@Ludgard-en-Leo
- 2010
- Hymer B-Klasse 694
- 2009
- Integraal
Wat een heerlijk, rustige cp met alle voorzieningenen een schitterend uitzicht! Uitgebreide info en eenvoudig in-/uitchecksysteem. Pin-/ cashbetaling mogelijk, goede wandel- en fietsroutes in omgeving! en... supervriendelijke eigenaren!!
Gratis cp. Grotere campers bij inrijden aan linkerzijde, vooral met fietsenrek achterop. Redelijk rustig in avond en nacht. Is dichtbij universiteit, maar in weekeinden niet veel geparkeerde auto,'s aan andere kant van cp. Eenvoudige loosplaats.
Rustige en nette camperplaats en gewilde cp. Kom op tijd! Max. verblijfsduur 24 uur. Keurige loosplaats en mogelijkheid lozing toiletcassette. Campers staan redelijk dicht bij elkaar.
Dicht bij gezellige dorp Potes. Voldoende ruimte tussen campers en mooi uitzicht op omliggende bergtoppen. Ruime toiletruimte. Nette losplaats en lozen toiletcassette. Koeien achter de cpplaats maakt de cp landelijk. Wel met Pverde-app plaats opgereden. Download app en inrijden is eenvoudiger.
Heerlijk rustige cp. Voldoende ruimte tussen campers. Mooie omgeving om te wandelen. Bakker " om de hoek". Mooie abdij van Cisterciense en naastgelegen kerk. zeer, maar dan echt zeer vriendelijke Louisa. We willen te ontwaar Comillas om eendeel van de noordelijke Camino de Santiago te lopen ( 9 km ) Zij bood spontaan aan om ons naar Comillas te rijden, zodat we de route naar Cóbreces kondenlopen langs de kuststrook. Gewoon een topplek!!
januari 2025; prijs is inmiddels € 9,50 oer nacht, inclusief electriciteit en overige diensten.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een heerlijke cpplaats en wat hebben we het gezellig gehad! Cpplaats zeer rustig en goed te bereiken ook met onze camper van 7,5 meter. Mooie wandeling naar de waterval (letje) en lekker ontbijt door Bart geregeld in het plaatselijke cafeetje op zondag. S, avonds vrijblijvend "happy hour". En het was inderdaad happy! Dank je voor de gastvrijheid en vriendelijkheid Isabelle en Bart. Waren hier in februari 2024.
Zeer rustige cpplaats met alle voorzieningen. Douche en stroom betaald. Uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Grote percelen. Toplocatie.
wie van rust en vergezichten houdt in een landelijke, natuurlijke omgeving moet zeker deze goed uitgeruste cpplaats bezoeken. Zeer net sanitair, goede WiFi en voldoende ruimte voor camper.
Wederom een toplocatie in een landelijke, rustige natuurlijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Sanitair en informatie ruim voldoende. Zeer vriendelijk ontvangst door eigenaresse, die graag luistert om de cpplaats bovenaan de top tien te plaatsen. Ook hier nog niet alles gezien, dus komen zeker nog een keer terug.