@Luv-und-Luv
- 2019
zeer goede camping voor Amsterdam. de stad is in ongeveer 15 minuten fietsen te bereiken. Het sanitair is zeer schoon en netjes. De stoelen zijn een beetje krap. Campers zijn heel dichtbij. Alles is geweldig voor kampeerders!
Alles perfect. Locatie, netheid, vriendelijkheid. leuke plaats! Aanbevolen!
Mooie verzorgde camping aan het meer. De operators zijn heel erg aardig. Alles schoon en perfect. Heerlijke keuken! wij komen zeker terug.
Dit is onze tweede keer hier en we vinden het erg leuk. Alles ok! Schrijf je snel in, vind snel een zitplaats, douches warm en schoon. Dat is hoe het moet zijn.
Sitecode: 19974
De plaats ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het stadscentrum. De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon. Het is erg bureaucratisch: Elektriciteit is aangesloten voor € 1,90, borg voor de sleutel van de sanitaire ruimte, munt voor ongeveer 8 liter water. alles is zeer nauwkeurig. Maar verder is alles draaglijk.
Geweldige locatie direct aan de Moezel. de plaatsen aan de Einfahrtstr. een beetje luider en zonder de avondzon. Geen wc-papier en geen zeep. Slechts 2 damestoiletten beschikbaar. Op de 2e of 3e rij zicht op de Moezel alleen staand. € 16,50 VW bus, 2 personen met stroom.
mooie rustige camping met bomen en hagen. heel privé, alles schoon en netjes. daar bijna te goedkoop voor. De mobiele receptie is ter plaatse van 15.00 uur tot 19.30 uur. we vonden het geweldig hier.
we vinden het hier leuk. het is perfect voor een stadscamping en een bezoek aan München. Tot nu toe zijn de sanitaire voorzieningen schoon en gebruiksvriendelijk. niets om over te klagen. we zouden terugkomen.
Geweldige camping met beperkingen. De sfeer is prima, net als de standplaatsen. Het vaatwasserstation biedt echter maar 2 spoelbakken met koud water. Ik vind dat om gezondheidsredenen erg onhygiënisch en onhoudbaar. Anders was het een prettig verblijf met erg aardig personeel.
Goede parkeerplaats met zicht op het bos. Eenzaam. Het bijbehorende hotel en restaurant is soms open toen wij er waren, helaas niet.
Mooie parkeerplaats op de Werra, maar de toiletten liggen op 5 minuten loopafstand bij het pekelbad en alleen open tot 20:15 uur. Er zijn alleen douches in het pekelbad, maar die is momenteel gesloten vanwege Corona. Zeer geschikt voor zelfvoorzienende campers, niet geschikt voor bullis.
Prachtige plek, maar boven de weg, onder bomen en groen. Sanitaire voorzieningen schoon. Beheerder erg aardig, spreekt een beetje Duits.
Sitecode: 72069
Zeer vriendelijk personeel, de panoramische plaatsen op de eerste rij zijn mega. Een droomzicht. Restaurant naast de deur. Zeer schoon Er zijn wandelpaden rondom en een wandelbus die ook naar Bolzano gaat. Wij zijn zeer tevreden.