@Ludon
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Nette camperplaats. Weinig gelegenheid om een koffie te drinken. Dus stappen we het hotel- bar -restaurant du Marche binnen. Een heel oud vies mannetje stond achter de bar. We bestelden 2 koffies. Dat koffie apparaat stond er voor de show blijkbaar. We kregen koffie van een capsuletje en daar vroeg hij 7 euro voor de 2 voor! Is expresso was zijn uitleg! Achteraf de reviews gelezen van het hotel. 🫣 Blijkbaar is het daar een ramp.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Slechtste ontvangst ooit meegemaakt. We kwamen om 11.10 h aan en werden eerst totaal genegeerd om vervolgens kort afgesnauwd te worden dat we maar om 15 h terug moesten komen. Wij waren echt erg van slag!! Deze onvriendelijkheid , echt gemeen! Als je geen klanten meer wil op je camping , plaats dan een bordje ‘gesloten’ . De camping gaf een lege indruk.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 21950
Leuke plaatsen met net sanitair. Alle comfort. Fietsroute langs oude spoorlijn vlakbij. Goed voor 2 nachten. Pizzeria Catanzaro is een aanrader.
Ontvangen geen campers meer sinds dit jaar
Sanitair hopeloos verouderd, ondermaats. Zolang dit niet flink aangepakt wordt , raad ik iedereen af om hierheen te komen. Heel wat passage voor je camper. ACSI plaatsen in begin v d camping. Duurdere plaatsen aan het water hebben dan ook nog last v d basgeluiden v d muziek aan de overkant van de baai. Wel vriendelijk a d receptie.
Inderdaad , bevestig vorige reviews. zou vier sterren geven. Helaas werden we opgeschrikt midden in de nacht door een flexbus die een lange tijd alle vuil a h lozen was en de bus aan het kuisen was met draaiende motor. Dit leek mij niet de eerste keer dat ze dit deden. Schandalig.
Slijkboeltje, erg drassig en gevaar om vast te rijden. Zeer oneffen terrein. Stroompalen werken niet allemaal. Ook veel plaatsen zonder electriciteit. Sanitair gesloten. Waardeloos.
We stonden hier alleen. Dichtbij kleine centrum. Gratis. Stroom 1 euro per 12 uur. Info gevraagd bij dienst voor toerisme om naar het Schloss te gaan: Via trappen nr oude stad vijfhonderd meter verder. Ze was wel vergeten erbij zeggen dat het gesloten is op maandag! Bij deze.
Sitecode: 12026
Zie vorige reviews, rustige aangename CP. Aanrader is restaurant Alaturka vlakbij. Heel erg lekker en charmant bediend.
Heerlijk toen we alleen stonden. Bij terugkomst v fietstocht nr het mooie Rinteln stond er een camper vlak tegen ons geparkeerd terwijl er nog zoveel plaats was. Omwille van hun luide televisie zijn we weggereden. s’Middags gegeten in dat restaurantje vlakbij maar dit is zeker geen culinair hoogstandje geweest. Wel niet duur.