@MAB

Ander
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De standplaats is gewoon op gras en zand. omgeving is mooi, geweldige spontane ontvangst, en fantastisch mooi gemaakte toiletruimte in de oude boerderij.

wij waren van plan hoog uit 2 nachten te blijven het werden er 4.Het is hier een prachtig fietsgebied, en de vorige revieuws zijn achterhaald. sanitair voldoet aan alle eisen en is keurig schoon. En het eten in het restaurant is voortreffelijk. en zeer vriendelijk personeel.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

vanaf 12 mei 2023 hier 3dagen gestaan op deze geweldig mooie plek op mooi kort gemaaid gazon tussen de rhododendron stuiken .vriendelijke gastheer en sanitair wat misschien niet helemaal modern is, maar wat goed functioneert en zeer schoon is. wij hebben genoten in dit mooie fietsgebied.

Wij zijn het helemaal met de vorige review eens. Niet dat je als camperaar een wc nodig hebt,maar wil je er gebruik van maken moet je toilet papier meenemen. evenals het sleuteltje moeten halen voor de kraan.Niet meer van deze tijd!! Dan doen een heleboel gewone camperplaatsen het stukken beter.

prachtige zeer ruime plek op een mooi grasveld. fijne ontvangst en zeer rustig.

Mooie rustige locatie zeer vriendelijke ontvangst met geweldig mooi sanitair Goede fiets omgeving

Stonden hier in juni 2016. Zeer mooie en ruime plaatsen. Goede fietsomgeving.

Stonden op de camping op 20 juni 2016. Sanitair prima .Velden waardeloos, zeer ongelijk met natte plaatsen. En onvriendelijke benadering.