@LyseoT736
prima als parking voor de nacht, we zijn toch zelf voorzienend, of vergis ik mij..... bedankt gemeente voor deze gratis parking vlak bij de supermarkt en de bakker
jammer dat er maar 1 plekje is, rustig mooi en een terras dichtbij
gratis plaats voor 10 tallen campers. enige sevice vuilnisbakken. Perfect geslapen. dank aan de gemeente.
voor mensen die er gebruik van maken een advies, maak het zelf ook schoon, dat hebben wij hier ook gedaan. er was water en een schoonmaakslang, en er was schoon drinkwater. Dus mijn dank aan het tankstation voor de gratis service.
dankzij de gemeente een prima gratis camperplaats in het groen. service 100 meter verder, supermarkt 1 km verder. de weg is geen probleem. merci.
nog steeds in gebruik voor toilet en grijswater, plek is schoon, geen drinkwater
7 aug 2025 gezellige gratis plek aan het water, plaats genoeg. prima voor de nacht, weg is overdag wel druk, geen service.
rustige gratis camperplaats stonden met 7 campers. alleen prullenbak aanwezig. lekker geslapen.
prima plaats, je mag er 24 uur staan. er is een skatebaan voor je, van de weg niet te veel last gehad. geen service, maar wel een prullenbak. goed uitgangspunt voor de Atlantische weg.....
perfecte plaats gratis met volledige service. leuk om de trein en het museum te bezoeken, pizza te eten en of naar de kopermijn te gaan. alleen denk ik dat de brug niet geschikt is voor grote Campers met een gewicht van meer dan 5 ton.... staat niets op..... maar toch
prima plaats, stonden er met 4 Campers op de parking. parking loopt naar beneden af. de regen spoelde dus goed weg😃 kerk was helaas dicht.
hier kan je echt relaxen, stroomversnelling op de achtergrond, druk bezocht. geen voorzieningen, almost perfect....
gezellige drukke parking naast de brug, op gravel. geen voorzieningen, geen last van de boothelling gehad. gratis dat wordt op de lofoten een stuk moeilijker zo te zien.
inderdaad geen overnachting hier meer, is verplaatst naar Tore- Hundsgate 13 in Andenes. prima plek. geen voorzieningen. maar prima gratis overnachting
19 juni, goeie camping, mooi uitzicht, prima warme douches, gezellige uitbater. grijs water, toilet en drinkwater. wasmachines en droger tegen betaling prima. gezellige druk.
kwamen niet uit de parking app, niet voor de nacht. zijn toen gratis in het groen aan de andere kant van de kerk gaan staan. prestegardsveien 15 Alta. kerk is wonderschoon..
mooie gratis verharde plaats, wel langs de weg, druk bezocht voor 1 nacht.
NOORDKAAP wij betaalden ook 180 nok, voor 24 uur staan, museum niet geweest, gekke prijs. rit heen en terug de moeite waard en ook het uitzicht. wij hadden wat minder weer, regen en wind.
eergisteren gestaan, tussen 18.00 uur en 8 uur smorgens gratis, word niet goed uitgelegd daardoor betalen mensen voor 24 uur de prijs.... knop informatie in drukken en dan krijg je de gegevens. goed geslapen aan de haven. service afvalstoffen is vrij, voor elektra moet je de 24 uur betalen via de app.
parking bij het museum stonden vol met personenwagens. wij stonden met 6 campers hier geen probleem voor een nacht. leuk om even in het dorpje rond te wandelen.
prima overnachtingsplek aan het water, naast kerk en kerkhof, zonder voorzieningen. op asfalt
kleine camping, verouderde maar goed werkende douche en toilet, tegen betaling wasmachine en droger, en broodjesservice. mogelijkheden sauna aan het meer en buitenkeuken met kampvuur mogelijk. vriendelijke beheerder. werd door 4 campers en 2 tenten gebruikt. prijs nog steeds 200 kr
heel veel werkzaamheden in het dorp, waardoor plaatsen voor campers niet bereikbaar waren. op de grote parking gestaan naast de hoofdweg, snachts last gehad van ronrijdende muziek. geen verboden voor Campers gezien
4 juni daar gestaan, gecombineerde parking, heel erg druk en vol. voor een nacht geen probleem.
prima rustige gratis plek, vlakbij de Borg (Burcht) en een enkele kilometer naar de kloosterkerk, die wij bezochten. geen voorzieningen en stonden er met een tiental Campers
8 juni hier gestaan, snachts een auto gehoord. verder in orde aan het water en met de camper de andere dag naar de mijn in Falun gereden. geen voorzieningen, 4 campers
9 juni gestaan, geen rekening gehad, een hele fijne ochtend doorgebracht in de werkplaatsen en het atelier. wij mochten er vrij rondwandelen. en daarna gewinkeld in de shop.
perfecte romantische plaats, oppassen bij veel regen het is een bospad omlaag er naartoe. zonder voorzieningen, wij stonden er een nacht. met 3 campers, niets gehoord alleen de vogels😎
wij kwamen om 18.00 aan, was gratis tot 9.00 de andere morgen. het laatste mooie plekje, zonder voorzieningen. spoor erachter is geen probleem, maar wel leuk, de boomstammen op de wagons, continu aanvoer....
prima plek, zonder voorzieningen, heb er niet gestaan omdat er een grote camper zijn aggregaat aan had staan en zijn grijze water op straat liet lopen. jammer
mooi uitzicht hier bij de krachtcentale, met 2 campers. aanrader, gratis plaats, zonder voorzieningen goede nacht gehad, korte grindweg er naartoe.
prima plek, maar wij zijn boven gaan staan met wat meer uitzicht.
prima geregeld, gescheiden toiletafvoer en drinkwater. dank aan de gemeente...😎
inderdaad, het is aan de haven niet meer toegestaan voor overnachting. het hele dorp staat vol met boorden wat niet mag... helaas geen borden wat wel mag. Wij hebben de B weg gevolg richting het noorden en op een parking langs het meer gestaan, dus het allemansrecht gevolgd.
Als je er op Eland-safarie gaat , mag je er overnachten. dus geen vrije plaats, je rijdt hun erf op
prima loosplek en drinkwater en LPG zowel flessen , als lpg aansluiting voor de camper. toilet gaat in de rvs put voor grijs water. er wordt gevraagd om het goed schoon te spoelen. we moesten wel in de rij gaanstaan😁
donderdag was het vol, maar we stonden er 150 meter verder in een inham met allemansrecht, heb het verschil niet gemerkt😃
prima service plek, vuilwater, toilet en schoon drinkwater, er tegenover is een luchplaats en het haventje voor overnachting is een prima betalende staanplaats.
als het vol is kun je op de parking van de molen gaan staan, gratis en goed bevonden, wij stonden er prima bij de Olandse molen. zonder voorzieningen.
staan op deze parking, 10 minuten lopen van het slot, 4 minuten van Centrum Kalmar.... gratis 24 uur in het weekend, dat is mooi, zie foto.
schitterend uitzicht, prachtige plek, een minpuntje je staat op gras. er werd 24 uur regen voorspeld, dus wij zijn savonds naar het dorp gereden.
foutje in de vorige berichten, 6 plaatsen op het plein en 2x2 plaatsen aan de straatzijde zijn voor overnachting van Campers de verbodsbepalingen staan voor de straat aan de zee en het stuk haventerrein. Wij stonden hier vannacht met 6 Zweedse Campers, geen probleem.
je staat heel rustig in vakken voor Campers, 100 meter van de zee, vlak bij de stad en bij de visrokerij, annex winkel en restaurant. wij gingen voor de warm gerookte zalm, heerlijk en een eerlijk product zie foto.
sorry wij zijn doorgereden een kleine parking naast een redelijk drukke weg, voor personenauto's. aan de andere kant de Sont met een witte laag stank. 200 meter verder een kleine parking in het groen, maar deze mochten we maar een paar uur gebruiken
prima plek aan de haven, voor 7 campers, werd druk gebruik van gemaakt. geen voorzieningen, geen probleem voor ons. bedankt voor deze gratis plek, gemeente
prima overnachtingsplaats, wij waren camper no 9, maar geen problemen gehad, zijn de andere dag naar het Viking museum in Roskilde gegaan, leuk om te doen, veel vaklieden aan het werk.
prima plaats, hebben hier 2 dagen gestaan, mooi wandelen in het reservaat. winkel en diesel om de hoek. toeristeninformatie was open en heel vriendelijk. drinkwater om de hoek van het toilet met slangaansluiting, schoon toilet, iets aflopend terrein.
heel mooi aan de rand van de weg, met alle voorzieningen, wij hebben er geluncht.
jammer alleen toegang als je met QR codes werkt om te betalen, wij doen dat niet vanwege fraude en dan wordt je buitengesloten. wordt je dus verplicht om een gratis plaats te zoeken 🤔. heel jammer mooi maritiem museum.
foto,s kloppen niet meer, is niet meer aan het water, maar een parking daarachter vol met geparkeerde caravans, campers, mannen sliepen er in auto,s en caravans, wij vonden het niet prettig en zijn doorgereden
perfecte loosplaats, toilet, rooster voor grijs water en aparte zuil voor water en elektra. waarschijnlijk ook voor booteigenaren.
mooie P. plek in het bos, prima geslapen, samen met 10 andere camperaars. geen voorzieningen, voor ons geen probleem
Sitecode: 20598
prima parking, met picknicktafels, toilet, loospl. toilet en grijs water. geen drinkwater. overnachting is toegestaan, ligt wel dichtbij de weg, wij vinden het niet storend
prima overnachtingsplek, geen voorzieningen naast de weg bij de Messe, achter de hekken
stonden er 18 mei, mooie ruime parking voor het winkelcentrum met loosplek. speciaal voor Campers wel op tijd zijn, wij hadden om 16.00 uur de laatste plaats
als je wilt overnachten kun je aan de overzijde van het water staan. mooier kan bijna niet, maar parkeren en overnachten wordt toegestaan en je kijkt recht op het slot, staat in p4n
mee eens, mooi plekje voor 1 of 2 campers tussen de personenwagens, aan het strand, ik zou het in het weekend niet proberen... zal er vol zijn
water is nog wel beschikbaar, lozen helaas niet meer
komen hier bijna elk jaar, perfecte gratis plek, voor full service; aan de rechterzijde van de weg naar Mazarron is een BP station, wij tanken er en kunnen gratis water innemen en vuilwater en toilet lozen.
als je hier niet uit de toon wil vallen moet je een Concorde of Morelo rijden bij het aantal 25 ben ik opgehouden met tellen, ;o) voor de rest redelijk goede voorzieningen koud zwembad
we verbleven hier 2 dagen, met stroom wel een controle gedaan op spanning, water even de bomen water gegeven tot het afkoelde en afvoer voor wc en grijs water alles werkte goed. door Ital. veel gebruikt voor service. rustige plaats, vlakbij Supermarkten, achter de begraafplaats, geheel gratis.... super bedankt.
prima plaats met voorzieningen, geheel gratis tegen het dorp aan. rustige nacht
plek is verplaatst naar het grasveld er naast... mogelijk tijdelijk. grasveld is helaas nogal hobbelig en niet echt recht, hebben er wel rustig geslapen tussen het kerkhof en de carabinarie. uitzicht op een cooperatie met hele goede wijnen, een aanrader
zelfs na 7 jaar nog steeds een hele fijne locatie, prijs klopt ook nog. onthouden dus.
helaas tot 25 augustus afgesloten, heb het vertaald maar begreep er niet veel van .... de wegsleepkosten begreep ik wel
inderdaad, geen camperplaats meer.
staat vol met vaste bewoners, caravans en vrachtauto,s wij zijn doorgereden
waren er om 17.00 vonden een compleet leeg parkeerterrein en gesloten hek.... in het hoogseizoen, gesloten voorgoed? zie foto
4 en 5 juni 2023 gestaan, hele dag voor 8 euro met munten, pas werkte niet meer. snachts gratis, op ieder parkeerterrein in Brecon mag je maar 1x in de week snachts staan. mooie groene zone, met rivier waarin word gezwommen. grijs water en toilet kunnen worden geleegd in het toilet. wij hebben op beide parkeerterreinen gestaan.
6 en 7 juni 2023 hier gestaan, normaal voor 10 £, maar niemand is het komen ophalen. waarschijnlijk komt dat door de nieuwbouw op de hoek. gestaan met 4 Campers op gras. geen voorzieningen
jammer genoeg waren ze volgeboekt in verband met het Rock festival. prijs was nog steeds 10£ vriendelijke dame grasveld lag er goed bij wij hadden er graag gestaan....
prima locatie alles op loopafstand, zelfs Skipton Castle woods, mooie wandeling. gezellige markt 3x per week. nacht op de groene plekken 5 £ helaas hadden wij 2 plekken nodig, dus hebben we 10£ betaald. betalen kon mer kaart of contant, stond alleen slecht aangegeven hoe. toiletten waren dicht, kan voor alleen overdag open zijn.... verder geen voorzieningen, stonden 8 tot 10 campers
plaatsen achter een boerderij, de prijs was echter geen 9 maar 20 £ wel een heel groot verschil. beter om het aan te passen.... wij zijn doorgereden naar York
2 sites, een zonder honden en een met hond aan de lijn aan de overzijde van de weg. paarden en ezels lopen vrij rond ook bij de camper vriendelijk personeel afval gescheiden, grijs water, toilet en schoon "drink" water. als het nat is, is het beter om op de gravel te gaan staan. 10 £ Per dag met kaart betalen
Sitecode: 62008
ik weet niet hoe die mensen er zijn gekomen. overal verbods borden max 6.6 breed (is 2 meter.) en het pad was geen 100 meter........ dus niet geschikt voor grote campers
in de nacht gratis, officieel niet lager dan 6 meter. overdag normale parkeertarieven wij hebben met de achterzijde over de stoep gestaan. niet luidruchtig geen voorzieningen camping aan de kust vroeg 30 £, voor een nachtje slapen, goedkope plaatsen waren al weg!!
let op 3 plaatsen van 3 verschillende eigenaren, dus betaal bij de betaalunit waar je staat anders boete... mooie plaatsen verschillende tarieven, wij betaalde per 12 uur 5 £, dus 10£ per 24 uur. cash of kaart 50 meter naar het strand, blijf zolang je wilt, wij stonden er 3 nachten eind mei. op het gras. overdag druk, s,nachts rustig camping gedrag geen probleem lozen grijs en toilet.
verplaatst naar achteren alleen nog geschikt voor campers tot 6 meter, anders sta je op de doorgaande route van de parkeerplaats
overdag per uur betaling met kaart of cash. overnachten 5 £ toilet legen 4£ water gratis bij kantoortje campers links achterin op grind, vriendelijke beheerder. Kasteelruïne goed lopend of met landrover gehaald en gebracht.... bereikbaar
opgepast hier kan je alleen nog maar met een telefoon app betalen wij zijn naar king arthur car park gegaan
voor 1 nacht incl. stroom 15£ contante betaling vlakke plaatsen, lozen WC en gr water, drinkwater incl. vriendelijk echtpaar stukje toegangsweg smal maar te doen met 7,5 meter
voor 1 nacht zonder stroom 27.50£ betaald Met pasje schone grote warme douches wasmachine en droger 7£ hond geen bezwaar makelijk te bereiken voll service en vriendelijk
betaalde 16 pond v 1 nacht vriendelijk contante betaling doorstroomdouches weiland loopt niet recht... niet aan te raden bij nat weer
wij hebben aan de zuidkant gestaan. grote parking in het groen, voorzieningen gesloten. rustig gestaan voor een nacht met een paar vrachtwagens en een 4 tal campers. geheel gratis
wij stonden er van zaterdag op zondag. prima vrije schone stek, mooi overzicht van de stad beneden, geen voorzieningen stonden er met 6 Campers. in de late avond wat auto,s met jonge mensen die komen genieten van het uitzicht, of de hond komen uitlaten. overdag redelijk wat aanloop naar de route 66, een Foodtruck ook voor een ontbijt. bankjes en prullenbak aanwezig,
restaurant parking vol met personenauto's v/d gasten. bij de jachthaven aan de andere kant hele korte plaats aan de weg.... wij wilden er niet gaan staan aan de straat
basic maar in orde, voor 10£ leuk uitzicht veel vissers ook na 17.00 uur is er iemand van de vaste camperraars die voor je open doet. geen voorzieningen, vrij staan geen aangegeven plaatsen. in de zomer, een foodtruck
lekkere frites om de hoek lokale supermarkt 100 meter toiletten en prullenbak aanwezig prijs verhoogd naar 1.60 £ per uur zie foto tussen 8 en 18.00 uur betalend s'nachts gratis betaling munt of pasje veel kite surfers leuk om te zien
is iets verbetert nu in 2023, maar als je de weg achter de huizen volgt, dan kom je ook bij de camperplaats, zonder de gaten. niet geschikt voor lange campers, maar voor avontuurlijke mensen
prima gratis plek om bootjes te kijken. geen sevice wel druk, ook dagjesmensen met Camper
gedoogplaats, niet meer of minder. Gratis op het achterste deel van de parkeerplaats. er staan nu 40 Campers, meest Fransen. servicepunt is bij het tankstation. proima voor één of twee dagen, of voor op doorreis, dank u wel
een prima plek en nog gratis, servicepunt in aanbouw.... er zijn nu 7 plaatsen bezet, de vogeltjes fluiten en de temperatuur was overdag al 20 graden. dank voor deze camperplaats
plek is weg, afgesloten door een ketting. jammer ziet er goed uit bij een gerestaureerd trein station. staan nog geen borden verboden voor campers, wij zijn doorgereden naar La Vallee des Saints een prima alternatief
prima plaats, vroeg komen, was vandaag weer vol. jammer....
jammer vandaag geen toegang vanwege wegwerkzaamheden.... blijft een hele mooie stek
heel drukke plaats, maar prima voor wandelen en fietsen. vlak naast het Aquaduct uit 1890. service is niet gratis, voor ons geen probleem
prijs klopt totaal niet is geen 20 euro, maar 32 of 38 euro. in Willingen hadden we net 18 euro betaald. zijn maar doorgereden
prima camperplaats, blijkbaar bijna alles gedoogd, stonden hier 4 dagen.... stoelen werden gbruikt, en veel zonnenpanelen buiten
prima drukke camperplaats, met voorzieningen. 13.00 uur al vol
prima plaats met alle water voorzieningen, maximaal 48 uur, zelfs met de hoosbuien van gisteren geen enkel probleem. bedankje aan de gemeente
prima plek zonder voorzieningen, op zandgrond, dus ik ga er niet sraan als het regent....
prima staanplaats, in de luwte, want we hebben regen en wind maar de zon schijnt.... geen voorzieningen en helaas is alles dicht in november.
nog steeds een prima, rustige gratis plek, stonden er gisteren met 2. toilet in orde, alleen geen aparte stortplek voor het ledigen van je eigen toilet. wel waterslang bij de boten
Sitecode: 82092
hele mooie plek aan het meer, zonder voorzieningen, met zon.....
prima plek wel vlakbij de weg, genoeg ruimte. serviceplek iets moeilijker te bereiken achter het houten huisje. werkt met jetons, alleen staat er niet op waar die te verkrijgen zijn.
Sitecode: 22019
hele mooie plek, met volledige service water en toilet, alles werkt. heerlijk gestaan, jammer dat zo weinig mensen dit kunnen waarderen, zelfs de hond was blij met de ruimte. werden zelfs verwelkomt door de buren, camper gedeelte gratis, camping gedeelte 5 euro, moet je wel de sleutel gaan halen op het gemeentehuis. bedankt voor deze plek.
prima plaats voor 100 campers, maar er is geen service plaats voor water en toilet... raar waar laten al die mensen hun afval
hele mooie parking, alles geregeld. voor water en elektra jetons halen. is zo nieuw, dat de boompjes nog weinig schaduw geven 🌞🌞
leuke plaats aan de rand van het dorp, met speeltuintje en voorzieningen. werd druk bezocht door de fransen....
leuke landelijke plek, service station werkt, vriendelijke bakker met klein assortiment van kruidenier.
Sitecode: 21956
prima gestaan op het algemene parkeerterrein, voor een nacht goed. wel een beetje rommelig omdat er geen vakken voor campers zijn
mooie plek met alle voerzieningen, zelfs stroom... alleen jammer dat de kleine super in het dorp aan het renoveren was, hopelijk komt hij terug
mooie plek zonder voorzieningen
prima parking voor de nacht, in de schaduw onder de bomen. op een paar honderd meter afstand van de Ebro, leuke wandeling. geen last gehad van het verkeer.
Sitecode: 19814
prima als service station, op de parking staat echter een kermis en een circus in aanbouw.... dus zijn we doorgereden naar de andere parking 200 meter verder.
wij stonder hier 28 mei 2022, wat lastig binnenkomen, op de lichtbak stond steeds dat het vol was maar er waren nog zeker 5 plaasen vrij, via praatpaal binnengekomen. dan moet je geluk hebben dat iemand je helpt met het betalen en registreren van je kenteken. de nacht was gezellig er tegenover was een concert van een gekende spaanse zanger, voor 1,5 uur 😃. bij het weggaan herkende de camera onze kenteken niet, dan dus maar weer de praatpaal.
wij zijn doorgereden, plek ziet er onverzorgd en ongezellig uit.
camperplaatsen op de grond aangegeven voor de school. Grote parking in het middenplein is voor de weekmarkten, in de hoek daarvan is er een verzorgingsplek met gescheiden drinkwater en toilet water + toiletafvoer. wij waren er zondag op maandag, geen enkel probleem, stond snachts compleet vol met campers meest op doorreis. een bijna perfecte plek in een mooie groene stad op bijna 900 meter hoogte.
prima plaats om te winkelen Alcampo, verder niet echt gezellig.
prima plaats voor niet al te lange wagens, alleen jammer dat er maar een kraan is en die wordt voor de wc gebruikt. midden in een rustige woonwijk,
een grote camperplaats, goede plaatsen, zelfs schaduw, alleen bij 30 graden plus ruik je de sloot of de riolering. zijn op de wind gaan staan
jammer, de bomen daar geven een witte substantie af, lijkt op katoen maar plakt. Het zal wel weer weggaan, maar de hele camperplaats en omgeving ligt er vol mee, wij zijn doorgereden.
lengte is geen probleem, wij zijn 7,50 en konden de plateau,s zeer goed op en af.... even opletten bij de drempels naar de plateau,s . wij stonden zelfs in de schaduw, wow met 30 graden wel lekker gisteren
beetje verouderd, maar zelfs de elektra werkte nog, geld wordt in het einde van de middag opgehaald en je krijgt netjes een bonnetje
mooi aan het water, geeft nu lekkere verkoeling in de hitte. zonder voorzieningen, maar dat is geen probleem voor ons.
prima plaats, alleen minder geschikt voor grote campers, door de draai en het hoogteverschil. de inrit is als je naar beneden rijd, rechts 3 meter breed en behoorlijk schuin aflopend. de elektra werkte weer.... bedankt voor een dag genieten
gisteren een nacht gestaan, rustig bij woonblokken buren, hebben honden. rustig geslapen 17 km van Porto....
wij gaan ook voor deze hele mooie plek, als het mag, dan maken wij deze keuze, bedankt gemeente Serta
14 mei 2022 bij het servicestation langsgegaan, volledig te gebruiken en volledig in orde en schoon. Daarna naar de vestingen gereden, de moeite waard, om naar boven te rijden, wat een uitzicht. bedankt voor de service.
13 mei 2022 hier gestaan met 3 campers, prima overnachting aan het stuwmeer . geen enkel probleem.
stonden hier 15 mei, perfect aan het water met alle voozieningen en leuk om te wandelen langs het water. bedankt
even gestaan om het fort te bezoeken en te lunchen, op 700 meter, goed aan te rijden en druk bezocht. bedankt voor deze mooie gratis plaats
een heerlijke plaats om te staan, onder de bomen of aan het water, bijna perfect....
prima geregeld en een goede wijnproeverij, gezellig, bedankt
15 euro, verzorgd, lekker de stad in, perfecte verzorginsplek, kleine campingwinkel met basisproducten voorin, elektra en goede wifi.
prima gratis plek vlakbij het strand, officieel gecontroleerd maar geen enkel probleem. plaatsen zijn niet groot, je kunt niet alles hebben... water afvoer en toiletafvoer, alles is er, staat wel iedere dag vol en er staan wel behoorlijk wat langparkeerders uit alle landen. er staan er ook op de parking ernaast zonder problemen!
het kan ook anders blijkbaar.... 50 wagens achter de witte blokken, geen problemen, water werd gebruikt, afvoerput werd gebruikt, het was er rustig, zonnig en gezellig. politie reed meerdere malen langs. wij stonden er 2 dagen🌞
helaas de plek was bezet door een grote tent en een tribune, muziekfestival? staan op de plek voor de campers
Goede prijs, kwaliteit. hebben het weekend hier gestaan op de nieuwe grote plaatsen. stonden er ook van 8/9 meter, oprijden geen probleem alles schoon en goed geregeld.
2 dagen gestaan zonder problemen, iets hoger gestaan dus geen last gehad van de regen.
24 uur toegestaan, mooi aan de kust, politie controleerd, geen enkel probleem
gisteren gestaan, zonder wind een prima plaats, relatief bij het centrum en de boulevard van Almeria
Sitecode: 20676
prima plek, alleen douches zijn aan de andere zijde van de haven....🙈
overdag mag je zuiderlijker langs de zee staan, of aan de rand van het natuurpark, en snachts heb je hier je gratis camperplaats met water. wat wil een mens nog meer.
blijkbaar wordt hier gehandhaafd vond in de haven en daarnaast niet een camper meer. borden geven geen verbod voor campers, maar een verbod voor wagens lager dan 5 meter. Dat zal wettelijk makkelijker zijn om te handhaven.
heerlijk 3 dagen boven en beneden gestaan. borden worden genegeerd, maar geen controle.... weggegaan vanwege het onweer, steile weg naar beneden is na hevige regen slecht begaanbaar.
12 04 22 een prima locatie, wij komen hier om te zwemmen in het verwarmd zwembad, dit keer rond de 30 graden. te servicen en te wassen. altijd goed geregeld....
10 dagen genoten van het weer, Leon en de Spar om de hoek.. jammer dat er geen lozingsplek in de buurt is, wij gaan altijd een dag naar Torres voor de was en de plas
Sitecode: 19539
eindelijk weer plaats, met verzorging, douches en hondenuitlaatplaats. tegen een redelijk tarief.
bestaat nog wel, maar geen mogelijkheden meer voor water en afval lozen tegen betaling
helaas geen plaatsen meer en lozen tegen betaling niet meer mogelijk
heerlijke plaats aan het water, is wel wat drukker geworden. alleen vuilcontainers. perfect, bedankt Santander Pola
wel naar boven rijden, wij stonden ook eerst beneden, mooi uitzicht. slapen rustig zonder "het geluid"
nog steeds een prettige camperplaats aan het water voorbehouden voor campers en gratis. blokken is handig.... staan hier nu met 2.
een prachtige plek aan het water in Oost-Vlaanderen, met bakker aan de overzijde. ook aan de zuidkant kunnen we staan.
een perfecte plaats om te servicen, alles werkt zelfs de elektra, dan u wel
een gezellige plek, waarschijnlijk is bij het bord met 2 campers de 0 eraf gevallen.... als er een voorziening zou zijn zeker een 10+
helaas door de gemeente is de hele boulevard afgesloten, een parkeerverbod langs het gehele strand...
Weg er naar toe slecht,. Als het regent heb je een probleem. Wij zijn doorgereden naar Capestang, daar mag je aan de waterkant bij de verhuurboten staan.
weer een mooie gratis CP met water, vuil water en toiletvoorziening. we worden werwend
op 2 plaatsen staan er nu al meer dan 200 campers te overwinteren, heel mooi als dat zo blijft. jammer dat er geen service aangeboden wordt.... zou een hoop problemen oplossen......
mooie gratis CP met lozen en water, grenst aan een sinaasappel boomgaard
een mooie gratis CP, wakker worden met dit uitzicht, bedankt dat we hier gedoogd worden.
wij doen deze plek altijd aan om te servicen , prima douches, lekker verwarmd binnen zwemmen (na 1 november) alleen wifi is niet altijd goed.... water en brood verkrijgbaar, boeken ruilen wat een luxe, en dat voor 16 euro p.dag
wij stonden hier afgelopen week, gelukkig een stuk rustiger, gemeente is er niet blij mee maar van Leon mogen we achterin parkeren. Spar om de hoek verder geen voorzieningen.
mooie plek in zon, vlak aan de zee, zonder voorzieningen
prima plaats, schoon, met alle voorzieningen, nu een beetje koud op 900 meter.... kasteel van Velez Blanco is de moeite waard, zie foto
boven op het plateau is nu absoluut verboden voor auto, langer dan 5 meter, beneden gestaan, daar wordt het nog gedoogd. bakker kwam ook nog langs.... als we het netjes houden mogen we nog veel....
prima Lpg tanken, toilet legen is niet optimaal, maar service is gratis, dus we gaan niet klagen.
prima gedoogplek aan de boulevard en het strand, iets rustiger dan aan de haven
Prima bijna gratis service station, water toilet en grijs water, wij hebben er voor een paar euro de camper gewassen.
gratis superplek, wat wil een mens nog meer, lozen kan bij de BP enkele kilometers naar het noorden, waterkraan aan de boulevard
jammer van het vuil wat er ligt, een beetje veel wind, maar wel een kraantje. mix parking, met leuk strandje.
prima plek, kan alleen wat druk zijn tijdens de markt op zaterdag, of een concert op zaterdagavond. Als er veel wind is, sta je hier in de luwte.
prachtige gedoogplaats aan de rand van Roquetas, water op het strand. hier worden wij gelukkig van. plaats voor tientallen campers, politie rijd rond
prima overnachtingsplaats, stonden met 3 wagens politie rijd er rond... restaurants zijn dicht, kraan op het strand
prachtige CP, uitzicht op zee, strand dichtbij. lekkere passaatwind.... alleen beneden even stoppen bij het chalet, dat is de receptie. een van de beste camperplaatsen
goed voor een overnachting, alle voorzieningen plus wasserette, supermarkten, benzine pompen.
prachtige plek, wij stonden aan het stuwmeer met 3 campers op 17 oktober. in de burcht is een mooie kapel. jammer dat er geen loosplek was
Sitecode: 62024
prima gratis camperplek wij stonden er 18 oktober. voorzieningen aanwezig
ik begrijp niet dat dit een camperplaats mag heten, ik heb een 7 meter... de weg is 7 km lang helling 7% en maar 4 meter breed met greppel ernaast. in een van de onoverzichtelijke bochten kwam ik een integraal tegen.... wij hingen boven de greppel.. zie foto van de dashcam Levensgevaarlijk
prima camperplaats, nieuwe vakken en afscheiding
waarschijnlijk heeft u de mensen laten schrikken, wij staan hier vanavond alleen vlak naast een leuk stukje natuur....
prima camperplaats, strand en zee aan de ene kant, en voor de supermarkt de straat oversteken. hebben hier vaker gestaan met voorzieningen die in orde zijn.
jammer de plaats is verlaten, water toiletafvoer en vuil water nog in orde. vorig jaar een gezellige plaats nu zijn we doorgereden.
prima gratis camperplaats in de buurt van het strand, winkels in de buurt wat wil je nog meer. ondergrond gras.
mooie plek alleen te vinden met coördinaten, vorig druk bezet helaas nu helemaal leeg. na het service voor toilet doorgereden
een prima gedoogplaats, mix parking aan zee. strand tot aan de wagen ,niet vuil. enige minpuntje ligt in de aanvliegroute van vliegveld Alicante
prima camperplaats, wij staan er altijd 1 of 2 nachten . wasmachines, drogers, hete douches, water, vuilnis en toilet service, en vriendelijke eigenaren. Wij missen alleen de zee......🙂
camperplaats prima in orde, er staat alleen in fout in de beschrijving, water kost 3 euro
een goed alternatief voor de stranden bij Villaricos die nu niet meer beschikbaar zijn. worden hier gedoogd, alleen afvalbak en mogelijk water van de jachthaven. straten er naar toe zijn wat smal. komen hier zeker terug.
24 03 2018 de strandplekken zijn schoongeveegd, gisteren en vandaag, ook het nudistenstrand. jammer van deze mooie plekjes aan de zee (costa)
16 maart 2018. morgen zaterdag naar de markt op het plein hiervoor. (iedere zaterdag) mix parking zonder voorzieningen, camping gedrag verboden. 200 meter naar het strand, bijna perfect.