@Lyz

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Vriendelijk, heel goed georganiseerd, en schoon. Groots opgezet, maar toch zo ingericht dat het organisch voelt. Je betaalt je plaats (185 DK incl 2p en WiFi ) en daarnaast je verbruik naar ratio. Er is zelfs een sauna om te huren.

Weer bereikbaar. Heel rustig en mooi gelegen.

Wat een fijne plek als je van rust houdt. Prachtig uitzicht en mooie kleuren in het water. Er is vlakbij een klein, wit strandje. Je kunt water tappen (goed drinkwater uit de bergen) en sinds vandaag is er ook elektriciteit. Het wordt beheerd door locals, heel vriendelijk. Wat mij betreft een gouden plek voor 100 NOK.

Kwalitatieve faciliteiten: heel goede douches en wasmachines/drogers (50NOK wassen incl drogen). Een rustige omgeving en de locatie is gericht op vissers en heeft daarvoor uitstekende faciliteiten en huisjes te huur. Leuk om te zien. De camperplaats is ligt glooiend en heeft enig uitzicht maar niet zoveel. Alles in een moderne strakke stijl. Vriendelijke eigenaar.

Goede voorzieningen op de parkeerplaats met benzinepomp en supermarkt. Het toilet kun je legen in de afvoerbuis. Simpel en praktisch met een slang om te spoelen. De slang met schoon water hangt apart en heeft veel druk. Lozen is hier niet mogelijk. Wel is er een aparte ruimte waar je kunt douchen; vraag de sleutel in de supermarkt (25 NOK). Om de hoek is er een leuk café waar ze zelf koffie roosteren.

Schitterende plek. Je kunt aan het water staan , waar ook het service station is. Achteraan 3 tot 4 plaatsen en vooraan meer. Je kunt ook naar boven rijden naar de grote, rustige parkeerplaats (NOK100) met een indrukwekkend uitzicht op de bergen rondom. Ook daar heb je vlakbij uitzicht op zee (wandel naar de schuilhut). In het fjord had ik geluk 4 orka’s te zien vanuit de camper.

Schitterende natuurplek met magnifiek uitzicht. Beneden (steenworp verderop) sta je wat rustiger en kun je gemakkelijk het water in om te zwemmen. Het is hier heel stil. En de Wildernisweg is een heel fijn en mooi rijden als alternatief voor de E6.

Er zijn bankjes geplaatst waardoor je met de camper niet meer bij het water kunt staan. Wel in de uitsparing bij de weg, maar dat voelt te dichtbij de weg en niet veilig,