@M.P.-de-Graaf

Ja
2008

Voormalige gemeente camping en nu over genomen door camping car. Slagboom met pasje is nog niet juist in gebruik, toen we weggingen werd ons erop gewezen om om het gebouw heen te rijden. Toch maar even de organisatie gebeld, we waren namelijk wel via de slagboom binnen gekomen. Toilet gebouw keurig, wellicht wat verouderd maar schoon en de douche was een 10! Dorpje en supermarkten op 1,5 kg afstand, zwembad naast de camping en sportcomplex

Enig sinds sceptisch reden wij naar deze camping/camperplaats n.a.v. de vorige review. De parkeerplaats van het restaurant is inderdaad geen camperplaats! Dit is de plaats ernaast met 49 schitterende plekken. Schoon sanitair en heerlijke warme douche. In de zomermaanden ook camping en voorzien van slagboom en toegang met pasje van camping car paspass’ Etapes. Eenvoudig af te rekenen. Al met al een prettige ervaring.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige kleine camping centraal gelegen in een mooi fietsdal. Schoon sanitair en heerlijke warme douche. Eigenaar verzorgt ook massages! Viendelijke eigenaar, een camping om te onthouden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

rustige plek naast fietsroute langs de Donau. slagboom eerst kaartje uit halen en terrein oprijden daarna betalen, visa met pin werkt niet (vriendelijke beheerster kwam aan de deur om alsnog af te rekenen) €20,- per nacht incl stroom. Douches en toilet aanwezig (€,1)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie rustige plek tussen de wijngaard om te overnachten. prijs/ kwaliteit niet in orde. inderdaad geen stabiele stroomvoorziening, koelkast op gas laten draaien. bij navraag aan de dame in het restaurant werden we niet heel vriendelijk te woord gestaan ligt het aan de “andere” campers die teveel gebruiken. je kunt er wel voor kiezen om geen stroom af te nemen, maar wij hadden bij aankomst betaald.

Heerlijke camperplaats aan het meer, bij omheinde hondenspeelplaats. picknick banken onder de bomen, camperplaats geen schaduw. prachtig fietspad rond de meren waar je meerdere keren het meer over kunt steken. veel speeltuintjes, ijssalons en barretjes.

op maandag gesloten! wel mochten wij ( gratis) overnachten ondanks dat het gesloten was op de rustige parkeerplaats van het restaurant. ideaal dicht bij het vliegveld zonder overlast van vliegtuigen! Geen voorzieningen.

Prachtige rustige camperplaats, wel “veel”vertrek en aankomst. Met de bus is merano ook goed te bezoeken, fietsen is erg pittig, de camperplaats ligt in de bergen. prijs juli 2023 €33,- 2 personen incl hond. al met al een plek om terug te keren!

Door alle “ mindere” reviews deze camping bijna overgeslagen…… onze ervaring is gewoon goed! locatie, locatie,locatie daar draait het wel om, trein, strand, stad alles heel dichtbij! trein geluid ver weg, kermis, geluid ver weg, het is natuurlijk wel een stads camping! Douche prima, door een overstroming in 2015 is een deel van de camping door de gemeente niet meer vergund en lijkt het dus leeg. prijs hoog, alleen all incl.mogelijk 38,50

Mooie plek tussen de gemeente camping en de haven. met een pasje( deze had ik nog van 5 jaar geleden) konden we het saldo opwaarderen met €12,80, voor 24 uur in ons geval. per 1 juni er is een grasstrook waar wij buiten hebben gezeten. je loopt zo over de brug het prachtige centrum in! S’ nachts wel wat jongelui met auto’s en muziek in de weer, maar ja het is een stad. De bakker rijd/toetert in de ochtend langs de camping met vers brood.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Parkeerplaats naast een stadspark park/ sportpark, hondenuitlaatplek. geen afval loosplek, dat kun je op de andere camperplaats in Reims. slapen is daar iets onrustiger( zojuist gehoord van andere mensen) ivm drukke plek bij de wegen. deze camperplaats is rustig voor de stad een plek om te onthouden! dit was 2e pinksterdag, we stonden met 5 campers, plek voor 25.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie rustige verzorgde camperplaats dicht bij de stad (10 min fietsen) en supermarkt (400 M) Heerlijke Douche, afwasplaats en je kunt stroom naar behoefte verkrijgen. Zeker een plaats om te onthouden en door te vertellen!