@MCJenT
- Adria Matrix M680sp
- 2012
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zoals hiervoor al gezegd. Is de naam camping niet waard. Te duur voor heel weinig (niets). Betaalde voor camper en 2 personen €45.
Juni 2026
Per mail gereserveerd. Aangekomen om 2 uur blijkt receptie gesloten tot 3 uur. Wij wilde niet in de volle zon wachten en kozen een plekje uit. Maar we hadden moeten wachten. Hij bepaald de plek en niet wij . Wel 10 x sorry en dat een andere plek gerust geen probleem was, bleef de man maar tieren. Uiteindelijk mochten we blijven staan. Maar paspoort inleveren . vooruitbetalen was geen optie en anwbcampingcard ook niet. we zijn weer vertrokken.
Wat ons betreft en heerlijke plek om terug te komen. Tussen de fruitbomen en kruiden is het Italiaanse leven voelbaar. Zeer vriendelijke eigenaar die perfect Engels spreekt. Ook de bediening in het restaurant, waar je heerlijk kunt eten, spreken goed Engels. Ook met onze honden konden we heerlijk wandelen naar de rivier.
Sitecode: 22005
wij hebben nagenoeg dezelfde negatieve ervaring als voorgaande review. camping is halfvol maar na een blik op het scherm en de vraag met hoeveel personen wij willen overnachten. 1 nacht met 2 personen. De camping is vol was het antwoord.
Wat een verrassing. Prachtige camping in mooie omgeving. Hele vriendelijke eigenaren/beheerders. Mooie grote plekken met eigen waterkraan. Keurige toiletten. Gezellig dorpje op loopafstand, perfecte omgeving wandel en fiets omgeving. Wat wil je nog meer. Wij komen zeker weer.
2023
er zijn 6 camperplaatsen waar we deze dag met 12 op elkaar werden gepropt. De camping was verder nagenoeg leeg maar daar mochten wij niet overnachten. De prijs voor 1 nachtje indd € 18,44. we mochten echter alleen op de camperplaats staan. Toiletten en douches typisch frans. Beetje jammer! Niet waarvoor je met een camper op een camping gaat staan.
2022
Nog niet wetende hoe lang we zouden blijven wilden wij eerst 1 nacht boeken. Camper met 4 personen. Ons werd verteld dat wij hiervoor 148 euro moesten betalen. 3x gevraagd of dit Kuna’s moest zijn. nee echt euro’s. 148. We zijn de camping niet op geweest. Zal best een hele mooie camping zijn maar ons inziens wel heel erg duur.