@MBossie
Lid van Campercontact sinds 2019

Aanrader!! Niet duur: €18,- inclusief stroom en onbeperkt warme douche. Kwamen op zondag om 19.45u aan (vanuit Denemarken, we wilden Hamburg alvast voorbij zijn), was geen probleem. Aardige Nederlandse man bij de receptie. Restaurant in Wildpark is ook een aanrader. 5 min lopen. Is tot 21u geopend, maar het was er nog best druk. Goed eten en niet duur (2 halve liters en 2 hoofdgerechten voor €50).
Wij kwamen om 14.00 uur aan en de camping was al vol. Er stond geen bordje aan de weg. Receptioniste verwees ons naar de dichtstbijzijnde camping 20 min verderop (https://barsebackstrand.com/). Hier was wel plek.
Prima plek om te overnachten. Vissen en zwemmen kan bij de pier. Wij hadden wel last van muggen en wespen. Eerste 3 campings in Zweden (via CamperContact) zaten vol. Toen we om 17u aankwamen hadden we het laatste plekje. De 5 campers die de rest vd avond kwamen, moesten terug. Er zijn geen voorzieningen, maar je staat er wel gratis.
Prima plek om Oslo te bezoeken! Met de fiets ben je in 20 min in hartje centrum, zonder al te veel klimmen/dalen. Sanitair genoeg, niet wonderbaarlijk schoon. Je krijgt een code waarmee je naar binnen kan. De ticket die je koopt is 24 uur geldig. Dus aankomst 15u = vertrek 15u.
Sitecode: 71959
Bij aankomst denk je: wat een vervallen camping.. Maar het is van alle gemakken voorzien (behalve WiFi) én schoon. Wasmachine deed het goed (75NOK). Campingbaas is betrokken en aardig en geeft goede tips over de omgeving. Zelf plek kiezen. Wij zaten aan de weg, maar hadden geen last van lawaai. Op 2km van de camping een eland gespot, maar deze zijn vanaf de camping zelf ook mogelijk te bewonderen.
Aanrader als je met de Flåmsbana wilt reizen, station zit op paar min lopen vd camping. Terug fietsen vanaf Vatnahalsen is écht een mooie route (met MTB!). Op de camping hadden wij een plek zonder stroom helemaal bovenin. Beste klim. Personeel oké.
Prima camping, aan water en aan de weg. Je mag zelf een plek zoeken. Weinig douches (2 voor de vrouwen) voor het aantal plekken. Mijn douche bleek niet warm te worden. Naar receptie gegaan, die hielpen direct. Douchegeld terug gekregen en douche ging op slot. Toen poos moeten wachten op de enige overgebleven douche.
Konden geen punt vinden om afvalwater te lozen, maar ook niet naar gevraagd. Douche erg klein; gebruik de invaliden toilet/douche. Mooi uitzicht over de fjord als je aan het water staat. Receptioniste op de sokken en was niet reuze enthousiast/vriendelijk. Leuke speeltoestellen voor kinderen. Vanaf de pier aan de camping kan je mooi vissen (zelf niet gedaan, maar werd volop benut door anderen).
Weinig bezienswaardigheden in de buurt, maar plekken met mooi uitzicht over de fjord maken dat enigszins goed. Totaal 250 NOK voor camperplek, 2 personen en elektriciteit. Douche was gratis, was lekker warm en groot. Sanitair netjes en schoon. Mogelijkheden voor wassen van kleren. Klein keukentje. Goed en veel informatie op de publicatieborden over de omgeving (oa vertrektijden boot naar Molde).
Aanrader! We spraken even met de campingbaas. Erg vriendelijke man! Hem gecomplimenteerd met de camping. Rust (ondanks dat het rond 18u ineens druk werd) en ruimte vind je hier absoluut. Aan de voet van The Troll Wall (Trollstigen). Vanaf de camping loop je 300m naar het bezoekerscentrum daarvan. De film van een kwartier is wat aan de dure kant (2x volw. €17,50), maar was indrukwekkend.
Sitecode: 19192
Geen Nederlands sprekende beheerder ontmoet. De man die ons verwelkomde was heel gemoedelijk en makkelijk. Hoefden ons niet in te schrijven. We dachten: als dat maar goed komt.. Dat kwam het zeker! Het sanitair was enorm schoon. Inclusief kronen voor de douche en elektriciteit moesten we 280 NOK betalen. Itt vorige berichten vonden we de camping meerdere topplekjes hebben. Zeker een aanrader!
Man bij de receptie sprak geen Engels. De plekken waren niet echt duidelijk, alles stond kris kras. Hadden helaas slecht weer, maar bij mooi weer is het strand een mooie aanvulling op de grote camping.
Geen gebruik gemaakt van de camper faciliteiten, alleen naar het toilet geweest en buiten in de zon gezeten. Was prima voor elkaar. Konden geen punt vinden om cassette te lozen.
Perfecte camping om naar noordelijkste puntje van Skagen te fietsen. Ruime camping, je mag zelf een plekje zoeken. Vanaf onze plek niet per se mooi uitzicht: je zag alleen wat bomen. Toiletten waren schoon.
Mooie ruime plekken, je mag zelf kiezen. Wij konden nog lekker aan de beek staan. Geen lawaai van verkeer. Douche erg schoon en warm, werkte zelfs zonder muntje. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. In tegenstelling tot een andere review moesten wij ons wel inschrijven, maar kregen geen bordje oid mee als bewijs van inschrijving/betaling.
In de haven met daarachter mooie nieuwbouw appartementen. Het was een stukje lopen naar betaalautomaat en toilet- en douchegebouw, maar wel de moeite waard: nieuw en schoon!