@MICHEL43
- Globecar Globescout Globescout
- 2016
- Ander
- Buscamper
Accepteer geen honden, verwelkom een beetje koud.
Mooie lucht, vlak, schaduwrijk, dicht bij de stad, maar de prijs van € 7,00 zonder bediening is iets te hoog voor de service.
Spelfout: air de CHAUDEYROLLES
In overeenstemming met wat eerder werd gezegd, sanitair en douche een beetje verouderd, maar schoon en werkt naar behoren, kalm.
Voormalige Camping Car Parkk, 30 schaduwrijke plaatsen met elektriciteit, werk is binnenkort gepland, drain grijs water en zwart, rustig
Sitecode: 19711
Voormalige gemeentelijke camping, camping parkeerplaats, schaduwrijk, toilet en sanitair toegankelijk met de kaart, rustig, in de buurt van het dorp, multiservice. In het hart van Coteaux du Layon en vele wandelpaden
Mooi DC-gebied, goed gedefinieerde locatie, water, afvoer, blijkbaar is het POS-systeem HS,
Mooi speciaal gebied CC, vlak op gras, geen service, Intermarché 100 m binnenstad 500 m, rustig en gratis.
Dankzij het intermarche management, eindelijk mensen die begrepen dat de campingdeelnemers deelnemen aan de lokale economie, een voorbeeld om te volgen, anders rustige nacht, WC in de winkel, wasserette.
Geweldige lucht, jammer om 15 € te betalen, zelfs als we een halve dag blijven, is de terugreis van de bus erg slecht, want het moet de 2e halte aan de andere kant nemen.
Rustige omgeving naast de begraafplaats, water, toilet, afval met een uitstekend restaurant in het versterkte dorp "La Pourtanelle".
Camping vriendelijke, grasrijke locatie, douche, rustig, camper prijs voor 2 personen zonder elektriciteit aangekomen na 18 uur vertrek voor 10 uur: 9.40 €
Mooi uitzicht op goed weer, rustig, waren we 3 campers, mooie route naar Ben Lasers 3h / R,
Prachtige omgeving, rustig dicht bij het dorp, water en riolering. Aangename wandeling in het middeleeuwse kasteelruïne (1:30)
Goede camperplaats, mooi uitzicht, rustig. Zeer goede wijnkelder, geweldige ontvangst. Jammer dat er geen wifi is.
Camping zeer aangenaam aan de rand van het meer, restaurant van goede kwaliteit
Sitecode: 19548
Mooie camping, jammer dat het sanitair erg simpel is, vriendelijk restaurant, de eigenaar spreekt Frans.
Rustig, dicht bij het centrum, services basic.