@Ludgard-en-Leo

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een heerlijk, rustige cp met alle voorzieningenen een schitterend uitzicht! Uitgebreide info en eenvoudig in-/uitchecksysteem. Pin-/ cashbetaling mogelijk, goede wandel- en fietsroutes in omgeving! en... supervriendelijke eigenaren!!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Gratis cp. Grotere campers bij inrijden aan linkerzijde, vooral met fietsenrek achterop. Redelijk rustig in avond en nacht. Is dichtbij universiteit, maar in weekeinden niet veel geparkeerde auto,'s aan andere kant van cp. Eenvoudige loosplaats.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Rustige en nette camperplaats en gewilde cp. Kom op tijd! Max. verblijfsduur 24 uur. Keurige loosplaats en mogelijkheid lozing toiletcassette. Campers staan redelijk dicht bij elkaar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Dicht bij gezellige dorp Potes. Voldoende ruimte tussen campers en mooi uitzicht op omliggende bergtoppen. Ruime toiletruimte. Nette losplaats en lozen toiletcassette. Koeien achter de cpplaats maakt de cp landelijk. Wel met Pverde-app plaats opgereden. Download app en inrijden is eenvoudiger.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Heerlijk rustige cp. Voldoende ruimte tussen campers. Mooie omgeving om te wandelen. Bakker " om de hoek". Mooie abdij van Cisterciense en naastgelegen kerk. zeer, maar dan echt zeer vriendelijke Louisa. We willen te ontwaar Comillas om eendeel van de noordelijke Camino de Santiago te lopen ( 9 km ) Zij bood spontaan aan om ons naar Comillas te rijden, zodat we de route naar Cóbreces kondenlopen langs de kuststrook. Gewoon een topplek!!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

januari 2025; prijs is inmiddels € 9,50 oer nacht, inclusief electriciteit en overige diensten.

Wat een heerlijke cpplaats en wat hebben we het gezellig gehad! Cpplaats zeer rustig en goed te bereiken ook met onze camper van 7,5 meter. Mooie wandeling naar de waterval (letje) en lekker ontbijt door Bart geregeld in het plaatselijke cafeetje op zondag. S, avonds vrijblijvend "happy hour". En het was inderdaad happy! Dank je voor de gastvrijheid en vriendelijkheid Isabelle en Bart. Waren hier in februari 2024.

Zeer rustige cpplaats met alle voorzieningen. Douche en stroom betaald. Uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Grote percelen. Toplocatie.

wie van rust en vergezichten houdt in een landelijke, natuurlijke omgeving moet zeker deze goed uitgeruste cpplaats bezoeken. Zeer net sanitair, goede WiFi en voldoende ruimte voor camper.

Wederom een toplocatie in een landelijke, rustige natuurlijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Sanitair en informatie ruim voldoende. Zeer vriendelijk ontvangst door eigenaresse, die graag luistert om de cpplaats bovenaan de top tien te plaatsen. Ook hier nog niet alles gezien, dus komen zeker nog een keer terug.

zeer nette en goed verzorgde cpplaats met uitstekende sanitaire voorzieningen. Zeer vriendelijk ontvangen door eigenaars. Perfecte omgeving om te fietsen en te wandelen. Fochteloöterveen en Fries-Drenthe bossen. We komen zeker nog een keer terug want we hebben na 4 dagen nog niet alles gezien.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Nette locatie en beveiligd ! Om Granada en Alhambra te bezoeken. Neem de tijd voor de trip naar Granada en Alhambra. Rustige nacht en sanitaire voorzieningen om de hoek. Douche en toilet op terrein

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Top locatie. Wel op tijd zijn!. Mooie locatie in haven Gelves en Sevilla eenvoudig te bereiken met bus of fiets.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Nette, ruime 5-tal cpplaatsen. Verhard, ieder eigen laad-losgelehenheid. Evt. stroomaansluiting. Bij onze overnachting helaas geen stroom en ietwat last van muziek, hangjeugd. o

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

schitterende cp. Wel volzet aan einde van de dag. Goede laad-mogelijkheden. Enig minpunt, welke wij in de omgeving op meerdere cp-plaatsen hebben ervaren; Constant blaffende honden, zowel overdag, ,s avonds als in de nacht. We zijn hondenliefhebber, maar er zijn grenzen.

Toplocatie!! Een adembenemend uitzicht en zeer vriendelijke eigenaren, Korting van € 5,00 indien je eet in het restaurant. Diverse wandel-en fietsroutes en weg van alle drukte van het dal! Vanuit cpplaats intensieve wandeling naar Het dal van Untersulzbach met bijbehorende waterval.

Ligging van cpplaats niet optimaal gedurende de dag. Veel verkeerslawaai. Meeste plaatsen geen zicht op rivier en overlast van parkeerplaats auto's voor camperplaats. Wij waren waarschijnlijk op een verkeerd moment, Enkele eetgelegenheden gesloten vanwege rustdag. Betaalautomaat werkte niet op moment dat we arriveerden. Er zijn mooiere campercamperplaatsen !

Een toplocatie. Indien nodig zijn er toiletten en douches voorhanden. En... wat een rust! Het openbaar zwembad was reeds gesloten, dus hiervan geen geluidsoverlast. Schitterende grensoverschrijdende wandel- en fietsmogelijkheden.

Mooie, verzorgde camperplaats bij park. Uitstekende wandel-/ fietsmogelijkheden langs de Nahe en naar de stad. Camperplaats inderdaad aan de prijzige kant, echter is zeer rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst en er zijn (schone) openbare toiletten en douches (tegen betaling). In het naastgelegen restaurant kan men uitstekend tegen redelijke prijzen eten!

Weer een aantal geweldige dagen doorgebracht op deze mooie en makkelijk te bereiken camperplaats. Leuke mensen ontmoet en .. een fantastisch, gezellig, muzikaal straatfeest in Brauneberg meegemaakt (1e keer), was gemakkelijk te bereiken al fietsend/wandelend langs de Moezel. Ook in het achterland kan men heerlijk wandelen en fietsen!

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Heerlijk rustige locatie. Natuurgebied vlakbij, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Sanitair wordt uitstekend onderhouden en vriendelijk personeel bij het Info-center!

Hebben in oktober drie nachten gestaan. Lekker rustig, mooie fietsroute naar Valencia langs strand. Ook met openbaar vervoer is Valencia eenvoudig te bereiken. Vriendelijk ontvangst en informatievoorziening

Prijs 2015. € 14,00 (water en electriciteit) Langs drukke weg en desondanks rustige camperplaats. Hebben hier twee nachten gestaan.

juli 2013. Stonden hier drie nachten. Zeer leuk plaatsje en omgeving. Betaalwijze ingewikkeld en veel camperaars die dan ook doorrijden naar verder gelegen camping. Bij droog weer stoffig. Men kan wel onder de bomen staan en cpplaats grenst aan een kant aan riviertje.

Voor het bezoek van Sault en als uitgangspunt voor Mont-Ventouxbeklimming, prima cpplaats. Wel veel kuilen in wegdek en bij droog weer stoffig.

18 juli 2013. Eindelijk de cp plaats gevonden. Zet je TOM-TOm niet op snelste route, want deze stuurt je door de onmogelijke straatjes. Vanuit het zuiden richting Nancy-Epinal aanhouden en dan kom je vanzelf langs deze cpplaats. In de stad staat niets aangeduid (zowel aire camping-car als Port niet aangegeven via borden) Cpplaats is goed voor 1 overnachting.