@MGMG
- 2018
Het is een grote drukke mixparking, met 7 plaatsen voor een camper. (W) Kost 10 euro voor 24 uur. Geen voorzieningen. ‘s morgens heel druk met parkeerders, gaan ook op de camperplaatsen staan, zijn na een tijdje wel weer weg.
Kost nu 12 euro, incl. stroom. Water, lozen en hokje aanwezig met wc, open douche, wastafel en babybadje. Er hangt een boiler dus er zal wel warm water zijn, maar niet geprobeerd. Ziet er niet al te fris uit, geen wc-papier. Vergeet niet het ticket wat je krijgt bij inchecken mee te nemen, er staat een code op die je weer nodig hebt om uit te rijden. Groot grasveld waar je zelf je plek uitzoekt.
camperplaats is er nog wel, alleen de pont vaart niet over de Elbe vanwege werkzaamheden. cp kost 5 euro via app.
Sitecode: 101981
Deze camperplaats bestaat niet meer, staat nu een grote botenloods.
Op 3/4 oktober gestaan, geen ACSI , betaalde 29 euro voor de nacht, incl. stroom. Sanitair netjes, inderdaad redelijk nieuw. Lange smalle plaatsen, veel bomen, veel moeite om op onze plaats te komen (9 mtr. lang en 3,50 hoog) Zoals op heel veel campings weten ze niet wat snoeien is, dat ondervinden we heel vaak. Verder weinig te doen, voor ons eenmalig.
Ik weet niet of dit nog wel een cp is, terrein is gehalveerd, water afgesloten, info bord gemold, puin gestort. Wij hebben hier als enige de nacht doorgebracht. Netto supermarkt heel vlakbij, toen we daar heen liepen zagen we een bord dat de cp gesloten was, maar dit stond omgedraaid, hebben we dus niet gezien met inrijden. Is ook parkeerterrein voor de voetballers (training ‘s avonds stond het stampvol met auto’s) Is vergane glorie, jammer.
De plaatsen tussen de heggen zijn niet echt geschikt voor grote campers, maar die kunnen perfect op de grote plek staan. lekker rustig, gratis wc en papier, douche 1 euro, water 2 euro voor 100 liter, loosplaats. Bakker vlakbij, prima plek voor overnachting, met dank aan de gemeente.
4 sterren omdat ze een top excursie aanbieden, anders 3 sterren voor alleen de camping. Bij aankomst wordt je gelijk opgevangen en naar plek begeleid door eigenaresse Marina. Beetje rommelig, geen echt vaste plaatsen. sanitair prima, gedeelte zelfs vrij nieuw, eind van de middag geen heet water meer bij de afwas. Excursie is zeer aan te raden, met busje naar diverse mooie locaties. Betaalden we 60,- voor, is incl. 16,- entree park. camping 22,40.
Coördinaten kloppen niet, dan kom je bij hotel Quercus. De weg (8) paar km verder rijden, het ligt pal naast Camp Male Ciste. Camperplaatsen tussen de huisjes in, beetje vreemd, maar verder alles prima. Nieuw sanitair etc, alles schoon. Toen wij er stonden waren alle huisjes leeg en maar 2 andere campers, dus lekker rustig. Leuk aan een privé strand. Wij betaalden 22,72 incl. alles, is dus niet duur.
Alles wat hiervoor is geschreven klopt, prijs is nu 23 euro. (2x4 p.p. en 15 voor de camper) Geen vaste plaatsen, zelf leuk plekje zoeken. Sanitair allemaal nieuw en netjes. Er wordt een nieuwe receptie gebouwd. Goede wifi, wel is de weg (en de trein!) gehorig. Aangereden vanuit Podgorica, dan is de aanduiding voor de camping een beetje onduidelijk, iets verderop kun je keren, dat overkwam meerdere camperaars. Toplocatie en heel aardige eigenaren
Is in een woonwijk, oprit smal door aan beide kanten bomen. Niet geschikt voor grote campers, wij Morelo 9 m, 2,40 br. hadden aan beide kanten schade, goed snoeien zou helpen. meeste plaatsen overdekt met vast puntdak, te laag voor ons, dus veel problemen met manoeuvreren. Eigenaar heel aardig, wil graag helpen met draaien. Hij is een “professional , alles is “no problem” en de bomen zijn allemaal “soft”. Laat je partner ook meekijken. Verder ok.
Prima camperplaats achter restaurant, incl. stroom, water en afval. Prijs is nu: oktober t/m maart 15 euro, excl. 1,25 p.p. toeristenbelasting. April t/m september 20 euro. Prima gegeten in het restaurant, goede prijs./kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Mooie camping, direct aan het meer. Alles netjes en verzorgd, alleen vreselijk duur. Wij betaalden voor 2 nachten camper, 2 personen op een Premium plaats ( volgens de receptie nodig voor onze camper van 9 meter) 94,52 euro. En dat in het voorseizoen en de camping bijna leeg is. En dan zouden we ook nog korting hebben omdat we beide 60+ zijn. De korting van ACSI geld alleen voor de gewone (kleinere) plaatsen.
Prijs is nu 26 euro p.p., maar nog steeds alles perfect. Wij waren de enige camper en slechts een paar mensen in het hotel, maar ontbijt was prima, het zal wel wat uitgebreider zijn als het drukker is. verder alles zoals hiervoor beschreven, een aanrader!
Top locatie, ruime plaatsen, 250 SEK incl. stroom, WC, douche, goede WiFi en gratis wasmachine en droger. Alleen is in de omgeving weinig te doen, we hebben een stuk diverse kanten op gefietst, maar er was weinig te beleven. Sanitair heel erg schoon, 2 douche units met wc en 2 aparte wc’s.
Geen rustige overnachtingsplaats, veel verkeerslawaai, weg loopt er vlak langs. Mix parking, 100 SEK voor plek met stroom. WiFi erg slecht. In havengebouw WC, douche en wasmachine, maar dat kost 100 SEK, alleen betalen via een app., dan krijg je een code. Hebben wij niet gedaan, erg duur. Lopen ook erg veel ( luidruchtige) wandelaars langs.
Camping was eigenlijk nog gesloten op 6 mei, maar wij mochten er toch al naar binnen, samen met nog een paar campers. Gaat officieel pas op 18 mei open, staat verkeerd bij Campercontact. Grote plaatsen, 315 SEK per nacht, incl . WC, douche, stroom, de WiFi was matig. Sanitair simpel, wel schoon, veel lekkende kranen. Prima om Stockholm te bezoeken, metro 500 met verderop.
Leuk voor een nachtje op doorreis, wel probleem met hoge en lange camper om om een plek te komen, wij zijn 9 meter lang en 3,60 hoog, met veel steken ging het net. Wel aparte ervaring, maar je hebt er niets verder.
Veel geluidsoverlast van de weg die langs het hostel loopt en ook van de snelweg iets verderop. Prijs 200 SEK en 60 voor stroom ( duur!) Weinig tot niets te doen in de omgeving, heel rustig toen wij er stonden. Douche en wc in gebouw van de hostel, ook complete keuken ter beschikking, prima voor een nachtje onderweg naar Stockholm.
Heel rustig, zeer schone toiletten, ( 24 uur open) ook wastafels, zeep en handdoekjes. Vlakbij de 7 sluizen, leuk om te zien.
Perfecte plaats, alles inclusief, ook wasmachine en droger. Mooie nieuwe sanitairruimte. Wel wat geluidsoverlast van de weg die er langs loopt. Goed restaurant, heerlijk gegeten. Absolute aanrader.
Je moet v.t.v. reserveren via internet, hebben wij op de parkeerplaats ernaast gedaan, anders kom je er niet in, ondanks dat er maar een paar plekken bezet waren. Eigenaar (zegt hij) of beheerder is inderdaad erg streng, hij wijst aan waar en hoe je moet gaan staan. Onze camper is 9 meter en daarom betalen we een veel hoger tarief, (250 DK) dus wat op de Campercontact staat klopt niet, dat is het tarief (155 DK)voor kleinere campers in april.
prima plaats bij leuk stadje, winkels/ supermarkten vlakbij. alles geautomatiseerd, we betaalden voor plaats met 16A stroom, sanitair gebruik en WiFi 200 DK = ca. 26 euro. mooi uitzicht over de baai. 1 wc en 1 douche voor dames en hetzelfde voor de heren , niet veel, maar toen wij er waren was het erg rustig.
mooie locatie aan het water, snel vol. nieuw sanitair en goed restaurant. via tunnel onder kanaal naar de overkant, daar zijn div. supermarkten. je kan ook over met een gondel, niet gedaan maar zag er spectaculair uit.
prima plaats voor doorreis naar Denemarken. sanitair een stukje lopen, maar was netjes.
prima camperplaats om Bremen te bezoeken. snel vol en dan sta je ook strak naast elkaar. veel bomen , misschien geen ontvangst met de schotel. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair, dus daar geen mening over. wel makkelijk systeem om binnen te komen, alles geautomatiseerd
T/m 30-4 circus op het terrein, slechts klein gedeelte beschikbaar voor campers, precies vooraan bij de rotonde, dus erg veel geluidsoverlast. wel een prima plek om de scheepswerf van Meyer te bezoeken.
Heerlijke rustige en schone plek. Net sanitair, vriendelijke eigenaar. prijs incl. stroom. Als we weer eens in de buurt komen dan gaan we hier zeker naar toe.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op een ruime plek. Goede ontvangst door eigenaar, sprak engels. In toiletten geen wc papier en de gratis WiFi was niet te gebruiken zo slecht. Opvallend waren ook de vele blaffende honden in de omgeving van de camping, dat ging de hele dag en avond door.