@Ludiek84
deze camping heeft naast de ‘gewone’ camping ook een Natuurcamping waar we met ons kleine camperbusje hebben gestaan. Heerlijk. Rustige plek in het bos met maar enkele andere gasten + wat seizoensplekken. Prima eenvoudig maar schoon sanitair en verder helemaal niets, behalve zingende vogels 👌🏼. Aan de rand van het prachtige bos. Fijn ontvangst en handige broodjes service. we hebben genoten!
leuke camping. Wij stonden met de camper achterop de camping tegen de bosrand aan, bijna aan het meertje. Perfect. Lekker zwem-meer, prima sanitair, water wat ver lopen maar prima. Bus naar Villach heel dichtbij, Villach zelf is op zondag nogal uitgestorven. 1 Restaurant op de camping, en nog 3 op 1 minuut lopen👍🏼 We belden of er plek was op de camping, Nee was het antwoord. Per mail wel plek. Bij aankomst nog plek zat zelfs, dat is wel gek.
mooie plek, rustig. Hartelijke eigenaresse en dicht bij Cavalese. Met de bus of auto de liften goed te bereiken.inclusief stroom (3amp is inclusief, wij hadden 6amp) en toeristenbelasting € 123 met een camper, 3 Nächten, 2 personen.