@MCswiss
Absoluut prachtig. Vriendelijke ontvangst. Geweldige staanplaatsen. Nieuwe sanitaire voorzieningen. Niet te groot.

We verbleven hier voor 1 nacht in juli. Erg vol (we moesten naar een overvolle weide). Het sanitair is dienovereenkomstig "gespannen". ok voor tussenstop. maar niets voor iemand die rust zoekt en in de wei moet overnachten.
Ook wij kunnen alles bevestigen. Sanitair zou wat netter mogen voor de prijs.
Zoals al beschreven: rustig, dicht bij de Oostzee. Sanitair zeer goed, ontvangst zeer vriendelijk en behulpzaam. Percelen erg royaal. Daarom 2 ipv 1 nacht geboekt. Aan te bevelen!
Zeer mooie parkeerplaats zoals al beschreven. Nieuw sanitair met wasmachine. Koelkast. tegen een betaalbare prijs. Nabijheid van A7 ideaal voor doorreis.
Zeer mooie camping op een zeer goede locatie aan het meer en het stadje Sempach. Opmerking bij eerdere evaluatie: de openbare parkeerplaats voor de camping maakt deel uit van het lido. Gebruik van de campinginfrastructuur is niet bedoeld of verboden. De gebruikers van de camping financieren en maken dit mogelijk, degenen van buitenaf zijn "parasieten" en helpen alleen zichzelf. Heel onwillig. Wij vonden het hier gezellig met alles erop en eraan!
te duur voor service en "waterbeheer"! Betaal extra voor afwaswater! Gebruik alleen gereedschap om water bij te vullen. Het personeel komt alleen als u belt! - maar goede locatie!
Voor ons een fijn verblijf (geen water / sanitair nodig). Mooi nieuw sanitair, verkavelde ruimtes. Minder geschikt voor zeer grote campers (smal).
Alles gevonden zoals beschreven. Niet zo geschikt voor mensen die liever het mooie rustige strand willen. Ontworpen voor watersport, daarom groot hellend grindoppervlak. Veel dagtoeristen in het weekend.
We waren hier en vonden alles zoals beschreven. Vanwege COVID 19 alleen drankjes in het restaurant. Leuke sfeer op het plein tussen de bomen. Alles is open.
Prachtig gelegen camping met prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Verzorgde ruimte met mooie, verkavelde parkeerplaatsen in de zon of schaduw. Mooi zwembad. Sanitair niet modern, maar wel schoon. Veiligheidsmaatregelen COVID-19 worden gevolgd.

Prachtig gelegen camping in een natuurgebied met zeer verschillende percelen (onder bomen of in de zon). Sanitair schoon, zelfs op volle capaciteit. Klein restaurant. Goed geschikt voor gezinnen met kleine kinderen (speeltuin), maar ook voor rustzoekers. Prijs prestatie ok. WiFi alleen in het gebouw. Goed uitgangspunt voor rondleidingen.
Zeer mooie plaats direct grenzend aan boerderij in het midden van de natuur. Rustig en landelijk (stabiele geur mag niet storen). Sanitair niet nieuw maar zeer schoon. Pure ontspanning. Mooie boerderijwinkel!
Leuke kleine camping op een goede locatie met sympathieke manager. Sanitair niet nieuw, maar altijd schoon en ok. Grote staanplaatsen op terrassen met schaduw. Grote gemeenschappelijke ruimte. Zwembad in de Sonmer. Pizzeria. Excursiemogelijkheden goed.
Voor een parkeerplaats een klein juweeltje: zeer mooie locatie, schoon mooi verkavelde gebied, aardige beheerder, de goede outdoor tips kunnen geven. Helaas geen toiletten. Anders perfect.
We bevestigen wat er is gezegd. Als je weet hoe het hier werkt, is het ok. De service is nuttig. Directe verbinding naar het centrum met de tram vanaf het parkeerterrein. Volume afhankelijk van de locatie op het plein. Het was acceptabel bij ons.
Kleine, rustige camping direct aan het meer, kleine percelen. Niet geschikt voor grote campers. Sanitair schoon, voor mannen heel weinig douches en toiletten. Goed restaurant. Betaling alleen mogelijk in contanten, geen tickets. Veel honden. Goede mogelijkheden om te fietsen (60 km rond het meer).
Passende ruimte voor doorvoer. Sanitair in de jaren, maar zeer schoon. Locatie op belangrijke weg niet bijzonder, faciliteit een beetje saai. Klein café op het plein. Dicht bij de stad (10 minuten lopen).
Alles is precies zoals reeds beschreven. Ideaal om met de fiets langs de Loire naar Orleans te fietsen. Sanitair best goed. Vriendelijk personeel. Plant met veel groen. Bakker komt 's morgens en brengt brood. Goed winkelen in de buurt. Aan te bevelen!
Mooie staanplaats op Cider bedrijf op een prachtige locatie in een rustige omgeving. Geen infrastructuur behalve water. Spreekt alleen Frans. Geen kosten, maar een aankoop wordt verwacht. We hadden liever betaald. Dus het was een beetje vermoeiend voor ons ... maar we hebben ervan genoten.
Leuke kleine verzorgde camping. Goede locatie voor excursies per fiets of auto naar historische plaatsen. Vriendelijk welkom. Sanitair eenvoudig maar schoon. Douches best goed. Plaatsen met schaduw of in de zon. Kleine winkel voor de eerste levensbehoeften. Ontbijt. Klein restaurant. Prijsefficiëntie verhouding absoluut ok! Aan te bevelen!
Locatie mooi op een helling en handig voor klif wandelingen. Sanitair verouderd en niet erg schoon. Niet genoeg voor de vele plaatsen.