• Camperlocaties

@Ludon

Betrouwbare reviewer

2014

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Ontvangen geen campers meer sinds dit jaar

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Sanitair hopeloos verouderd, ondermaats. Zolang dit niet flink aangepakt wordt , raad ik iedereen af om hierheen te komen. Heel wat passage voor je camper. ACSI plaatsen in begin v d camping. Duurdere plaatsen aan het water hebben dan ook nog last v d basgeluiden v d muziek aan de overkant van de baai. Wel vriendelijk a d receptie.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Inderdaad , bevestig vorige reviews. zou vier sterren geven. Helaas werden we opgeschrikt midden in de nacht door een flexbus die een lange tijd alle vuil a h lozen was en de bus aan het kuisen was met draaiende motor. Dit leek mij niet de eerste keer dat ze dit deden. Schandalig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Slijkboeltje, erg drassig en gevaar om vast te rijden. Zeer oneffen terrein. Stroompalen werken niet allemaal. Ook veel plaatsen zonder electriciteit. Sanitair gesloten. Waardeloos.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We stonden hier alleen. Dichtbij kleine centrum. Gratis. Stroom 1 euro per 12 uur. Info gevraagd bij dienst voor toerisme om naar het Schloss te gaan: Via trappen nr oude stad vijfhonderd meter verder. Ze was wel vergeten erbij zeggen dat het gesloten is op maandag! Bij deze.

Sitecode: 12026

Zie vorige reviews, rustige aangename CP. Aanrader is restaurant Alaturka vlakbij. Heel erg lekker en charmant bediend.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Heerlijk toen we alleen stonden. Bij terugkomst v fietstocht nr het mooie Rinteln stond er een camper vlak tegen ons geparkeerd terwijl er nog zoveel plaats was. Omwille van hun luide televisie zijn we weggereden. s’Middags gegeten in dat restaurantje vlakbij maar dit is zeker geen culinair hoogstandje geweest. Wel niet duur.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

WE doorgebracht. Mooie CP . Heel schoon eerste klas sanitair. Lekker restaurant. Alles zo super dat het moeilijk is de plaats te verlaten.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

mooie rustige locatie. mooi wandelgebied. tip : lekker restaurant op 500 meter. : Brauhaus Droge !

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Grote camping. Super sanitair. Netjes. 42 euro voor 2 dagen met 2 personen ACSI. plus 6 euro taxen. 4 euro voor een wasmachine. 1 euro voor 20 min droogkast. Er waren ook droogrekjes aanwezig. Alles top tot er weer 2 Hollandse campers parkeerden, deuren naar elkaar , luifeltjes uit en met zijn vieren luid kwekken tot laat op de avond. Hatelijk luid.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

17 mei om 11 h aangekomen. Stonden zeker 6 campers opeen geparkeerd waaronder eentje die er permanent verblijft blijkbaar. zoveel km voor niks gereden. Andere CP verderop ook volzet. Balen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

bij regenweer heel drassig. lijkt me niet gezellige plaats. slechts 1 stekker voor stroom.,, al bij al duur voor hetgeen het is. wij zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij hebben 29.70 euro betaald met ACSI korting van 1.80 euro voor onze camper met 2 personen. Plaats niet afgebakend in grasweide. Mooi sanitair. Leuke wandeling met start op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Rustige CP aan de rivier. Kleine wandeling van 6 km , vertrek a d mairie. Enkel het restaurant’ Le bouchon d’orb’ open. Dat viel dik tegen. Voorgerecht: salade 6 euro Blaadjes salade met half tomaatje en wat avocado op bord gegooid. Carbonades Flamandes: geen vlees enkel een boeltje vet. 14 euro. Spijtig dat de de chateau niet open was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goed gelegen. Leuk fietsen naar Narbonne en Gruissan. Camping ligt er wat slordig bij. Klein mooi sanitair maar mag wat meer gepoetst worden. Omwille van de MUGGEN zijn we vroeger vertrokken: Niet te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke rustig plekje. Met faciliteiten. We begrijpen wel niet waarom iemand ons een hele tijd stond te filmen of te fotograferen. Misschien lokale bewoonster die ons niet graag ziet komen?

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Nieuw aangelegde CP. Blokken nodig. Sanizuil werkt niet. Speelpleintje juist erachter. Stadje stelt niet veel voor. Goed voor 1 nacht op doorreis.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

WE 10-11 juni was ongelofelijk druk. Allemaal surfers. Daarna rustig. Super vriendelijk onthaal. We kregen ook veel hulp om de Mira boot online te reserveren. Helaas was het uiteindelijk nog volzet. Jammer!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We dachten , we gaan eens rustig staan… vergeet het. Camionette en camper met kinderen naast naast ons . Mensen met kinderen : ga aub nr camping met voorzieningen voor kinderen. Laat andere mensen zonder kinderen met rust.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Goed sanitair. Met ACSI kun je niet reserveren. Bij aankomst toch een plaats . Ongevraagd smerige sticker opgeplakt. Hebben speciaal product moeten kopen om lijm eraf te krijgen. Erg druk en rommelig met tenten en kleine busjes volgestouwd met kinderen en honden. Klein strand met keien. Heel mooie wandeling.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Geen ACSI meer . 20 euro. Receptie s’morgens gesloten. Geen ingang.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Eens met vorige reviews. Met kaart ACSI kregen we 3 plaatsen om uit te kiezen. Met onze camper van iets meer dan 7 meter konden we in 2 van de 3 niet in. Dan nog was het heel erg uitkijken voor de bomen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Goed sanitair, ruime plaatsen. Eerder camping voor gezinnen. Met de fiets is het strand goed bereikbaar. Zwembad is druk met kinderen. Tip: La Cigale, restaurant is aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Camper 2 personen 40 euro. Per telefoon ons meegedeeld.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Eenvoudig maar best ok. Wel te ver van het stadje. Steile terugweg. Vervelende haan en blaffende honden bij buren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie camperplaats. Opgelet maar 2 plaatsen. Alleen op officiële plaatsen staan . Er wordt gecontroleerd door politie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Overvol, ook naburige CP. Is werkelijk heel vervelend dat je eerst kilometers moet rijden om dit vast te stellen. Dit met vele andere teleurgestelde camperaars. Telefoon wordt niet opgenomen. Daarenboven zijn er weinig uitwijkmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooi fietsgebied. Sanitair ook voldoende. Lekkere spareribs gegeten in snackbar naast supermarkt Coop. Idd campingsfeertje. Echter, na 1 nachtje vertrokken omwille van hanen gekraai, nogal luidruchtige buren en reukhinder v landbouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Helaas geen plekje aan het water voor ons. Verharde ondergrond. Heel dicht bij mooie centrum. Basketbalring dichtbij heel erg enerverend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Jammer, ondanks reservatie geen normale plek meer. zelfs ‘overvol’. Na rit van 250 km is dat bijzonder onaangenaam. Havenmeester was wel vriendelijk. Weggereden nr CP Vecht en weide, super daar.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Ruime schaduwrijke plaatsen in het gras. Karig onderhouden sanitair. Zwembad is eigendom van de kids, baantje zwemmen was er niet bij. De beide nachten na 23h hels kabaal, geroep en getier van jongeren, een halve nacht door. Weggegaan omwille daarvan.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We dachten hier een rustige camping te bezoeken. Helaas , niet alleen toeristen met camper en tent hier. Zeer luidruchtig. Sanitair niet zo netjes. zijn na 1 nacht weggegaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Goede CP. Vlak aan strand. Leuke golven. Spijtig van allegaartje aan overnachters. Tentauto met tent ernaast? Campers volgestouwd met kinderen. Blaffende honden, draaiende motor?

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie camping. Schoon sanitair. Leuk zwembad . Strand nabij. Enkel het vele hondengeblaf was irriterend.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima mooie plaats om te overnachten. Ook schaduw. Grote supermarkt met ook koffie en schone wc’s rechtover. Heel mooi bruggetje inderdaad. Iets verder heb je een leuke taverne (taberna Sao Joao). Dame spreekt ook Frans.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie eenvoudige camping. Aanrader voor wie de rust opzoekt. Mooie wandelingen PR 1 en PR2. Vriendelijke uitbater die enkel in Portugees spreekt.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

In deze tijd van het jaar heb je dus wel heel veel last van de cruiseschepen. Niets geslapen. ook heel onbeschoft behandeld geweest in het eerste restaurantje voorbij de brug. een ober die niet opkijkt als je aankomt En als je vraagt of je aan een leeg tafeltje mag gaan zitten wordt je afgesnauwd. Na een uur is het gelukt en kregen we koude kip met koude rijst en chips toegegooid . Bij afrekenen kregen we 10 euro te weinig wisselgeld.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Terrassencamping. Modern sanitair. Helaas is water niet zo warm , juist nog ok. lLeuk stadje met winkels en restaurantjes om te bezoeken ev met de fiets . Meest vervelende was de kraaiende haan en de blaffende honden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Is geen officiële camperplaats. Wc wel aanwezig. Is gewone parking met te kleine plaatsen voor gewone campers van 7 m. We zijn doorgereden .

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We betaalden 23,5 euro per nacht voor een camper met 2 personen. 20 euro prijs ACSI plus 3,5 euro toetistentaks. We kregen zelfs geen betaalbewijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heerlijke camping. Schoon en verwarmd sanitair hebben we bijzonder gewaardeerd in oktober. Bij de Intermarche is een ideale carwash voor campers (met ladder en borstel)

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij betaalden 4,5 euro plus 2 euro electriciteit. Ietwat lawaai van grote aangemeerde boot met passagiers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima. Schoon sanitair. Stadje Montbard zelf is een tegenvaller. Heel lekker gegeten in Saint -Remy, les Mirabelles. Met fiets via kanaal te bereiken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Super CP. Schoon toilet achter toeristeninfo. Veilig gevoel. Vriendelijke uitleg daar trouwens. Mooie wandelingen.die goed bewegwijzerd zijn. In Parc Hotel tegenover zijn we slecht ontvangen. We wilden reserveren voor de avond maar bot te horen gekregen dat het volzet was. Bij de info zeggen ze dat het uitsluitend voor de hotelgasten is!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heel goede camping. Sanitair heel proper. Slechts enkele plaatsen voor grotere campers. Wandeling gemaakt naar uitkijktoren. De moeite. Voor mensen die rust opzoeken. Voetbalveld ernaast is heel enerverend daardoor voor sommigen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heel rustig en aangenaam. Mooi wandelen of fietsen aan het klooster. Vlak. Of wandeling 7 met start a d CP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wegje er naar toe is tot 10 percentage helling. Heel goed als het mooi weer is om te wandelen. Helaas slecht weer en weer weg gereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Drukke lawaaierige familiecamping. wel veel waterpret voor de kids. 28 euro voor camper en 2 volwassenen. 2 euro voor WiFi dichtbij de receptie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Als je houdt van drukke familiecamping dan zit je hier goed. Waterplezier voor de kids. Voor ons was het teveel lawaai. 28 euro betaald , camper en 2 volwassenen. Wel goed en schoon sanitair. Wasmachine in werking gekregen . Kost 2 euro. WiFi 2 euro die alleen werkt dicht bij receptie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Goed overnacht. wel parking iets onder gestaan. Bijzonder rustig s’nachts.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camperplaats. wel veel duurder dan vermeld. Overdag betaal je 5 euro en enkel om te overnachten maar liefst 15 euro. (In hoeverre dit gecontroleerd wordt? )wandeling in natuurpark is 4 euro en met treintje terug is 6 euro. Heel mooi gewandeld maar erg veel volk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We betaalden 21.40 euro. Douches niet inbegrepen. Heel veel zigeunercaravans. Nemen erg veel plek in met hun auto’s. Een groep jonge tentbewoners die feestje maakten in toiletgebouwtje. Goede uitvalsbasis voor trein naar Kremms.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Meer dan 32 euro betaald op 07 aug. Camper, 2 volwassenen plus taks.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De route gevolgd . Coordinaten zijn fout. Op deze parking zijn campers verboden. Naar camping gereden iets verderop.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camping. De douches en toiletten worden gepoetst om 10 h tot 11.30h????? Ook wel afschuwelijk veel muggen. Goed voor 1 dagje.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Zeer mooie camping, vriendelijke ontvangst. Mooi sanitair. Mooi oud-klein centrum na klimmetje. Spijtig van storende party aan het water achter de camping.s’avonds. Gekend probleem naar het schijnt.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Geen korting met ACSI. Moeilijk gesprek over lengte v d camper( gewoon) Daar gaan we niet naartoe.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Op aangegeven parking mag je niet staan met je camper. Pijltjes in centrum gevolgd. Daar was het afgesloten voor 2 dagen. Weggereden.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

We hebben 13.10 euro betaald camper en 2 volwassenen zonder electr. Die kost meer dan 4 euro. WiFi alleen vooraan de camping. Schotelantenne op enkele plaatsen. Gekend bij receptie. Erg rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Momenteel gesloten. Enkel parkeren om te wandelen of te fietsen. of terrasje te doen. Wegens werkzaamheden.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Super locatie. Bezoek aan Chedigny en Loches. Fietsroutes. Verrassend lekker gegeten voor weinig geld in orDinAire net voorbij de supermarkt. Bio, groenten , kruiden en bloemen uit eigen tuin en lekker klaargemaakt. Sympathieke uitbaters van een B&B.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Plaats 1 en 2 zijn triestige plaatsen. Slechts 1 nachtje gebleven. Plaatsen achteraan zijn iets gezelliger. Behalve stroom niets van voorzieningen , zelfs geen vuilbak. Vroeg wakker van hondengeblaf.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

We vinden de uitbaters zeker heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi fiets- en wandelgebied. Toch waren we er echt ongelukkig vanaf dag 1. Slijk van kleigrond om in je camper te komen. Matje was al direct voor de vuilbak. Geen plaats om zeteltje deftig buiten te zetten. Opeenstapeling van campers. Te weinig onverwarmd sanitair voor de aanwezige mensenmassa . Advies: geef mensen een deftige, propere plek ipv zoveel mogelijk kassa kassa.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Camping is verhuist naar nieuw adres. Goed aangegeven in dorp. Prachtig sanitair. Hoort nog een muziekje bij. Op aanraden van eigenaar naar Minerve geweest. Prachtig gelegen dorp, Wandeling gemaakt daar, aangegeven met gele streep. Super!

Sitecode: 1966

Mooie camperplaats. 8,55 euro betaald voor camper en 2 personen. Stadje dichtbij maar stelt niet veel voor. Station dichtbij. Leuk gefietst langs kanaal en terug met de trein. fietsen gaan gratis mee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie plaatsen aan het water. Nogal dicht op elkaar maar mooi grasveld ervoor waar je kan genieten van het scheepvaartverkeer. Toilet aan het veer: wist niet dat die dingen nog bestonden. Gat in plank...Nog een goeie raad, denk er niet aan om eten bestellen in het etablissement aan de camperplaats. Erg waardeloos.., zelfs voor een snack. Beter kan je eten in het Landhaus achter de hoek!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Geweldige rustige CP gratis. Supermarkt is handig. Stadje stelt niet zo heel veel voor. Mooie fietstocht gemaakt nr Hejlsminde. Geen elektrische fietsen, wel nogal klimmen en dalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Niet wat we verwachten van camperplaats in haven. Nette plaatsen maar ongezellig. Wel betaalautomaat gevonden in verder havengebied. Mooie sanitair niet onmiddellijk gevonden. Weggereden.

Sitecode: 92051

Drukke Parking aan meer; met mooi weer. Strand, zwemfaciliteiten met sanitair. Geen officiële camperpaats aangeduid. Mooie wandeling ( gele bol) gemaakt rond meer. Dan weggereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We hebben daar 2 nachten gestaan. Met warme weer enorm druk overdag. 1 avond last van luide muziek s’avonds. Veilige plaats. Je staat er niet alleen. Met fiets naar stad en naar ferry Laeso is echt niet ver .

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige plaats. Schitterend natuurgebied. Kaartje van hotel heel duidelijk om mooie wandeling te maken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Super. 190 DK betaald in hoogseizoen voor camper en 2 personen zonder elec. Vriendelijk, mooie ruime plaatsen, heel netjes. Alle voorzieningen voor camper aanwezig. Alleen lastige helling om vanuit stadje terug nr camping te lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie plaats. Was wel heel druk. Een beetje geluk hebben om een plaatsje te bemachtigen bij mooi weer. Ook veel gewone auto’s die daar parkeren. Geen toilet. Mooie wandeling langs water gemaakt naar het noordelijkste punt. Was druk daar. Iedereen wil er op de foto.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Triestig en slecht onderhouden plaats. We durfden echt niet in het lange gras rijden. Lijkt alsof er in lange tijd niemand gestaan heeft. Doorgereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Super camperplaats. Kleine haven. Zicht op water. Mooi sanitair. Leuk om te fietsen. Wel heuvelachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke familiecamping. We zijn laat toegekomen en ze stelden een Quick Stop voor 160DKK. 20.00h tot 10.00h . We kregen een plaats toegewezen aan de ingang. We stonden daar heel ongezellig. Wel mochten we gebruik maken van sanitair. Goed voor een nachtje. Geen aanrader deze formule.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Verse eitjes gekocht. Campers staan heel dicht bijeen. Alles is aanwezig maar zeer pover. Koeien en haan wel heel dichtbij. Voor de liefhebbers. Goed op doorreis.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie camperplaatsen. Goede en propere sanitaire voorzieningen. Echter niets te beleven. Je hebt een auto nodig om ergens te geraken. Dagje rust.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie plaats a h water. Veel passage van schepen. Wel elektriciteit bekomen gratis. Sanitair niet toegankelijk !!! Leuk restaurant tegenover.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super plaats. Veel passage van boten allerlei. Spijtig s’avonds luide muziek komende van de overkant van het water. Storend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Uiteindelijk leuker plaats . Lekker gegeten in D’oude kroon rechtovereind de kerk. Jammer van bestelwagen en camion die ten onrechte plaats innemen!!! We hebben moeten wachten tot er eentje wegreed!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

We zijn weggereden omwille van sterke urinegeur op CP en vliegen! Van mens of hond? Er was 1 Franse camper die er al een tijdje verblijft. Helaas ,want is leuke rustige plaats. Restaurant was volzet op pinksterzondag.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima camperplaats voor camping voor 4 euro. Electro 4 euro indien gewenst. Wel geen faciliteiten van wc en douche. Dat kan op de camping voor 13 euro

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen. Mooie omgeving. Naast drukke spoorlijn met vervelend belgeluid.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Camping op zich leuk. Helaas dag en nacht hanengekraai!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Heel mooie rustige plaats aan kanaal

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooi sanitair, helaas met koe-reukje. Mooie, ruime verharde camperplaatsen. Veel lawaai van caravankampeerders, ook s’avonds laat. Ietwat ver van stadje.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Fantastisch uitzicht. Leuk om te fietsen. Toiletgebouwtje mag wel meer schoongemaakt worden!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Super camperplaats. Leuk stadje dichtbij. Ideaal fietsen. Spijtig van luidruchtige haan bij buren!!! Anders 10/10

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige camping in laagseizoen. Schoon sanitair. Echter vermoedelijk geen echte vakantiegasten in sommige kleine chaletjes. Op fietsafstand van centrum met druk doorgaand verkeer. Goede camping voor passage enkel aan te raden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Overnacht op 9/9/17. Goede locatie, dicht bij centrum. Ondergrond grind wat bij vochtig weer erg vervelend is bij instappen in camper. Goede servicepunt. ( lozen en water innemen). Drukke locatie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Lawaaierige camping. Alleen voor gezinnen met kinderen. Sanitair verouderd. Drinkwater hebben we niet durven innemen, rare smaak ... wel vriendelijke uitbaters. Mooi fietsgebied.

Mooie rustige plaats.