@M.-Walraven
- 2007
- Capron T58
- 2011
Augustus 2026
In 2019 was dit een prima camping. Inmiddels is de prijs met 75% gestegen en dat is nu teveel voor het gebodene. Er is geen campingwinkel. Er is een duur matig restaurant en het meer is één grote modderpoel. Kleding wassen moet in de douche. Sanitair wordt nog steeds goed schoongehouden.
Juli 2026
Echt een hele mooie plek. Enorm veel ruimte tussen de bomen. Stroom wat werkt en de (hurk)toiletten werden bij ons vertrek grondig gereinigd. 'sNachts stonden wij alleen bewaakt door de lokale zwerfhond die ook gewoon sliep, dus heerlijk rustig.
Mei 2026
Sitecode: 162036
Een camping, want er mogen ook tenten, in ontwikkeling. Alles is er wel maar: het is een hele wandeling door een schuur naar het sanitair gedeelte. Dit is netjes, maar onbegrijpelijk waarom de toegang zo krap bemeten is gezien de enorme ruimte. En voor een camping is het te aantal te weinig. Het aanmelden via qr gaat op zich goed maar het betaalverzoek komt niet per mail. Het heeft potentie maar is nog niet helemaal top.
Prima camperplaats. Wel wat dicht op elkaar. Er wordt veel gereserveerd maar het staat duidelijk op de plekken vanaf wanneer die plek gereserveerd is. Betalen kan per pin, elektra en sanistation is met klein geld. Het sanistation bevindt zich op de parkeerplaats een eindje voor de ingang van de cp. Er is een mooi fietspad waarlangs je in 10 minuten bij de Dom staat.
In tegenstelling tot de genoemde voorzieningen is het hier goed mogelijk om water te laden, te lossen en de wc cassette te legen. Gratis.
Sitecode: 20375
Ondanks de vriendelijke, wat verstrooide, eigenaren vonden wij het een rommelige CP. Erg veel regeltjes, nul uitleg. Het zwembad is af en kan gebruikt worden voor €5 pp/pd. De enige douche, die overigens goed was, was de 2e dag uit de muur getrokken en dus onbruikbaar. De prijs/kwaliteit verhouding is niet goed. De ingang via de SS weg is prima. De 6 km fietsroute naar het mooie Lecce is heel goed te doen.
Mooie camping met alles goed geregeld. Keurig sanitair met naast elke wc pot een bidet. Douches zonder munten. Er is een groot animatieteam wat hun best doet om je ergens aan mee te laten doen. Zwembad is groot met badmuts verplicht. Er is een redelijk restaurant en een bar. Om 24 uur stoppen de activiteiten en ook de 'herrie'. Wij stonden in zone A en dat was rustig. Er is een shuttlebus naar het stadje maar met een e-bike ook goed te doen.
Mooie, rustige lokatie. Rome per fiets goed te doen. Korting met ANWB campingcard bij het afrekenen. Let op: de douche kost €1,50 per keer voor hooguit 3 minuten stortdouche.
Echt een geweldige plek; no nonsens. Prima manier om van te voren je plekje te regelen via de website. Dan kan je bij aankomst meteen gaan staan. Als de eigenaar tijd heeft doet hij een rondje. WC's en afwasplekken zijn mooi vernieuwd. Wij komen hier graag, ook omdat het restaurant zo gezellig is.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden