje/bar bij de ingang van de camping. Wij waren op doorreis naar Nederland terug dus slechts voor 1 nachtje geweest. Mochten we in de toekomst weer in de buurt zijn blijven we langer. Reserveren wel lastig, geprobeerd via email 1 dag van te voren, in eerste instantie geen reactie. Op de dag zelf echter toch een telefoontje gehad dat r plek was.
Sitecode: 72012
We geven 2 sterren omdat wij de camping niet schoon vinden. Op verschillende plekken hondenpoep op de staanplaatsen. Het sanitair wat dichtbij ons stond vonden wij niet schoon en is erg verouderd. Ruikt ook ernstig naar urine. 3 sterren geven we de camping voor het zeer vriendelijk ontvangst (spreekt goed Engels) en de ligging. 2 nachten gestaan ivm de route naar de graniet rotsen, zeer goed te doen.
Sitecode: 2088
leuke camping, ook voor een paar nachten. goede en ruime douches. ook de plek is ruim. fijne afstand met mooi uitzicht van Le mont-saint-Michel.
Gewoon een zeer nette camping. Sanitair is super, zeer schoon en voldoende aanwezig. Wij hadden niet gereserveerd omdat dat alleen vanaf 6 dagen kon. Bij aankomst (eind juli) werden we vriendelijk ontvangen en was er voldoende plek. Ook een prima restaurantje/ bar. Groot zwembad. Camping is niet goedkoop maar daar krijg je wat voor. Op fietsafstand van Bajeux, elektrische fiets wel aan te raden ivm hoogte verschil.
Vanwege de locatie scoort de camping een 5!!! Vriendelijke mensen maar camping zelf erg verouderd, wel schoon. voor de grotere camper zijn het zeer smalle toegangswegen en op de camping zelf ook. Maar super leuke omgeving. Prima voor een overnachting.
Zeer nette camperplaats, grote plaatsen afgeschermd met boompjes voor privacy. Vriendelijke eigenaar. Geen sanitair aanwezig. Tip, ga lekker uit eten bij het plaatselijke restaurantje, Paix Dieu.