@MKM25
Een mooi plekje in de boomgaard, vriendelijke mensen, 5 minuten lopen naar de tram en je bent zo in Praag. Geen mega camping, juist wat knus. De hond is ook welkom.
Mooie ruime parkeerplaats. Wij hebben nu lekker weer, dus direct even terrasje hier gepakt.
mooie plek, parkeerplaats is overdag vol, maar ‘s nachts sta je er met 3 tot 5 campers. geen voorzieningen maar het uitzicht is de moeite waard
erg gedateerd, producten in winkeltje lijken er al jaren te staan, een fijne rustige camping, maar verder niet ons ding. Ben in eigen camper gebleven om te douchen. Moet flink wat onderhoud gepleegd worden.
Erg nette en schone camping. Vriendelijke mensen. Honden toe gestaan. Voorzieningen zijn ook prima in orde. Je kan vanaf de camping via een leuk wandelpad zo richting dorpje. Tip voor als je de Snowdon Railway treinrit wilt maken, boek van te voren. Anders is het echt uitverkocht. Helaas voor ons.
vorig jaar gestaan. mooi plekje. helaas is deze plek voorzien van een hoogte balk en kan je hier niet meer met de camper staan. jammer
prima plek, we zijn zelf supporting dus hebben verder niks nodig. ‘s avonds begon het helaas te regen en het bleef maar regenen, daarom verder getrokken, anders waren we gebleven. Fijn plekje, je zit direct in de duinen. De trein merk je niets van.
Fantastische locatie, mooi uitzicht en de hele avond lekker in de zon. Nadeel is dat het er erg druk was. Mss ligt het aan het weekend. Er kwamen later op de avond nog veel auto’s met tentjes en ‘s nachts reden er ook veel mensen weer weg. Onrustige nacht. Maar we hebben wel een bruinvis zo vlak voor de kust gezien, waardoor wij de locatie gewoon prachtig vinden.