@M.A.J.Brabers
- 2020
- Adria Twin Plus 640 SLB
- 2020
- Buscamper
prima cp; rustig en schoon. automaat werkt prima; ook Nederlands. TenG
prima camping, goed bereikbaar! sanitair niks mis mee; mooie ligging aan de Dordogne, 1 km en 10 min lopen in historisch centrum TenG
uitstekende cp; water pakken en lozen, wc ook. Stadje is erg leuk; pleintje voor borrelen, heel gezellig en op loopafstand. TenG
Vanaf de weg ziet het er niet erg uit maar je kunt deze plek gerust bezoeken; lieve mensen doen alles voor je, meisje spreekt goed frans, douche en wc netjes. TenG
De locatie is erg mooi, maar verder was de ontvangst heel vreemd. de eigenaar laat mij het formulier zelf invullen en ligt zelf op de bank te gapen.. De sanitaire voorzieningen: niet schoongemaakt, stinken en koud water. Maar vooral de ontvangst noem ik onbeschoft, hij deed alsof we niet aanwezig waren.. en bij ons vertrek gaf ik dit aan maar hij haalde zijn schouders op. Boeit hem niet; jammer want zó kennen we de Marokkanen niet. T&G
Erg mooie locatie met geweldig uitzicht over het land waar regelmatig kamelen lopen. 4x4 tocht aan te raden; Abdou regelt zijn neef om te rijden met lunch op Oase Sacreé. Erg Chigaga ongelofelijk veel zand.. en mooi!!
prima camping op loopafstand centrum, erg rustig; sanitair Marokkaans met lekker warm water; eigenaar behulpzaam. T en G
Sitecode: 19341
Hele fijne locatie met zandstrand aansluitend op 30 mtr.; langgerekte cp en wij stonden zo ver mogelijk aan de zee. Sanitair voldoende, simpel maar schoon. Eigenaar vriendelijk en behulpzaam: dus aan te raden. Tini en Gerry
Goed aangegeven cp goed bijgehouden voorzieningen schoon en werkend wat wil je meer van een gratis cp Tini en Gerry 26-02-2023
Prima locatie op loopafstand van de vindplaats. Zeer hartelijke ontvangst door de beheerder; zijn oma is ook erg vriendelijk aanwezig voor een praatje in het Frans. Zwembad aanwezig en alles wat je nodig hebt aanwezig; veel schaduw en veel rust. Tini en Gerry
Aankomst hartelijk; maar toen: bezoek aan sanitairgebouw doet denken aan vooroorlogse tijden, zò oud, nog net bruikbaar maar niet schoon.. deursluitingen werken niet, buiten douche geen warm water voor de vaat te vinden. Tevens oude wastroggen waar je vies van bent; deze camping nooit meer, òòk niet voor 1 nacht. Ook het zwembad stond leeg. T&G