@Lukki-66
- 1989
- Hymer B-Klasse SL Andere
- 2015
- Integraal
Zeer mooie textielvrije camping, grote plaatsen, schoon en goed onderhouden sanitair. Ik vind de prijs van 6,50 euro voor het vaste elektriciteitstarief nogal overdreven, dus ik krijg punten in mindering.
Een prachtige plek, direct aan het kanaal. Aardig en behulpzaam personeel. Schone sanitaire voorzieningen, benodigdheden worden verstrekt door een klein winkeltje op het terrein. De plaatsen zijn groot genoeg. Een goed startpunt om de bezienswaardigheden van Béziers te verkennen ontdekken. Wij komen graag nog eens terug.
Deze plek is duidelijk niet meer in gebruik, volledig verlaten, geen enkel teken van enige activiteit.
De plek is duidelijk buiten gebruik, daar is niets over te vinden, maar het is wel compleet verlaten.
Parkeerplaats direct bij de thermen, in het weekend niet toegankelijk voor campers, de parkeerplaats staat helemaal vol met geparkeerde auto's. Geen uitweg.
We zijn aangekomen, een hele mooie, natuurlijke naturistencamping, schoon, goed onderhouden sanitair, een prachtig zwemmeer. , alles past hier echt. Uitgangspunt voor walvismigraties en als de zon niet schijnt is er voldoende afwisseling in de omgeving. Het vriendelijke en competente uitbatersechtpaar zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Wij komen graag terug.
Deze plek is zeer verstandig en liefdevol aangelegd. Op de meeste parkeerplaatsen is er meer beschikbaar dan u doorgaans gewend bent. Het elektronisch bestellen van broodjes is een hoogtepunt, het sanitair is modern en schoon en de toegang via een slagboom is goed. Al met al een geweldige plek in een interessante toeristische omgeving. Wij zouden zeker graag terugkomen.
Echt een leuke plek, helaas waren we er maar 2 nachten, maar we komen graag nog eens terug. Liefdevol aangelegde plek, prima sanitair, vriendelijke uitbaters. Hier voelt u zich gast. Herbouwd na de overstromingsramp, je moet de moed van de exploitanten bewonderen.
Aanrader als tussenstop, schoon sanitair, ruime parkeerplaatsen. Helaas is er geen stokbrood en is de snackbar ook niet open, jammer, hier moet je overstappen op zelfcatering. Jammer, wij waren hier 2 jaar geleden en alles was open zoals beschreven.
Zeer verzorgde plek, sanitair modern en schoon. het historische centrum ligt op loopafstand. Zeer aardige ontvangst. Waar voor je geld. Wij komen graag terug.
Als doorvoerplaats gewoon accepteren, volledig te duur, elektriciteit 1 Kw 6 € is al zwaar. Restaurant volledig vervallen en gesloten. Maar er is ook iets positiefs, de dame bij de receptie is erg vriendelijk. Geen plek om te onthouden.
fijne ontvangst, mooie plek in de natuur, degelijke voorzieningen, maar voor € 35,00 vrij duur
Een zeer mooi aangelegde parkachtige plek. Vriendelijk welkom. Sanitair wat oud maar schoon en acceptabel. ideale verblijfplaats voor het zuiden. kom graag terug.
Een echt goed gerunde plek met zeer vriendelijk personeel, de locatie midden in de stad is goedkoop, winkels en restaurants zijn in de directe omgeving. helaas is er in maart nog veel gesloten.
geweldige omgeving, de locatie van de plek is fantastisch in een baai ingebed in de bergen. De supermarkt is goed gevuld en het restaurant is acceptabel, prijs en eten zijn ok. In weekenden en feestdagen helaas erg onrustig door veel strandbezoekers uit de omgeving. Een ander gemis, veel honden, wat op campings meestal geen probleem is, wordt helaas Er is hier veel opgehelderd zonder dat de hondenbezitters daar enige invloed op hebben.
We staan voor de 3e keer op het veld en zijn altijd verbaasd over hoe professioneel en liefdevol de plek wordt gerund. Hulde aan de exploitanten. We komen graag terug.
We zijn hier drie keer geweest op weg naar het zuiden. De receptie was altijd erg vriendelijk en we voelden ons comfortabel. We waren een beetje teleurgesteld over het zwembadlandschap, dat vakkundig op de startpagina is geënsceneerd, maar het heeft de algehele indruk niet geschaad. Sanitair en de algehele indruk zijn ok. We komen graag terug.
Zeer vriendelijke ontvangst, de camping is geweldig, de plaatsen zijn groot genoeg. geweldige infrastructuur, geweldige gastronomie. Helaas, een sterrenaftrek, er lijkt geen lunchpauze te zijn, auto's rijden en mensen die aankomen bouwen zich op tijdens de lunch. We hielden echt van de plaats en we zullen zeker terugkomen.
Zeer mooie CP, modern sanitair, ruime plaatsen. Zeer grote, ruime ruimte, maar door de indeling geen probleem. Vriendelijke ontvangst aan de receptie, indien mogelijk ook op speciale verzoeken voor stoelkeuze. Stroom- en wateraansluiting op elke plek, wel wat duur. Naar de stad Vrsar te voet ongeveer 30 minuten mooie wandeling.
We werden heel vriendelijk ontvangen, kleine eenvoudige cp. Een paar minuten lopen naar het stadscentrum. prima ligging, degelijk sanitair. Prijs per nacht inclusief elektra €35
Zeer nette plek, prima sanitair, goede voorzieningen. Aftrek voor ontvangst, voelde me niet welkom, erg koud. Niet geschikt voor stacaravans vanaf 8 meter.
Zeer mooie staanplaats, elektriciteit ter plaatse, water en afvoer op de camping. De locatie is ideaal voor een bezoek aan de oude stad. Punten afgetrokken voor de vergoeding van 5 euro per persoon per dag voor het gebruik van de sanitaire voorzieningen, dat vind ik helemaal overdreven. Het standgeld van €20/dag is prima. We komen graag terug.
Zeer mooie en goed gerunde plaats, meer een luxe kampeerplaats dan een camping, goed en schoon sanitair, aardige en behulpzame uitbater. De locatie aan de rand is geweldig. We verbleven hier 2 nachten, een uitstapje naar de historische oude stad is de moeite waard. We komen graag terug.
Een zeer mooie plek, rustige en goed gelegen plek voor een wandeling door de interessante oude stad. Ontvangst zeer vriendelijk. We komen graag terug.
Camping in het laagseizoen zonder noemenswaardige service, het is raadzaam om voor uw bevoorrading te zorgen voordat u de camping bereikt. Bistro zonder voedselaanbieding, geen voedselvoorziening. Stokbrood kan vooraf besteld worden. Grote percelen, schoon sanitair, gemakkelijke toegang tot de stad en het fort. Elektriciteit vast tarief van € 4,50 is zwaar.
zeer goed onderhouden en goed gerund. Super sanitaire voorzieningen. vriendelijk personeel. Het nabijgelegen stadje ligt op loopafstand. De cursus is in de buurt van een klein meer.
Sitecode: 20220
een plek die niets te wensen overlaat. Apparatuur en faciliteiten van de plaats zijn super, sanitaire voorzieningen zijn eerste klasse. De platnische Wellnestempel is geweldig. Gastronomie en service verdienen toppunten. De plaats is absoluut aan te bevelen. Busverbinding op de plaats, spoor direct achter de plaats, wat wil je nog meer. Prijs, prestaties kloppen.