@MDS27
Juli 2026
Vlakbij de snelweg in een klein dorpje. GPS stuurt je op gegeven moment fout, maar vanaf dat punt hangt er een pijl die je kan volgen. Handig! Fijne, verzorgde plek. Heel netjes. Bij late aankomst zelf plekje uitgezocht, geen probleem. Vriendelijke eigenaar. Besef wel; deze camperplek ligt in een boerendorpje met werkende landbouwbedrijven. De geur en het geluid horen er dus bij. Voor ons geen probleem, maar ik vermeld het liever even.
Wij stonden er enkele dagen geleden en ik kan zeggen dat de eigenaar het sanitair zo goed als klaar heeft. Er zijn voldoende douches en toiletten en hij legde de laatste hand aan de afwasplekken buiten. Zijn zitruimte binnen was het volgende project maar je kon er al heerlijk lokaal ijs kopen. Het is al een fijne plek, maar zal enkel maar verbeteren. Ook buiten gezellige overdekte plek met prachtig uitzicht.
Heel mooie camping met ruime plaatsen, afgebakend door mooie begroeiing. Locatie en sanitair prima. Het enige wat wij niet fijn vonden, was dat de receptie onze identiteitskaarten wilde bijhouden. Dit mag in de meeste Europese landen al niet meer ivm gegevensbescherming. Het ging wel netjes en veilig in een kast, maar toch. Breng dus ander identiteitsbewijs mee of maak kopie en bescherm je gegevens.
Erg gezellige camping met fijne, ongedwongen, respectvolle sfeer. Zelf plekje uitzoeken, flexibele aankomst-en vertrektijden en vriendelijke eigenaar die je helpt met tips voor hikes. Goed sanitair, zeer schoon, en keukentje met koelkast voor trekkers. Zeer mooie streek. De doorgaande weg kan lawaaierig zijn, maar het is de enige weg hier, dus niet veel aan te doen en 's avonds is het muisstil. Lekker restaurant in de buurt.
Alle positieve reviews kan ik alleen maar beamen, maar ik vermeld hier graag even dat je de camping enkel in cash kan betalen. In het gemeindeambt van Stockenboi is een geldautomaat, binnen de openingsuren toegankelijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 19501
Prima plek voor een overnachting. Goed vlak en kiezel ondergrond. Ja, er is verkeerslawaai, vooral het gedender over de brugnaden, maar met oordoppen hoor je het niet.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Rustig gelegen camping vlakbij het gezellige dorpcentrum van Kemmel. Ruime, verharde plaatsen met eigen water en stroom, mooie bomen en hagen. Veel vaste bewoners, gezellige receptie met zeer vriendelijk personeel. Broodjesservice. Sanitairblok wat verouderd maar netjes. Goede douche. Het enige wat we raar vonden was de 'centrale wc-rol' ipv op elk toilet apart. Wij namen ons eigen toiletpapier mee.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden