@Luzy
Schnitzel, friet en een heerlijke salade erbij – wat wil je nog meer? Heerlijk eten, redelijke prijzen en een smakelijk pilsje erbij… Vriendelijke ontvangst; we konden een avond gratis parkeren op de ruime parkeerplaats voor het restaurant. Ideale tussenstop, direct aan de A1-snelweg. 👍
We hebben twee dagen doorgebracht op deze prachtige plek aan het water. We hebben het rustige Leeuwarden verkend. De bushalte is vlakbij, ongeveer 15 minuten rijden. Maar er is ook een mooie fietsroute. De vriendelijke en behulpzame beheerder legde ons alle mogelijkheden uit en was erg behulpzaam. Er waren afvoerpunten voor chemische toiletten en grijs water beschikbaar en erg schoon. Een echte aanrader!! De Moerser, 10-12 augustus 2025

Wij kunnen het alleen maar eens zijn met de recensie van Marielisa en willen graag nog iets toevoegen over het kleine havenrestaurant. De eigenaresse van Zoey's, een betrokken, vrolijke jonge vrouw, en haar vriendelijke collega zijn erg vriendelijk en proberen het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Een kleine, fijne kaart met hele lekkere pinsas, maar ook kleine gerechtjes. De Belgische wafels zijn een must. We zullen terugkomen. Gaston Ilona
25/05/2022 De plaats is ideaal voor een bezoek aan Stavanger. De receptie is geopend van 10:00-20:00 uur. In de bus moet je alleen contant kunnen betalen, we zullen zien. Geboekt voor twee nachten. Gaston en Ilona
3 oktober 2020 We hebben heerlijk geslapen met uitzicht op het mooie Weserbergland direct aan de Weser. Een kleine veerboot direct aan het plein, geweldige fietspaden, Rinteln ongeveer 12 km verderop. Heerlijk gegeten in restaurant Kastanienhof (400m). De ruimte voor 4-5 gsm's was vol. Ideale stop om doorheen te gaan. De Moerser
Sanitair zeer schoon, 7 minuten douchen met stempel, goede druk, belangrijk voor het wassen van haren. De terreinwachter is super aardig en behulpzaam. De eerste nacht in een weiland doorgebracht. De volgende dag werd ons gevraagd of we naar een leuke plek aan het water wilden verhuizen. En dat hoewel we maar twee nachten wilden blijven. Heerlijk eten, goede wijn, 's werelds beste cheesecake.
08.02.2019 Lucy. Planken op schalen op asfalt, sanitaire huisjes: warme douche, toiletten, allemaal verwarmd met warmtestralers, buiten twee spoelbeurten met warm water, grote vuilnisbakken met sorteren, hebben € 9,94 betaald met Visa / Master aan de automaat. 24 uur stand, aandacht; Elektriciteit was 12 uur. Zeer schoon! Omdat een of ander kamp zich kan verbergen.
P + R voor stadsbezoek in Eindhoven. Heb rustige nacht doorgebracht op extra aangewezen plaatsen. Camperservice. Met parkeerkaart en buskaartje voor 1 € 2 pers. Je komt terug. Voor de nacht en de volgende dag tot 14:00 uur heeft de automaat ons 3 € verlaagd. Leuke operator van het P + R-station. Behulpzaam en vriendelijk, goede koffie. 2019/09/02.
2019/05/02. Quaint restaurant, Baskisch menu inclusief cider of andere drankjes € 32,00 moet hebben meegemaakt. De oprit naar het restaurant bevindt zich achter de bar, lange voertuigen hebben problemen, omdat er een korte schuine ingang is. Sanipijler oké, dure stroom 2 € / 1u Beoordelingspunten vanwege restaurant. Lucy
Sitecode: 20160
Moet nu geopend zijn. Sta op 05.2.2019 voor gesloten deuren. Een werkende zei dat is nog steeds gesloten. Lucy
Let op: gesloten op 05.02.2019. Geen indicatie wanneer hij is heropend, hoewel volgens de informatie voortdurend open is. Twee onderdoorgangen gekruist, vol met water. Voor zeer grote voertuigen ongeschikt. Lucy
Onze 10 punten die we belonen: warme gastvrijheid, aandacht, hulp buiten het bedrijf, grote parkeerplaatsen op een vlakke ondergrond tussen kl. Bomen, zeer schoon en goed onderhouden sanitair. Broodjesservice, elke avond onze port u. Rode wijn genoten in de gezellige lounge. Met preisw.Kietwagen gebied verkend. 30.12.18-15.01.19👍🏻👍🏻 We komen eraan. opnieuw Ga + Il
23.12.2018. Er zijn twee toegangswegen, ons navigatiesysteem leidde ons over een onverharde weg. Was in het donker een beetje vreemd maar toch gevonden. Een geweldige plek met alles wat je nodig hebt voor een nacht op doorreis. Sanitair mooi en schoon. Eigenaar niet ontmoet, geld wordt in een doos gedaan. Veel vertrouwen, hopelijk houd je je eraan. We zullen hem als een bestemming aanhouden als tussenstop.
Ik schrijf nadrukkelijk over de leuke en vriendelijke Platzw. Gudrun! Ze had de voortent ingetrokken toen er een storm opkwam en we er niet waren en ons van grote schade hadden gered. Rijtuigen zijn beschikbaar voor verwijdering. Sindsdien is hij toilet / douche erg schoon. En wie kan lezen, voor de voldoende informatie over scheepvaartroutes, reistijden u prijzen. We komen graag nog een keer terug🤗
02.02.18. Mooi gelegen supermarkt naast de deur, restaurant op de hoek. Is ons goed bevallen.
Wilden hier op 2018/02/01 staan voor een nacht. Om 20:00 uur toen we aankwamen, was de cp gesloten. De receptie is, althans in de winter, niet bezet na 19:00 uur. We verbleven op de parkeerplaats aan de voorkant. De locatie is goed, direct aan de Loire.
7 dagen werden uitgevoerd in januari 2018. Claudia en Waldemar hun camping erg bekend en zijn volledig bezorgd over het welzijn van de gasten uit een one-night tussenstop. Ze gaven ons tips voor uitstapjes, markten en winkels, zoals groenten rechtstreeks van de boeren, Intermarché in de buurt. We voelden ons zeer goed gefühlt.Sanitär heel goed de wijn in hun bar süffig🙋♀️Ilona🙋🏻♂️Gaston was
Januari 2018 We wilden verblijven 1-2 dagen en het was 16 dagen. Kleine plaats met vele lokale winkels, kleine markthal, dagelijks verse vis, vlees en groenten. bezocht kleine restaurants, diverse bars. Overal eten goed en goedkoop. We voelden ons zeer comfortabel en zal terugkomen. Hebben voor campers en twee mensen täglich14,70 € incl. Huidige en hond.