@MB9990
- 2016
- Hymer Exsis-t 688 250
- 2015
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Waren hier op een zomerse dag, veel zwemmers. Maar 's nachts rustig, goed voor een overnachting
2022
Zeer schone plaats om V+E te doen. de v+e bij Esso-tankstation op 4 KM afstand mag niet worden gebruikt (Leknes)
Sitecode: 81942
Een grote op dit moment Bouwplaats , Parkeren is niet meer mogelijk
2021
We gingen naar deze plek op 10 augustus 2021, er zijn geen borden meer die naar een Parkeerplaats aangeven. De plaats wordt door de gemeente gebruikt als struik/houtafvalplaats gebruikt.Geen afvoer / levering mogelijk.Niets meer.Niet geschikt voor gebruik.
2020
Festival en parkeerplaats aan de Main, is opgezet voor ongeveer 20 dames, als iedereen verstandig zou opstaan en niet veel zouden zichzelf als tophonden plaatsen met een camping claim, zou alles geweldig zijn.Om de stad te bezoeken en voor fietsen een zeer goede plek. Door de week is alles erg krap omdat de plaats volledig bezet is door professionals
De SP is ontworpen voor de gemiddelde lengte van Max 3Womo ca. 7 m, helaas zijn er altijd enkele Womofrivers die de stoel en luifel uitschuiven en er zijn slechts 2 SP beschikbaar, jammer. V / E, water en elektra niet aanwezig.We hebben daar een nacht goed en rustig gestaan.
De plaats is zeer geschikt voor een bezoek aan de Solyterme en de stad, maar ook om te fietsen in het Taubertal, V / E, en water voor het zwembad, elektriciteitskolommen direct op de parkeerplaats Ruimte kost 10,90 € incul. Toeristenbelasting, allemaal goed.
Ruimte voor een verblijf van twee nachten Ruimte heeft geen V / E, geen water en elektriciteit Ideaal om te fietsen op het Main Donau-kanaal. Restaurant, bakker en supermarkt in het dorp, alles ok.
Goede plek, dicht bij de stad, goed voor fietsers voor MD-kanaal Water en elektriciteit tegen betaling V / E gratis, SP vergoeding momenteel: 9 €
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden