@ML2019
De kampeerplaats kost 10,00€ plus belasting zonder elektriciteit. De plaats is ruim, maar heeft geen afvalverwerking. Het gras is droog en geel, maar ligt wel dicht bij het zoutwaterzwembad.
Sitecode: 19674
Mooie camping, 2 toiletten en douches voor vrouwen en mannen. Het sanitair is zeer ruim, luxe en schoon. Kamperen kost € 35,00 per nacht met stroom. U kunt de camper ook direct tegenover het sanitair parkeren en bent dan goedkoper uit.
Een prachtige, rustige plek en een vriendelijke eigenaar. Het is de moeite waard - ik schrijf het zelf - om € 29,80 per nacht te betalen. De bushalte naar Utrecht ligt voor de deur, op 30-40 minuten fietsen.
Erg leuk! Een prettige, ongecompliceerde operator. Met de fiets is het ongeveer 20-30 minuten naar het centrum van Leiden. Het startpunt ligt direct aan het fietspad langs het kanaal. Toiletten en douches zijn erg schoon.
Met of zonder stroom, het maakt niet uit, €12! Vergeet niet een lange stroomkabel mee te nemen. In de ochtend kun je verse eieren halen voor € 4,- per pakje van 12. Donaties aan mensen in nood zijn ook welkom.
Ruime parkeerplaats, verzorgd groen gras, rustige, schone toiletten en douches (met muntje). De eigenaar is aardig en behulpzaam. De attractie, de botenhalte, is te voet bereikbaar. De boot vaart regelmatig, dus je kunt naar de laatste halte (10 stations), het meer, en dan stap je op tram nr. 1 (of fiets je ongeveer 8 km) richting het centrum. Fietsen is hier moeilijk vanwege het verkeer. Dit is waar je vandaan komt
Een mooie en rustige parkeerplaats en de omgeving is ook erg mooi. Het fietspad is perfect (20 km naar Bratislava). Het restaurant biedt van woensdag tot en met zondag heerlijke gerechten (grote porties), tegenover het restaurant is maandag en dinsdag 2 dagen geopend vanaf 16.00 uur, biedt huiswijn en diner (super lekker).
Bij mooi weer bent u via het fietspad in 45 minuten in het centrum van Wenen, bij slecht weer in 20-30 minuten met de trein. Alles was geweldig, als de muggen maar niet net in de puberteit waren gekomen. Sanitaire voorzieningen picobello. € 37,00 voor 2 personen zonder stroom.
De camping is erg groot. Er zijn 2 toiletten, 4 douches (gescheiden voor dames en heren) en gratis wasmachines, wastafels zijn buiten met alleen koud water. Je kunt het stadscentrum gemakkelijk bereiken met de fiets, maar soms moet je over straat rijden (wij reden op de stoep omdat de straten erg smal zijn)
met VW bus zonder elektriciteit voor 2 personen en 1 nacht voor 170,00 zloty (optie voor elektriciteit 20,00 zloty) erg duur voor onze normen. Ons busje wordt gefactureerd als camper. Op de prijslijst staat dat Slapen in de auto en auto met daktent 70,00 zloty kost in plaats van 100,00 zloty. De groene weide is zeer goed onderhouden, zij het niet rechtlijnig omdat de camping op een heuvel ligt; Toiletten zijn schoon.
Prima camping maar met 150 zloty per nacht (2 personen) ook niet bepaald goedkoop. Schoon sanitair en wasmachines zijn aanwezig. Geen erg korte wandeling naar de tram naar het stadscentrum, het kaartje kost 4 zloty (15 minuten) als de automaat werkt.
135 zloty voor een klein busje is duur maar nu standaard. Het sanitair is mooi en schoon en de ligging is prima.
Sitecode: 61925
De camping met het mooiste uitzicht. Wij zijn zeer tevreden
erg mooie plek
Dicht bij de stad (loopafstand), toiletten, douche en keuken zijn erg schoon. Supermarkt ligt op slechts een paar meter van het terrein. Een ideale plek voor permanente kampeerders. €15,00 zonder stroom is prima.
Een fijne plek om te kamperen, toiletten en douches met warm water zijn aanwezig. € 18,00 zonder stroom is zo goed als oké.
Mooi uitzicht, rustige, schone toiletten