@M.C.G.M-Nooijen

Lid van Campercontact sinds 2020

mooie plek om te overnachten, wel bij het spoor maar geen last van. vriendelijke uitbater en duidelijk. hier staan kost 25€ alles inclusief goedemorgen prijs om bij het water te staan.

wat een geweldige plek, ontzettend veel ruimte. komen zeker terug. heerlijke fietsroutes in de buurt.

prijs klopt niet. het is €24 overnachting met 2 personen met camper.

nu alweer duurder,€15.90 voor 1 nacht op een afbraak plaats. niets te doen in de omgeving. komen hier nooit meer.

Sitecode: 19763

26-7-2020 hier geweest. inderdaad een erg vriendelijke eigenaar en nog steeds verse eitjes. €15. inclusief stroom en water. goede prijs ,al is het maar voor het schitterend uitzicht. als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker terug.

super en fijne camperplaats. zeer vriendelijk eigenaren en super lekker gegeten.

opletten met inrijden... ligt meteen aan de doorgaande weg, maar geweldige omgeving, fantastische fietsroute langs de ybbs. voorzieningen zijn gedateerd. 2 campers staan op het gras, wij staan op het pad, dus maar weinig plaatsen.

zeer schone en rustige cp. alles bij de hand en alles inclusief. mooie omgeving met veel wijn ranken.

prima plaats om te overnachten... stroom 2,00 voor 8 uur, alleen even puzzelen hoe het werkt met de automaat.... terwijl wij er stonden, gooide verschillende camperaars geld in de automaat voor water, geld ingeslikt, geen water, ondanks knopje, ook geen geld terug.... lokale bewoonster belde het storingsnummer, die hadden pas de volgende morgen tijd.... ze was €4,00 kwijt..

Schitterende plaats en heerlijk rustig. Erg schoon. Hier verbleven we 2 nachten.

Erg krap met een camper van 7.40. Verder erg schoon toilet/douche gebouw. Erg vriendelijke en behulpzame beheerster.

Sitecode: 19022

Erg mooie omgeving. boven naar het kasteel geweest, flinke klim.

Vriendelijke receptionist, behulpzaam. Wel vaak last van overvliegende vliegtuigen. Veilige camperplaats met veel camerabewaking.

prijs nu verhoogd naar €11.50. lange stroomkabel nodig doordat het aansluiting op 1 punt staat. niet onder bomen staan ivm tv schotel, geen ontvangst.