.jpg?width=293)
- 2008
- Carthago C-Compactline I 143 light
- 2017
- Integraal
prima cp. bij bezoek aan plaza d'espagna bijna nieuwe el. vouwfiets gestolen! π€’π¬π¬π€’. 3 sloten gewoon doorgeknipt! tip: zet je fiets in t zicht, bv. bij de kiosken!
prachtplek, nu veel wind en gele gloed van t saharazand. we komen terug als de π weer schijnt.
ook een prima locatie, beetje kale omgeving maar super mooi stadje met leuke pleintjes.
heerlijk als de zon schijnt. en dat was deze winter heel vaak.ππππ
volledig verwoest door overstromingen. in t stadje oo grote P. ook mooie plek. aan de rivier..
prima plek. vriendelijke dame om te betalen. alles aanwezig voor meer dan 1 nacht.π mooi fietsen langs de rivier en Super U om de hoek. wij zijn 3 nachten gebleven, mede dank zij het mooi weer. en...de bakker komt langsπ.
mooie CP ruime plaatsen en fijn fietsen en wandelen op de hei op de berg. prachtig
leuke plek voor een paar dagen. mooie omgeving om te fietsen en wandelen
mooie nieuwe plek. we komen graag terug
gezellige mensen mooie omgeving
super plekje
mooie CP. gebruik zwembad is prettig bij mooi weer en voor kinderen. t grindpad naar de camperplaats is een crime! dat kan anders! de openingstijden van de kleine supermarkt zou langer moeten in t hoogseizoen. en..... t weer moet ook beter! nu veel te nat! mooie omgeving en de hei is prachtig.
prima plek voor een overnachting. geen last van weg, 's nachts rustig. en in20 uur 2 x een trein gehoord.! erg stil stadje. leuke pizza kar in t dorp met groot terras.
Hallo John en Astrid. Weer hebben we erg genoten van 2 dagen met mooi weer en jullie hartelijke ontvangst. Fijn dat er plek was voor ons, heel gezellig en graag tot een volgende keer. Marian en Marius Wolthers, Zeewolde
mooie plek met super sanitair. wandelen en fietsen langs de IJssel en naar βt kleinste stadje van Nederland. Als de zon schijnt is βt leven altijd mooi. zeker hier. we komen hier vakerπ²ππ
Superfijne jaarwisseling gevierd bij Sandra en Jan. Geweldig ! Heerlijke stamppotten en verdere verrassingen, borrelplankje met wijn etc. Nu al weer bezig met overdekt terras maken, zijn benieuwd. We komen kijken tzt. Groetjes Marian en Marius Zeewolde
Top plek, altijd gezellig en veel te doen . Mooie fietsroutes en veel informatie van de beheerders. Lekkere koffie en heerlijke appeltaart.
wat een mooie cp hebben jullie er van gemaakt, wij stonden hier onlangs en hebben genoten! ruimte voldoende en vriendelijke ontvangst. fietsen geweldig, komen zeker weer!!
super mooi plekje. prachtig gefietst. schoon sanitair. weer een favouriet CP.
Zeer gezellige eigenaars. Fietsen mogen aan de stroom en 'snachts binnen staan. Veel te beleven in die bijzondere tuin, rommelig maar wel leuk. Voorzieningen prima en leuke BenB. Vooral de hooiberg ziet er leuk uit.
prima plek. vriendelijk gastvrouw en leuke rondleiding in de tulpentuinen waar t nu even rustig was was . goede stop op weg naar Texel. weer lekker gedoucht na de sluiting. wel wat primitief maar lekker ruim en warm. als de tulpen bloeien komen we weer.
top camperplaats! mooi aangelegd met ruime plekken. in coronatijd goed geregeld. mooie omgeving met fietsroutes naar Hattem, Elburg, Zwolle , etc. Vriendelijke ontvangst, zeer welkom gevoel! Staat inmiddels in onze favorieten-overzicht. Tot ziens.
prima plekje. lekker om te fietsen door mooie natuur. ook naar Utrecht is goed te fietsen. alle voorzieningen uitstekend. Kees met zn coronastok heet ons hartelijk welkom en geeft veel informatie. wij komen terug, ooit.
We staan op de nieuwe plek ,300 meter vanaf de oude. Ivm. De corona vinden wij die te druk en te dicht op elkaar. Nu op heerlijk gras en veel ruimte. Heerlijk fietsen hier, vele kanten uit. Zeer vriendelijke mensen.
prachtige locatie. in de zomer geen schaduw. zouden wat bomen geplant kunnen worden. wij komen terug. zeer aardige beheerders.
wij hadden t idee dat we vΓ²Γ²r t weekend van koningsdag weg moesten om nieuwe gasten te ontvangen. π. we wilden graag blijven maar moesten toch weg. niet zo gastvrij! de gastvrouw vonden we wat gestresst door alle gedoe om de afstand enzo. ze had t druk zei ze. jammer. toch weer een mooie plek gevonden in de omgeving
super plek, vriendelijke eigenaren, lekker fietsen in Schokkerbos. Urk is altijd leuk, lekker visje halen nu in Corona tijd wel aanpassen, zie foto bij chem. stortplaats. Nu komt er weer een camperplek bij. Peter heel druk bezig. aanrader voor iedereen.
Zeer vriendelijke ontvangst en mooie plekken aan t water. Heerlijk wandelen en fietsen langs de IJssel. Wel uitkijken, er ligt veel ganzenpoep op t gras. De veerboten gaan pas vanaf 1 april. π( geen grapje)
Mooie plek vriendelijke eigenaars en goede voorzieningen. Heerlijk fietsen en wandelen. Vanwege corona in t dorp alleen supermarkt en visboer open. We komen nog terug
echt mooie cp. alles aanwezig en keurig netjes. leuk stadje met op donderdag markt. goed om te fietsen en te luieren.
inmiddels 12β¬ . te duur voor een kleine plek waar je niet buiten kunt zitten. mooi strand, als je daar de hele dag wilt vertoeven oke. Dan moet 't wel strandweer zijn. Ook mooie boulevard en kustlijn. Na 1 nacht betere plek opgezocht.
3x nix stoffig en geen uitzicht. wel leuk plaatsje .
mooie cp. Voor onderweg naar en van de kust.
prima plek, ook prachtig weer. mooi wandelen langs steenstrand en door stadje. nog gezellig druk. plek zat.prachtige zonsondergang.
Sitecode: 42048
mooie cp in mooie fietsomgeving. naar nieuwpoort strand fietsen in een uurtje. langs de ijzer. 20 km. v.a de c.pl. rechtsaf. knooppuntt 77 naar 37 zeer aardige eigenaars. heel behulpzaam bij onze -weer- kapotte stoel. ook lekker spagetti gegeten. komen terug.
niets aan toe te voegen. o ja... een fietsenstalling in een vd schuren zou fijn zijn. we hadden veel regen. toch heerlijk de f4d. gefietst in Denekamp. maar 1 dag 2 buitjes gehad. verder heerlijk verblijf. bij Sterrebos in t dorp heerlijk gegeten. 's avonds wel Γ©rg donker om terug te fietsen. we geven t niet door.....ππ
mooie plek idd. ga wel op de achterste P staan want wij zijn weggestuurd van de voorste met bedreiging van een flinke boete. hier sta je ook rustige want er is veel verkeer. 's nachts heel rustig. 3 campers. prima plek om op de veerboot te wachten. keurige wcβs. mooie wandeling naar leuk strand. heerlijk zwemwater.
mooie camperplaats, nu ook grijs-water afval-put, zelfs gasfles-automaat aanwezig. keurig sanitair en was/droog machines, incl. dagprijs. winkels / supermarkt heel dichtbij. Marian en Marius, juni 2019
zo stil. alleen de wind in de bomen en geen eland gezien. superplek. de weg ernaar toe valt best mee, goed te doen met camper van 7 meter.
idd, een mooie lokatie, wordt niet onderhouden helaas. de wc kun je vergeten. zΓ³ vies en vol! kortom, een zooitje maar wel mooi uitzicht. (als t niet regent)
mooie ruime plek. toiletten waren niet schoon. maar als de camperaars t zelf zo achter laten.... middern achtzon weinig van gezien, regen wind en koud. zo komt die zon nooit op...π€πππππ
ook dit jaar een prima plek om te overnachten. er denken er meer zo over. tussen de buien door toch even t stadje in gelopen. t is er erg stil. wel erg mooi. rondje om de kerk gelopen. leuk samenwinkeltje bij de P.
super plekπ bij mooi weer bij regen modderig. leuke stuga voor wc en douche. wel inmiddels 200sek. alles incl.
leuke plek aan haventje. heel stil. stroompalen op slot. bij een infohuisje de sleutel vragen. ook voor caravans.
mooie plek met prachtig uitzicht. veerboot voor de deur. natuurpark zeer aan te bevelen.
hier mag dus wel worden overnacht voor dezelfde prijs als bij de haven. Géén 100 sek maar 220 sek!! de prijs is verhoogd door de nieuwe eigenaar!? profiteurs. best mooi plek maat te duurπ€.
MenM. Wat een superplek! idd het toiletgebouw 5ΓΓΓΓΓ. zelfs leenfietsen staan klaar. prachtig uitzicht op t meer. t weer kan beterπ
MenM. 1 nacht gestaan en gauw weer verder. uitzicht op een bouwplaats met veel herrie. en de prijs is ruim verdubbelt! 220 sek! volgens de eigenaar moest t van de gemeente wegens hoge kosten!? wel mooi stadje om te bezichtigen maar de plek is te duur.
Mooie C.P. heel gezellig. vriendelijke gastheer. super-ligging vlak bij strand en dorp. Ideale fietsomgeving. Noordwijk 6 km. Zandvoort 12 km. Strand 2.3km. Hier bijna een week gestaan. Sanitairgebouw ontbreekt nog, maar daar wordt aan gewerkt. Staat in onze favorieten!
Geweldige plek voor enkele nachten of meer. Aardige eigenaars en veel luxe. Alleen al die mooie badkamerπ, en natuurlijk het zwembad, al was het daarvoor nog te koud. Wij komen zeker terug.
Prima plaats om de mooie omgeving te verkennen. In een warme week ook genoeg schaduw aan het kanaal waar veel te zien is. Alleen erg jammer dat in de warmste dagen van het jaar de waterkraantjes bij de campers worden afgesloten! Er zou te veel misbruik van worden gemaakt!! Voorstel: maak de CP β¬0,50 of 1β¬ duurder en het water gratis. Dan is dat gedoe met het water ook opgelost. Het blijft geweldig.
400 plaatsen is wel erg krap bemeten. 100 lijkt me al veel. Prima plek voor de thermen. Leuk stadje en lekker eten.