@LuitzenPotijk

- Burstner Lyceo
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wij waren hier in september heerlijke camping goede voorzieningen, lekker kunnen wandelen en fietsen. Voor een camper van 7.5 meter geen enkel probleem ondervonden ook al zijn er hier redelijk wat steile hellingen te nemen
wij hebben hier een nacht gestaan en zij geweldig goed ontvangen komen hier vast nog eens terug top
mooie cp goede prijs prima plekje gehad
niet te doen deze plek net zoals de vorige review aangaf sta je hier net begint zo’n boer zijn mest uit te rijden jammer maar hier kom ik dus nooit weer
2023
De camping op zich is niets mis mee behalve dat deze veel te duur is wij betaalden hier voor een nacht op doorreis 430 ddk omgerekend over de 60 euro niet te doen wij slaan deze de volgende keer over
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

goed verzorgde camping schoon sanitair geweldig mooi kunnen wandelen heerlijk gestaan met uitzicht op het meer
prima cp om te overnachten op ons doorreis naar Zweden hele aardige ontvangst wij doen deze plek op de terugreis vast weer aan top
mooi plek heerlijk rustig gestaan vriendelijke uitbaters goed sanitair, goede WiFi leuk riviertje
2022
mooie nette familie camping aan een riviertje ruime sta plaatsen WiFi beperkt je eigen internet kun je hier wel vergeten maar voor de rest een prima verblijf gehad