@LukasHaverkamp
- 2007
- Niesmann-Bischoff Arto EL 69
- 2011
- Integraal
Wij waren hier 3 nachten. Erg vriendelijk, hardwerkende eigenaren. Sanitair en terrein superschoon. Er staan inderdaad veel vaste gasten, maar er zijn ook genoeg doorreisplekken. De camping heeft een gemoedelijke sfeer, waarin je je ook opgenomen voelt door de vaste gasten. Honden zijn zeker welkom. Wij hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Voor de camping is een gratis natuurbad dat open is van di tm za bij goed weer. 👍
Alles aanwezig, en mooi schoon sanitair. Waar ik minder tegen kan is: een dik boek meekrijgen bij aankomst met tips over de omgeving, maar ook over alles wat niet mag. Ook overal op het terrein tegeltjeswijsheden en geboden of verboden. Wij hadden per e-mail geboekt en vooraf betaald. Een fout in zijn factuur van 6 euro laat hij ons alsnog betalen bij vertrek. Wij waren er met 2 campers 3 nachten. Laatste keer geweest. 💰 😬😵💫
Wat een geweldige plek. Je moet van spelende kinderen houden anders moet je hier niet voor 6 uur aankomen. Er is een heel groot speelparadijs en een openluchtzwembad. De plek heeft alles behalve een douche. Water en stroom tegen betaling de rest is gratis. Je moet je wel even aanmelden via een QR code. Er zijn officieel 4 plaatsen maar op de parkeerplaats is voldoende ruimte. Er zijn echter maar 4 stroomaansluitingen. Vannacht goed geslapen.
Heerlijke,stille plek. Wij stonden met 8 campers, maar er kunnen er zeker 15 staan. Heerlijk geslapen. Aanrader.
Wat een heerlijke plek! Lief ontvangst, er is een boerenwinkel met jam, brood, honing, vlees en natuurlijk kuipen. Er is een douche en een wc in een verwarmde ruimte. Prachtig uitzicht op de fjord en heel stil. Aanrader! Wij betaalden inclusief stroom ong 25 euro.
Alles waar wat er eerder is geschreven. Wij hadden prachtig weer, en hebben tot middernacht met een kampvuurtje buiten gezeten. Deze staat in mijn geheugen gegrift!
Als camperaar heb je weinig nodig, en eigenlijk is hier alles behalve chemisch toilet ( niet kunnen vinden). Erg vriendelijke beheerster. Afrekenen kan ook met pin. Prima voor 1 nacht, geweldig gereden op de 613 waar deze camping aan ligt.
Wij hebben hier 3 heerlijke dagen doorgebracht in ons blootje. De ontvangst was erg vriendelijk door een medewerker. Maar: in de directe omgeving(loop cq fietsafstand) is geen winkel, tevens geen broodservice op de camping. Er zijn voor ons teveel ge-en verboden. De eigenaresse was weinig toegankelijk. Prijs-kwaliteit verhouding matig.
Naast volgens ons een semi permanente feesttent, en toen wij er waren kermis.
Wij waren hier op een zondagmiddag. Bomvol, geen plek.
Wat een prachtige CP. Prima aanrijroute en alles aanwezig. vriendelijke eigenaren. Zijn er ‘s avonds en ‘ s morgens. Gewoon een plek zoeken als ze afwezig zijn. Enige wat mist is een zwembadje, maar dat mag geen naam hebben. Wij hebben eerst beide CP’s in La Palma de Condado geprobeerd. Bij restaurant bomvol, en bij de andere een soort permanente kermis.
Het stroomde gisteren van de regen, dus was het heerlijk om op asfalt te staan. Prima geslapen met 7 anderen. zou hier zo weer gaan staan. Wc geleegd, en verder niets nodig gehad. Tip: wij spoelen onze toilet in noodgevallen als er geen water is met het grijze water uit onze tank. Werkt prima.
Prachtige plek. Alles aanwezig behalve stroom. wij waren hier 29 August en het liep meer dan vol tot na 22:00 uur. Er werd ook op de grasvelden geparkeerd, en dat kan ook prima. eigenlijk 14 plekken, maar wij stonden uiteindelijk met 24 campers.
Fijne rustige kleine camping. erg schoon, vriendelijke hosts, prachtig gelegen en alle faciliteiten aanwezig. gezellig ingericht. Voor de hond is er een apart bosje. Inclusief zakjes, schep en afvalbak. Aan alles is gedacht. Aanrader! er zijn ook kleine huisjes te huur. Zie hun goede website voor meer info.
Geweldige camping. Nog wel wat zaken in opbouw. Alles is in de prijs inbegrepen en er wordt hard gewerkt om de puntjes op de I te zetten. we komen zeker terug.
Prima overnachtingsplek. Mooie vaste ondergrond.
Zalig gegeten: 2 wijn, 2 bier, 2 x voorgerecht en 2x hoofdgerecht: €50,- en… gratis overnachten. Prettige bediening en een leuke ambiance. Fijne laatste avond van onze reis!!
Heerlijke plek tijdens onze terugreis van Griekenland. Prettige eigenaar die trots de nieuwe toiletten liet zien. Hij is nog steeds bezig om alles goed voor elkaar te maken. Heeft zelf een camper, en dus weet wat we nodig hebben. Stroom is nog wat primitief geregeld, maar daar komt binnenkort verandering in. Wij komen terug!
Wij waren hier ongeveer 1 uur, afgegaan op de reviews. De plek viel ons zwaar tegen. Het geheel heeft een desolate uitstraling. De faciliteiten zijn goed, maar de plek is vreselijk. Misschien prima voor 1 nacht, maar zeker geen aanvaardbare CP voor ons. Wij zijn snel doorgereden. De foto’s geven een verkeerd beeld van de CP.
Heerlijk geslapen samwn met 12 anderen. Er zijn 4 stroompunten, maar alleen nr 2 werkt! Sanistation geeft helaas geen water, maar er is wel ren waterpunt vlakbij.
Heerlijk rustig geslapen midden in de natuur! Vriendelijke eigenaren. Wij betaalden € 10,- zonder stroom.

Heerlijke camping, vriendelijk personeel, sanitair netjes en schoon. De Foodtruck is open op vrijdag. zaterdag en zondag avond. Aanrader! We hebben in de natuur prachtig gefietst en gewandeld.
Leuke kleine kneuterige camping. De faciliteiten zijn recentelijk vernieuwd. Geweldige douches, familiebadkamers, vriendelijke beheerder. Wij waren DKK 160 kwijt voor 1 nacht met stroom.
Wat een topplek. We hadden graag 5 sterren gegeven, maar door het ontbreken van broodservice en/of winkel helaas 1ster minder. Zorg dat je dus voorraad hebt. Vogelrijk gebied, prachtige uitzichten. Zwembad top, sanitair alleen bereikbaar met een hoge trap. Er is wel een invalidesanitair op de begaanbare grond. Er is gern loosplek voor campers. Wij komen zeker terug.
Fijne ontvangst door Helder. de foto’s doen de plek geen eer aan. Inmiddels is de beplanting dik gegroeid! Heerlijk zwembadje. De African stew ( maaltijd gemaakt op de camping) kon ons niet echt bekoren. Erg basic. Mooie fietsroutes gefietst (zie Komoot en Wikiloc), prachtig gewandeld. Wij komen zeker terug!
Sanitair uitstekend. Afvalscheiding, wasmachines en droger tegen betaling. Ligging aan een ViaVerde. Wel iets te prijzig: voor 2 nachten met stroom, 2 personen €46,-
Fijne plek om Ronda te bezoeken. Kan te voet (20 min), maar ook met bus (opstappen bij de rotonde) Schoon, goed geregeld. Wasmachines en een droger tegen betaling.
Wat een fijne plek! Heel hartelijk ontvangen door Pedro met een heerlijk baardje en een prachtige lach. Hij heeft ook alles uitgelegd over de Caminito del Rey, inclusief het verstrekken van een routefolder. En dat was zo een prachtige happening! Bij ons vertrek kregen we pech: lekke band en kortsluiting. Pedro en compaan hebben ons super geholpen. Hier staat hulpvaardigheid en warmte hoog in het vaandel. Nogmaals erg bedankt!
Sitecode: 20093
Wij stonden hier 1 nacht en waren met z’n 3en. Uitzicht over de voetbalvelden en de Pyreneeën. Water, afval, grijs water en toiletlegen; àlles gratis en werkend aanwezig. Meerdere malen de politie gezien. Met onze wat grotere camper was de toegang naar de cp goed te doen. Heerlijk stil; goed geslapen.
Hier heerlijk 3 nachten gestaan en vanuit hier Rome in 2 dagen gedaan. Zi as is eerder al beschreven met de bus en de metro. Als je aankomt denk je: kan ik hier wel staan? Veel huisjes en andere verhuurtenten of stacaravans. Het lijkt wel een beetje op sporthuis centrum van vroeger. Maar: prima receptie, leuke eetplekken, goede winkel en een verzorgd terrein. Kortom: aanrader.
We werden vriendelijk ontvangen en rond geleid. hier 2 nachten gestaan. Ja , inderdaad zijn er vaste staanplaatsen en veel Grieken. Maar ook Duitsers die maanden hier staan. De camping heeft ook een zekere charme, en de toiletten en douches werden goed bijgehouden. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten bij de Pizzeria vooraan, die zelf adviseerde om maar 1 pizza te bestellen voor 2 personen als je een salade erbij hebt. 👍
Het viel ons tegen; ook wij begrijpen al die sterren niet. Weinig rust want de komende en vertrekkende gasten moeten naar of komen (laat) van de boot. ( tot zeker na 23:30 uur) Liep dagelijks weer vol met erg kleine plekken. Restaurant prima. Sanitair verouderd. Servicen primitief.
Heerlijk 5 dagen gestaan. Goede stranden waaronder FKK. Mooi uitzicht. De foto’s zijn verouderd; de flora op het park is goed uitgegroeid, wordt goed onderhouden. Heerlijke plekken net schaduw.
Erg prettige CP. Kosten 7,- en wij gebruikten €2,- aan stroom. Elke camper kan aan het stroom. Leuk stadje met Nettomarkt, Aldi en een Rewe. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prachtplek! Alle faciliteiten en een prachtig wc/douche gebouw. Tevens een slechtweer voorziening, en veel info over de omgeving. bedankt voor 3 heerlijke dagen!
Wij ondervonden veel hinder van het aangrenzende mechanisatie bedrijf. Veel vroeg wegrijden en stof. De nieuwe plaatsen zijn erg krap. Na 3 dagen gestaan te hebben waren we de vele controles zat. En bij leeghalen voor vertrek onvriendelijk toegesproken want er werd verondersteld dat we passanten waren en daarom moesten we voor servicen betalen. Ik moest met de nota uit de afval gezocht bewijzen dat we er 3 nachten hadden gestaan.
Aanvulling: in de stroomvoorziening kunnen 10 cent tm 2 euromunten worden gebruikt. Kosten 50 cent per KWH. Heerlijk 2 nachten gestaan voor 4 euro aan stroom.

Wat een geweldige CP. Alles schoon en netjes. Stroom 16 ampere en alles gratis. bij ons stond het toegangshek gewoon open. Wij reden de N 2 vanuit het zuiden; prachtige rit door de bergen. Aanrader. Ik voeg wat nieuwe foto’s bij.
heerlijk rustig geslapen. de wc is top. wel een erg nauwe toegangsweg. onze integraal camper lukte net (3.00 mtr breed). Plaatsen erg krap. Wij waren hier met z’n tweeën en zijn dwars gaan staan over ieder 3 plekken.
Mooi aangelegde CP. Keurig sanitair. Overdag zijn de eigenaren slecht bereikbaar.
Zeer goede CP. Sanitair gebouw is geweldig. Schoon en nieuw en van alle gemakken. Er wordt gecontroleerd door de gemeente. Superplaats. Electriciteit mbt euro’s in een automaat.
We zijn hier nu voor de 2e keer geweest. Alles klopt hier. Schoon, vriendelijk, goed georganiseerd, dichtbij doorgaande snelweg, winkels in de buurt, douches en wc’s top, goed onderhouden. Kortom een dikke aanrader. En dat voor 20 euro met een Duits en Engels sprekende gastheer.
Beste plek voor een bezoek aan de kloosters. Restaurant op de camping overslaan. Wc en douches redelijk (schoon, wel aan onderhoud toe) Servicen slecht geregeld.
Sitecode: 19289
We sluiten ons aan bij alle lovende woorden. Echter: veel doorreizende campers van en naar Patras geeft dagelijks veel verkeer en onrust op de camping.
Restaurant, winkel, bar aan zee en super mooi en schoon sanitair. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. wij stonden hier 7 nachten voor 22 euro per nacht eind aug/begin september.(ACSI) prijs/ kwaliteit geweldig!
Prima plek om te overnachten. (stroom op aanvraag) De eigenaar is erg vriendelijk. Vraag hem ook waar je lekker kunt eten; hij kent de adresjes. De volgende dag de Tombes bekeken en een hartelijk afscheid gekregen van Nikos (eigenaar). Hij bracht ons zelfs perziken uit eigen tuin.
Sitecode: 41990
Sanitair prima op orde, vriendelijke receptie. Je moet echt de rechtse ingang hebben. Hier zijn ook verharde paden i.t.t. de linkerkant. Erg fijn toen het ging regenen. Heerlijk aan zee.
Prima plaats voor een tussenstop. zeer redelijk gegeten en een vriendelijke ontvangst 2 personen met camper en aanhanger,2 warme maaltijden met extra salade, een paar biertjes een wijntje en flesje water 60 euro goede prijs/kwaliteit verhouding. Toiletten verdienen wat aandacht douches zijn schoon.
Wij sluiten ons aan bij de vorige 3 reviews. Debby en Marc zijn druk bezig deze campsite te vernieuwen. Ze leggen hun gasten in de watten en gaan graag een stapje verder. Wij deden mee met de (Vegetarische) Goulashavond. Dat was heerlijk! We komen zeker terug. D en M: nogmaals dank voor het fijne verblijf!
We stonden hier 2 nachten om Praag te bezoeken. Vriendelijke eigenaar, superschoon prachtig sanitairgebouw! Kaartjes voor de bus en metro bij de eigenaar te koop inclusief kaart van Praag en uitleg hoe het werkt. Dat werkte perfect. Als je naar Praag wilt, zeker hier heen gaan.
Heerlijke plek. Wij hebben hier 2 nachten gestaan zonder stroom. 16 euro per dag. Alles zelfbediening, geen beheerder. maar dat was geen enkel probleem. Prachtige fietsroutes. Aanrader.

Wij stonden hier met onze camper van 7 meter met aanhanger (zie foto). Keren lukt prima. Prachtig in de natuur met bloeiende appelbomen. Wij stonden hier alleen.
We konden hier goed staan met de aanhanger nog achter de camper. We stonden hier op een zondagavond; er kwamen zeker 20 campers legen en vullen. Parking wordt ook gebruikt door car-pooling merkten we maandagmorgen. Fijne veilige en gratis plek! Met dank aan de gemeente!
Grote rustige CP. prachtig recht en ook geschikt voor grote campers of campers met aanhanger. Vlak bij de snelweg. Goede aanrijroute. Heerlijk geslapen.
Camperplaats in opbouw, gestart januari 22. Vriendelijke Engelse eigenaar. Goede aanrijroute en stevige ondergrond. Grote plaatsen, met een prachtige nieuwe douche/toiletgebouw.

Heerlijk aan zee gestaan. ruime plekken, ook met aanhanger. De Nederlandse eigenaar heeft ons geweldig geholpen toen we motorpech hadden. Dikke aanrader, wij komen zeker terug.
2 nachten heerlijk gestaan voor 12 € per nacht. stroom, water, en toilet legen. ruime plaatsen direct aan zee. Nederlands gesproken bij de campingreceptie van de camping Farrat waar je moet aanmelden. Aanrader.
Heerlijk geslapen. Zo rustig! We waren hier 16 januari 22 en stonden helemaal alleen. Mooi gewandeld met de hond. totaal niet onveilig gevoeld. in de nabijheid staan 2 huizen.
Wat een geweldige plek! 16 ampère, goed verlicht en alle verdere zaken aanwezig. wij waren er 15 januari en stonden met zn 8-en.
Prima ontvangst, lieflijk gelegen. Eenvoudig, maar zeer schoon. Wij betaalden op 12 oktober voor een camper, stroom en een hond € 20,50. Gehele jaar open. wij komen zeker terug!
Prima ontvangst. Er wordt niet gevraagd naar ACSI terwijl deze wel geldig is. Buren kregen geen refund toen ze daar achter kwamen. Hebben per nacht 15 euro teveel betaald. Kregen ook een extra geboekte nacht niet voor minder aangeboden. Douches waren niet warm. Let op: geen wc papier. Wc niet schoon, en van formaat voor kinderen. Erg laag en geen bril.
Hier 11 dagen gestaan eind sept/begin okt. In het weekend soms lawaai van jeugd. Niet echt storend. Wel erg veel lage bomen, niet geschikt voor hoge voertuigen. Soms lastig manoeuvreren. Sanitair netjes, douches lekker warm. Wel dwars door centrum van Blanes om er te komen.
we stonden op 10 oktober 2021 voor een gesloten camping!! camping is dicht!
Ook wij kwamen eerst voor 3 nachten, maar zijn uiteindelijk 12 gebleven. Vlakbij de boulevard, heerlijke restaurantjes in de buurt. Lidl en Mercadona op loopafstand. Beheerder ging bij een onweer iedere 10 minuten over het terrein kijken of ergens hulp nodig was. Fijne tijd gehad. Prijs met ACSI kaart was €20,- per nacht.

Grote plaatsen, vlakke ondergrond. Wij hadden nog een kaartje van een voorgaand jaar, en konden deze makkelijk bijladen, en weer gebruiken. Instructies in het Nederlands. Snelweg dichtbij. Prima plek voor 1 nacht.
wat een leuke plek. erg gemoedelijk en de bakker, slager om de hoek. wij waren op tijd en hebben zelfs gratis stroom. al snel kwamen er meer. we staan nu met z’n 6en. ruimte zat!
Vriendelijke ontvangst. Lekkere broodjes s morgens ondanks dat het al september is. Dichtbij het centrum, supermarkt en het strand. Afscheiding dmv houten schuttingen vinden wij minder. ACSI korting van toepassing. (20 euro) Wij hadden wel heel veel wind, maar daar kunnen zij niets aan doen. 😁
Sanitair hygiënisch, prettige ontvangst, coronaregels goed gedeeld, keurig onderhouden, afvalscheiding. Rust en reinheid. Kortom topplaats. ACSI van toepassing. Dikke aanrader!
Vandaag 3/9 even langs gereden. Erg winderig en verder stond er niemand. Wij zijn doorgereden naar Vestervig.
Zeer eenvoudige cp. Prima voor 1 nacht. Jammer genoeg kun je niet bij de fjord komen. Aardige eigenaren.
Wat een fijne plek. We stonden bij de kleine ronde vijver(1). 7 dagen gebleven. 7e dag is trouwens gratis. Heerlijk gewandeld en gefietst. Natuurlijk het strand opgeweest met de camper bij Lakolk. Fietsroute 402 is een must! (31km) Gaat door prachtige natuurgebieden. Supermarkt en bakker op loopafstand om de hoek.
Hier waren wij vanmorgen vroeg. (Maandag 31/8/20). Alle parkeerplekken bezet door auto’s. Navraag leerde ons om richting station te rijden en daar te parkeren. Prima tip! Tevens zijn daar de Lidl en de Netto. Kun je ook goed parkeren voor een stadsbezoek.
Voldoende ruimte, ook voor langere campers. Veel rijden en wegrijden, maar na 21:30 stil. Heerlijk geslapen voor 1 nacht.
Heerlijke camperplek. De foto’s op de site geven een leeg raar beeld vd werkelijkheid; helemaal niet kaal of ongezellig. Veel sfeer en bomen en een prachtig uitzicht. Aanrader.

Kleine cp. Wij stonden hier op 15 maart met 4 anderen. Mogelijkheden zat om op asfalt te staan. Rustige omgeving. Stroom (gratis) en sanizuil. Wat wil je nog meer?
Prachtige nieuwe cp. Nog wel wat kaal, erg ruime plekken. Heerlijk geslapen. Stonden er 9 maart met 3 campers.
Heerlijk geslapen- prima overnachting plek. Wij stonden hier 8 maart met z’n 4-en. Zuil gratis gebruikt voor lozen wc en grijs water. Goede vuilnis voorziening.
Prachtige plek. Zelden zo mooi gestaan. Wij stonden op de verste camperplaats-12 plekken- gras en verhard. Vroeg komen: om 11:00 uur is deze al volledig vol. Eerste cp loopt in de loop vd dag vol. Deze is stoffiger bij droogte.
Vriendelijk en gemoedelijk terrein. Zeer schoon sanitair. Grote kampeerplaatsen, ook voor de camper. Leuk zwembad, diverse activiteiten. We komen zeker terug. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed
Heerlijk rustig. Prachtige uitzichten. Je staat mooi op het zuiden. Aanrader!
Goede voorzieningen, smalle plaatsen. Het dorp kon ons niet bekoren. Geen bakker oid. Rustige CP, prima voor 1 nacht.
Wij hebben genoten op deze camping. Douches oké, vriendelijke en hulpvaardig personeel. Wasmachine voor €4,50. Als je langer blijft, wordt de prijs steeds beter. Voor 8 nachten betaalden we €100,- . Dat is € 12,50 per nacht! Goedkoper dan menig CP.
We sluiten ons aan bij de eerdere 8 en. Prima CP, rustig, veel zon. Stroom inderdaad te duur, dus koelkast op gas en rest op zonenergie.
Prima CP van alle gemakken voorzien. Ik sluit me aan bij de eerdere positieve beoordelingen. Water halen kan alleen met een soort compressor aansluiting. Deze zijn we nog niet eerder tegengekomen.
Prima voor 1 nacht. Vriendelijk personeel. Veel te koop in de winkel.
Wel schoon, en vlak bij de zee maar wij vinden het wel behoorlijk prijzig. Wc 0,50 per keer, douche ook tegen meerprijs. Kuurtax 10,- voor 2 nachten. Voor een bezoek aan de promenade/strand wordt 3 euro per dag gevraagd. Nog nooit meegemaakt dat ik moest betalen om op het strand te komen.
Sluit me aan bij alle positieve berichten. Toch vind ik 32,50 per nacht echt te duur.
7-9-2017 Prima verharde plek met stroom voor 4 plaatsen. Dorp leuk voor een wandeling en een paar boodschapjes. Om 19:00 uur alles vol. Parkeerplaats hiernaast werd ook gebruikt om te overnachten.
Prima terrein. Grote plaatsen voor campers met verharde plekken voor de camper en groot stuk gras voor recreatie. Sanitair eenvoudig. Elke plek heeft zon en schaduw. Wij waren hier 15-9-17.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan en verbazen ons over sommige kritieken. Alles is prima geregeld en schoon. Erg ruime plekken. Je camper staat verhard, en je recreëert op gras. Extra 2 wc's en 2 douches. Alles gratis, ook de wifi. Heerlijk gefietst en gewandeld. Aanrader!