@MKpolbo
Lid van Campercontact sinds 2016
erg handig om te parkeren en bezoek het dorp gebied. We hebben niet 's nachts gedaan, maar het lijkt rustig.
Goede camping. Acsi accepteren en flexibel met de vertrektijd. Afgezien van de percelen is er een gemeenschappelijke ruimte met gazon, ideaal voor kamperen met meer vrienden
Goed gelegen voor een bezoek Haro. Hond blaffen 's nachts 😡
Leuke plek om te stoppen voor de lunch. Well Services. Bron schroefdraad voor slangkoppeling maar miste de sleutel openen / sluiten. Net onder de weg. Het volk,
rustige omgeving om de nacht door te brengen. De mond van de bron niet direct snelkoppeling, zonder schroefdraad slang.
Goed om de stad te bezoeken. Je kunt in de straatjes verdwalen. Voorzieningen goed maar enigszins gedateerd. Zwembad OK met grasveld en ligstoelen. Rustig.
Camping goed gelegen voor bezoek aan stad. Bus 714 elke 20 min. Goede voorzieningen. Zwembad OK. Nadeel is de nabijheid van de dubbele weg, veel verkeersgeluid.
Goede plek om te slapen voor degenen die in twee dagen het schiereiland oversteken van begin tot eind. Services in goede staat. Benzine en het winkelcentrum naast de deur. Ik adviseer niet te stoppen in het weekend als de aangrenzende parkeerplaats vol is met jongelui met flessen en luide muziek. Het is een schande.