@MBozo
- 2023
- Fiat Hymer B514
- 2005
- Integraal
Dit is de tweede keer dat we hier zijn, en ik moet zeggen dat ik het elke keer weer geweldig vind. Het is een kleine camping, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. De toiletten en douches zijn erg schoon. Er zijn twee barbecueplekken. Ik wil vooral het zwembad noemen – het is erg schoon en goed onderhouden. De perfecte plek om te ontspannen.
Een prachtige plek. Zeer vriendelijke eigenaren die ons bij aankomst meteen uitnodigden voor een barbecue. De toiletten en douches waren erg schoon en goed onderhouden. Het eten was uitzonderlijk goed. We voelden ons er erg op ons gemak en ik zou er zo weer terugkomen.
Prachtige, rustige plek. Zeer vriendelijke gastheren. Douches en toiletten zijn schoon en prima in orde. Ideale plek om te overnachten tijdens een rondreis.

De staanplaatsen zijn erg slecht onderhouden; naar mijn mening worden ze verwaarloosd. Het douchegebouw is redelijk, de sanitaire voorzieningen zijn in orde, maar de waterdruk in de douches is onvoldoende. De wasmachine en droger zijn al een tijdje kapot. Het restaurant op de camping is goed en heeft redelijke prijzen. Voor mij is dit slechts een plek voor een overnachting tijdens een doorreis. Ik kom niet meer terug.