@M-en-M---Fun-4-Four
- 2019
- Hymer B-Klasse MC T 580
- 2019
- Mercedes

4 mooie ruime camperplaatsen met veel gras er om heen aan de rand van het dorp. alle voorzieningen (water en stroom tegen betaling) bij inrit van de camperplaats, alleen werkte de schoonwatertap niet toen wij er waren (lozen gratis). Weids uitzicht over het landschap. Prima bakker in het dorp op loopafstand, dorp zelf is ook aardig om door te lopen. Fietsen naar leuke plaats Bar-sur Aube via kortere (met steile helling) of wat langere weg zonder.
Prima plek. Overdag en 's nachts rustig. Geen voorzieningen. vlakke plaatsen 20 meter van een stroompje. Fietsen langs het water naar Bar-le-Duc en verder langs het Marne - Reinkanaal met veel sluisjes. Slager in het dorp, verdere winkels i n Bar-le-Duc, 15 a 20 minuten fietsen. Zeer kort bezoek gehad van een marter, maar de marterverjager onder de motorkap had de goede uitwerking. Eenvoudig maar prima eten in restaurant aan overkant van de brug.

4 ruime plekken op parkeerplaats aan het stuwmeer. Geen voorzieningen, wel apart toiletgebouw bij de uitspanning met terras aan het meer. Rustige plek met wandelaars en bezoekers voor het terras. mooie rondwandeling om het stuwmeer.
Mooie zeer ruime open plek met gras net voor de slagboom (die open staat) van het fort. Geen voorzieningen, wel mogelijkheid om vlak te staan. Aanrijden via Saint Agnant sous les Côtes, chemin du fort. Heel rustig, veel vogelgeluiden. mooie wandelroutes. Fietsen naar bijvoorbeeld Saint-Mihiel, kortste route wel via deels over grof gebroken stenen pad, iets langere route via Brasseitte en Mécrin en Pont sur Meusse over beter begaanbare paden.
Leuke plek voor 1 of 2 nachten. Grote zeesluis op 100 meter, veel grote autocarriers die hier aan de overkant de Volkswagen en verwante merken in korte tijd inladen. Fiets- en wandelmogelijkheden, bijvoorbeeld naar de mooie plaats Emden of langs de Ems naar het Emssperwerk op 10 km afstand. Wel vrij veel langsrijdende auto's. Geen voorzieningen, maar daarvoor kun je gemakkelijk een keer naar de CP bij de oude haven in het centrum van Emden gaan
wij hebben hier 5 nachten gestaan van 16 - 21 mei 2020. mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken. Alles netjes verzorgt en vriendelijke eigenaren. grijswaterafvoer via loospunt waar de camper boven kan, zou nog wat handiger zijn. sanitair komt er waarschijnlijk nog bij. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. veel natuur.