@Ludus
Rustige camping aan het water. 300 kronen per nacht. stroom inbegrepen. veel ruimte, 1 douche per sexe en nette nieuwe toiletten. Self service camping. we hebben hier heerlijk 2 dagen gestaan.
Wat een pareltje is dit! Kunnen maar een paar kleine campertjes op maar dat is nou juist het leuke. Beetje kamperen bij de boer zoals het ooit bedoeld is. vooral de toiletten zijn een bezienswaardigheid op zich. We zijn supervriendelijk ontvangen. Prachtige plek!
Prima camping. Ruime plaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst. Receptie was al dicht maar met een telefoontje was t zo geregeld. Douches zijn inbegrepen. Sanitair is erg netjes en schoon. 3e keer op deze camping onderweg naar Noorwegen. .
Veel ruimte. Basic sanitair. De genoemde wasmachine is er niet meer. Op zich best een mooie plek. Inschrijven via mail of sms. je krijgt dan een betaal link.
Als je een heerlijke plek aan het water zonder 50 campers om je heen zoekt is dit een geweldige plek. Sanitair en voorzieningen zijn inderdaad minimaal maar daar kwamen we niet voor. Wij houden wel van dit soort campings.
nog nooit meegemaakt. komen aanrijden en mevrouw doet voor onze neus de boel dicht. werkdag is voorbij... nooit meer dus.
Niet al te grote camping. Wel aardig wat volk door hutten etc. Hele relaxte sfeer. Sanitair is basic. Wateraanvoer naar de douches was wat haperend. Komt zo nu en dan wel een putluchtje voorbij waaien in de buurt van het sanitair. Goeie uitvalsbasis voor wandelingen!
Mogelijk dankzij wat slechte reviews nu best een overzichtelijke camping. Als je op tijd bent zijn er wel wat afgebakende plekken. Altijd prettig want in Tsjechië is het niet echt gebruikelijk om wat afstand te houden. Prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken! Vergeet vooral niet om de oude kerktoren te beklimmen.
Prachtige camping. Ruime laatsen. Leuke Nederlandse eigenaren. Echt een goeie plek om even bij te komen.
Viel ons wat tegen. Gedateerd sanitair, doucheautomaat waar je het je buik tegenaan moet gaan staan om nat te worden. Plekken dicht tegen elkaar aan om de drukte aan te kunnen. Maar ja, anders was er ook geen plaats voor ons geweest, dus dat is een beetje dubbel. Denk dat dit een fijne camping is buiten het hoogseizoen! Goeie eettentjes in de buurt!
Sitecode: 81994
Na de vorige zogenaamd rustieke camping was dit echt even een verademing! Verbazend dat niet meer mensen deze plek gebruiken. Perfect sanitair, alleen als het echt druk is zijn twee wc's en douches mogelijk niet genoeg. Koffieautomaat was een onverwacht extraatje. Nieuwe site dus nog geen begroeiing voor schaduw.
prachtige plek. Veel ruimte buiten en in het gebouw ook binnen veel ruimte om te zitten als je dat wilt. camping bestaat nog maar net. dus nog even impriviseren met de stroom. wel een stevig prijskaartje. was een verademing om hier aan te komen na alle veel te volle campings vlak bij elverum.
Wat een heerlijke plek is dit om even tot rust te komen. Gastvrij ontvangen en een hele ruime plek aan het water.
Op zich een mooie plek. wel idioot dat ik in een review van 2 dagen terug lees dat de douches koud waren. Was niks aan gedaaan. Mijn vrouw heeft gemeld dat de douche koud was en het meisje van de receptie zou het aan de baas doorgeven. uiteindelijk de hoofdschakelaars van de gewoon zichtbare boilers zelf maar aangezet en vanmorgen lekker warm kunnen douchen. Cassettetoilet geen probleem we gebruiken een eco vloeistof dus die mag in het toilet.