@MDK77

Gezin met kinderen (0-12 jaar)
Ja

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Op zich netjes aangelegd terrein,, gras en onkruid inderdaad wel erg hoog. Stonden voor de slagboom en konden het terrein helaas niet op, omdat de betaalzuil onze betaalpassen niet pakte (Mastercard niet, zowel draadloos, langs strip als erin steken niet, en VISA ook niet). Dus maar verder gereden naar andere plek . Paar minuten verder, midden in het bos, zelfde prijs en faciliteiten: Natuur Mobilhome Parking, sitecode 54321. Aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Plaats is parkeerterrein met achterin grasstrook voor campers (staat niets over aantal plaatsen of max. nachten). Zaterdagnacht heerlijk rustig geslapen met 7 andere campers (2 stonden voor grasstrook langs rand parkeerplaats). Omgeving is super. Je loopt zo het bos en de weilanden in (diverse routes en een leuk blotevoetenpad). Wij hadden geluk dat de manege open was en we in de mooie kantine wat konden drinken en eten. Zeer vriendelijke mensen!

Vriendelijke ontvangst, eigenaar liet ons vanuit golfkarretje diverse plekken zien. Nette plaatsen met stroom, acsi-tarief € 17 (all-in, incl. kind). Verzorgd sanitair, oa föhns, en ruimte met kindersanitair. Mooi zwembad, helaas nog te fris. Heerlijk gegeten in restaurant, oudere dame erg aardig, gemiddeld € 6 voor gerecht, 1/2 liter wijn slechts € 3,50. Boven op een berg, maar leuke tussenstop!

Sitecode: 20324

Groene camping achter hotel in Leeuwenkwartier van Varna. Net sanitair, bij de dames 2 kinderwastafels en naast douches een zitbad waar mijn dochtertje erg blij van werd. Groter buitenzwembad voor volwassenen en rond opzetbad voor kinderen tot 10 jaar. Koud water, maar zag er redelijk uit. Speelgelegenheid en midgetgolf naast hotel. WiFi op plekken achter dump. Rustig, wel hoor je water stromen.

Prima plek met veel gras en uitzicht op heuvels met wijnranken. Goede dump en afvalvoorzieningen. Naast restaurantje en op loopafstand van gezellig stadje. Wij zijn overigens voor de zekerheid meer op het grind (rechts langs de middenweg) gaan staan ivm drassig gras. In de avond redelijk drukke weg, maar 's nachts geen last van gehad.

Grote parkeerplaats langs weg en naast voetbalveld. 6 parkeervakken zijn bestemd als camperplaats. Geen voorzieningen aanwezig en natuurgebieden niet naast camperplaats gelegen. Albert Heijn en centrum op loopafstand. Goede cafetaria Het Portret, aanrader! Wij zijn doorgereden dus weten niet of je overlast hebt van de weg of de omgeving.

8 parkeervakken links en rechts op terrein voor ingang showroom en winkel. Beide kanten voorzien van sanizuil. Begin van de avond paar keer motor en auto langs gecrost, verder geen overlast gehad. Beveiliging niet gezien. Snelweg hoor je in de verte, maar niet storend. Begin van industrieterrein zit Burger King. Prima plek voor gratis nachtje op doorreis.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie plek op verharding met gras erdoor/eromheen, naast parkeerplaats van zwembad/sauna en parkje om even de benen te strekken. Stonden hier alleen, maar was totaal niet angstig en we hebben geen enkele overlast ervaren. Zwembad ook leuk om na het eten even paar uurtjes door te brengen. Niet duur en wel netjes en ontspannend. Café aanwezig voor drankje en/of hapje/ijsje en gratis wifi.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Grote parkeerplaats op kleine heuvel bij campershowroom met kampeerwinkel, dus tijdens openingstijden wc beschikbaar. Vlak naast outlet center met winkels en restaurants. McDonalds paar minuten (andere kant op) lopen. Stroom mogelijk dmv diverse zuilen, tevens centrale plaats voor vullen en lozen. Buitenrand biedt uitzicht op ondergaande zon. Geen overlast, prima gratis plek voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Campers op grind. Stroom en water bij plek. Door terrassen uitzicht op stad. Mooi en schoon sanitair. Winkeltje en restaurant aanwezig. Mogelijkheid aankoop Salzburg-card. Met fiets langs water binnen half uur in centrum of paar minuten lopen naar bushalte. Ideaal voor stadsbezoek en toch rustig overnachten.

Sitecode: 19111

Wat vreemde ontvangst. Vrouw later wel vriendelijk. Stroompaal gaat op slot, dus ineens/erg vroeg weggaan onmogelijk. Heerlijke broodjes te bestellen. Zelf plaats uitzoeken. Uitzicht op bergen (wel problemen door drassige gras). Sanitair achterin functioneel gebouwtje met wc/douche/lozen chemisch toilet. Paar minuten wandelen naar dorp en paar minuten rijden naar aanrader Liechtensteinklamm.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie (terrassen)camping aan meer. Heerlijk voor relaxdagje. Diverse plaatsen en prijzen. Links/rechts van receptie, met/zonder water bij de plek, wel/geen meerzicht. Loop zeker even rond! Wij kozen rijtje tegenover eerste sanitairgebouw aan linkerkant. Mooi sanitair, aparte ruimte met babybadjes, kinderwc's/douches en een familiedouche (alles bij prijs inbegrepen). Veel speeltoestellen aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Groot parkeerterrein net buiten dorpje. Camper kun je parkeren naast 'parkje'. Prima gratis staanplaats voor een nacht. Paar jongeren gezien, geen overlast gehad. Wc aanwezig van naastgelegen gemeentewerf oid. Diverse prullenbakken op terrein, dus klein zakje vuil kun je evt. weggooien. Wandelpaadje langs wc richting dorpje. Leuk voor avondwandeling met stop bij een van de twee lokale ijscozaken.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Grote camperplaats, omringd door bedrijven. Geen overlast. Paar minuten lopen van metro en paar minuten fietsen van Aldi. Personeel zeer vriendelijk. Bij receptie folders en Wien-card verkrijgbaar. Kleine snackbar aanwezig (goed eten) met soort serre ernaast waar we zelfs werden bediend. Sanitair prima en schoon. Dieper douchehokje welkom ivm kind aankleden. Prijzig, maar aanrader voor stadsbezoek!

Mooi grasveld met bomen. Informatiebord omgeving. Naast weg waar af en toe een auto voorbij komt, 's nachts rustig. Mooi park en zwembad op loopafstand.

G easfalteerde parkeerplek naast een skatebaan. Zowel links als rechts een lange parkeerstrook.

Mooie vlakke plaatsen, veelal in volle zon. Stroom via enkele zuilen met muntgeld verkrijgbaar, ga dichtbij paal staan of neem verlengkabel mee. Er is 1 plek waar je water kunt pakken voor in fles of jerrycan oid, voordat je de campingplek oprijdt is er een servicestation waar je gratis afvalwater en wc kunt dumpen en je verswatertank kunt vullen voor een tarief van € 1 voor 90 liter. Je mag gratis gebruikmaken van het zwembad. Er zijn drie baden met verschillende dieptes (kleinste is van 30-50 cm) en er zijn speeltoestellen voor diverse leeftijden. Ook kun je gratis midgetgolfen en diverse sportfaciliteiten gebruiken. Op de camping wordt veel georganiseerd. Ook leuk om overheen te wandelen en met de kleintjes naar de hertjes te kijken. Er lopen ook veel konijntjes over de plekken en camping. Wel wat herrie gehoord van jongeren op mega springkussen achter de receptie en toevallig was er een festival in het dorp met luide muziek, maar daar kan de camping niets aan doen. Bij de receptie kregen we een bonnetje voor een half uur gratis internet, rest kun je bijkopen. Al met al prima plek voor 1 of 2 nachten en heerlijke verkoeling bij het zwembad.