@LvD
- 2013
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vriendelijk Engels beheer. Sanitair is keurig schoon met goed warm water. Het was heet toen wij er waren, maar staand aan het riviertje heerlijk verkoelend onder de bomen. Klein zwembadje om af te koelen. Eenvoudig eten bij het restaurantje. Wij vonden het een topcamping, supermarkt op fietsafstand.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
gemoedelijke camping , fietsen door prachtig park naar de stad Vichy. klein borreltje bij ingang voor snack en drankje. Vichy is een prachtige stad. wij zouden er 2 nachten staan, maar zijn er 6 gebleven, prima!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij stonden direct aan het park met meerdere campers. Veilig gevoel en over de brug zo in de stad. E leclerc op loopafstand. Stadswandeling met gouden stoeptegeltjes was heel leuk.
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping, 5 minuten lopen van de stad. Vriendelijke kleine receptie, met info over het leuke stadje. Prachtig kasteel. Het straatje waar je door moet rijden ziet er armoedig uit, maar eenmaal door de poort een eenvoudige schone camping. Het sanitair is oud maar schoon. Een groene camping om even tot rust te komen, uitzicht op een weiland met koeien. Ik begrijp de negatieve reacties niet.
2019
Een geweldige kleine camping aan de oever van de Maas. Schoon en nieuw sanitair. Heel leuk voor kleine kinderen.Mooie grote plaatsen met beschutting.Broodjesservice. Voor de jonge eigenaars niets dan lof! Het kan niet beter!