@MM
Een midweek met de Hemelvaart verbleven op de camperlocatie Landlust. Heerlijk rustig, mooie omgeving en supermarkt om de hoek. We kunnen er veel over schrijven, maar dat is niet nodig. Gewoon een toplocatie. Een aanrader en we komen terug.
Top locatie. Vrijheid Blijheid en een echte aanrader.
Bij de vuurtoren van Alnes op hetzelfde eiland is een parkeerplaats waar je kan en mag overnachten. Mooie uitzichten. Geen voorzieningen.
Op 20 juli 2019 deze locatie bezocht. Eenvoudig, netjes en goed bereikbaar.
Op 18 juli 2019 deze locatie bezocht. In een review van sitecode 69706 (parking van de IKEA in Asane) is te lezen dat in drukke periodes het parkeren van de campers niet op prijs wordt gesteld. Deze locatie ligt op ongeveer 2 km van de IKEA en is een prima alternatief om te overnachten of te parkeren. Je kunt vanaf deze locatie ook prima wandelen en wel naar een gedeelte van de "Oude Postweg" van Bergen naar Trondheim. Staat aangegeven met een bordje. Na ongeveer 2 km het pad gevolgd te hebben zie aan je linkerhand een mooi gerestaureerd bergkapelletje.
Op 9 juli 2019 deze locatie bezocht. Rustig en met een mooi uitzicht. Op ongeveer 100 m is een klein winkeltje voor de dagelijkse behoefte. Het bleek ook een goede visstek te zijn. Verder geen voorzieningen.
Water is thans alleen verkrijgbaar met een jeton, die je in het dorp verderop, bij de Maire kunt verkrijgen. Je krijgt hiervoor 50 liter!!!
24/9/19; Afgesloten. Buiten gebruik.
Op 22/9/19 deze locatie bezocht. Is een prima plek om je camper gratis te parkeren voor een bezoek aan Dune Pilat. Om te overnachten niet zo geschikt, omdat de parking langs een drukke verkeersweg ligt en afgelegen.
Op 21/9/19 deze locatie bezocht. Geen voorzieningen, maar een prima uitvalsbasis om het gezellige centrum van Arcachon te bezoeken. Het is 15 minuten lopen. Het oude centrum heeft smalle straatjes en geen parkeergelegenheid voor campers. Een Casino supermarkt ligt op 10 minuten lopen.
Echt een leuke plek om te wandelen en te overnachten. Bij het kleine haventje staat een houten gebouwtje. Daar is (een beetje verscholen achter het gras) een waterkraan!
Een heel goed sanistation.
Op 23/7/19 deze goede locatie bezocht. Er is nu zelfs een eenvoudig sanistation bij het Best tankstation.
Op 19/7/19 deze locatie bezocht. Het is een prima overnachtingsplek en je kunt er goed vissen. Sani station en winkels op 2 km (63250).
Op 19 Juli 2019 deze locatie bezocht. Ziet er heel verzorgd uit. Is NIET meer gratis en kost inclusief elektra 150 Nkr. Sani station vrij bereikbaar.
Naar aanleiding van de review van de Store manager van de IKEA is er een goed alternatief om te overnachten op N60.487509, E5.330321. Vandaag de IKEA bezocht en geen problemen om de camper te parkeren. Het busvervoer naar Bergen is top.
Op 29/6/19 deze toplocatie bezocht. Er is een groot luxe nieuw gebouw, met douches, toiletten, (warm) water, ja zelfs een sauna, verwarmd zwembad etc. We waren van harte welkom en "all for free". Open van begin juni tot eind augustus.
Eenvoudig, maar bruikbaar.
Deze mooie rustige locatie bezocht. Vlakbij de zee. Vanaf de CP start de mooie wandeling "Haute Sangatte" van 6.8 km naar Cap Blanco Nez. Onderweg mooie uitzichten over de omgeving en de krijtrotsen.
Wij zijn thans op deze camperplaats. Een heel aangename nette plek in een leuke omgeving waar je prima kunt wandelen en fietsen. Wat dacht je van het beklimmen van de Wilhelminaberg via 550 traptreden!
Op 2 augustus 2018 deze mooie locatie bezocht. Het was een heel warme dag en de parking dichtbij de duinen was druk bezet. We kregen bezoek van een mevrouw van de gemeente Angelholm, die ons een schrijven overhandigde en vriendelijk verzocht de camper elders te parkeren en niet langer dan één nacht te blijven. Een en ander had te maken met het vrijhouden van toegangswegen voor hulpverleningsvoertuigen. Tip: Parkeer de camper rechts op het grote parkeerterrein.
We zijn op dit moment op deze camperplaats en zijn het helemaal eens met de vorige beoordelaars. Prima vertoeven hier. Bij de ingang staat een kaart met wandelingen in de omgeving. Misschien een kleine tip; Ga je wandelen, maak dan van deze kaart een foto, die je onderweg kunt raadplegen. De wandelingen zijn goed aangegeven, maar wel wat verwarrend! Zorg voor goed schoeisel.
Helemaal eens met de eerdere beoordelingen. Mooi wandelgebied en prachtige natuur.
Perfect geregeld. Keurig. Alles wat je kunt wensen en gratis.
Op 16 juli 2018 deze locatie bezocht. De oude CP aan de haven is opgeheven en dit is de nieuwe locatie. Prima en alle benodigde winkels bij de hand.
Sitecode: 19166
We hebben op 12 Juli 2018 deze locatie bezocht en we zijn het helemaal eens met de vorige beoordelaars. Prima geregeld hier. De faciliteiten zijn- in en achter het jachthavenkantoortje. Daar hangt een brievenbus met enveloppen voor meer info en betaling. Op 5 km afstand ligt een kustbatterij uit WO II. N.62.56606 - E.6.24064. Leuke korte wandeling.
Bedankt iedereen voor de informatie. Is echt een heel mooie plek om te overnachten.
Prima locatie, in een rustig dorpje. Het sani-station is eenvoudig maar goed bruikbaar. Plaats genoeg voor meerdere campers. Mooie omgeving en het dorp ligt langs een bekende fietsroute.
Op 24 mei 2018 deze locatie bezocht. Prima plek om te overnachten. Misschien een aandachtspunt! Er is een nieuw bordje geplaatst, dat het water NIET drinkbaar zou zijn.
Op 17 mei 2018 dit mooie dorpje bezocht. Ook wij hebben overnacht op de grote parking voor het gemeentehuis. Er is een kleine epicerie c.q. café waar brood te verkrijgen is. De wandelroutes zijn goed aangegeven.
We hebben op 7 mei 2018 deze mooie locatie bezocht en we zijn het helemaal eens met de ervaringen van eerdere bezoekers. Misschien een kleine aanvulling; zorg voor voldoende proviand want winkels zijn er niet in de directe omgeving. Er is een bonlanger op 2.3 km lopen over de landweggetjes. (N.45.94944 - E.04.53056). Vraag even om de route.
Sitecode: 19310
Een mooi gelegen, populaire en druk bezochte locatie. Alle voorzieningen aanwezig en de benodigde winkels zijn op loopafstand. Een aanrader.
Op 29/4/18 deze CP bezocht. Inderdaad mooi gelegen en alle voorzieningen aanwezig. Het dorp ligt volgens ons toch wel meer dan 500 m van de CP. Wij stonden alleen en toch wel wat afgelegen. Besloten om niet te blijven overnachten. Ben je met anderen dan is het een perfecte locatie.
Op 24/4/18 deze mooie en gezellige CP bezocht. Een goede uitvalsbasis om de omgeving per fiets te verkennen. Prima.
Prima locatie om te overnachten en het centrum te bezoeken. Centrum op loopafstand. Er is ook een speciale bus naar het centrum van de parking.
Sitecode: 19864
Op 23 september 2017 deze mooie locatie bezocht. Het sani-station ligt in het dorp, bij de sportvelden. Alles gratis.
Op 30 juli 2017 deze locatie ontdekt. Ziet er heel goed uit.
Sitecode: 22018
Deze locatie op 16 juli 2017 bezocht. Helemaal eens met de vorige beoordeling.
Op 26 april 2017. Deze mooi en gezellig gelegen locatie bezocht. Twee kleine opmerkingen. De bakker in het dorp heeft zijn winkel gesloten! Dus geen bakker in het dorp. Volg de aanwijsborden naar deze locatie en ga niet af op uw navigatiesysteem, dan kunt u weleens voor verrassingen komen te staan, zoals wel heel smalle wegen.
Op 28 september 2017 deze locatie bezocht. We zijn het helemaal eens met de vorige beoordelingen. Echt gezellig, vriendelijke ontvangst en je kunt er prima wandelen en fietsen. De eigenaresse heeft alle informatie hiervoor.
Helemaal niets mis met deze locatie. Er is wel degelijk een sani-station! "Aan de achterzijde van de kerk". Vlakbij ligt het kasteel Trecesson In dit bos spelen de verhalen af van tovenaar Merlijn, de fee Vivianne, koning Arthur en Lancelot. Het betoverde Dal zonder Terugkeer!! Tip: Bij dit kasteel is nauwelijks parkeergelegenheid. Ga vanaf de camperplaats op de fiets.
Op 25 september 2017 deze locatie bezocht. Deze camperplaats is ongezellig gelegen op een mix-parking vlakbij het centrum. We hebben er niet overnacht, maar er zal zeker sprake zijn van verkeerslawaai.
Op 20 september 2017 deze goede en rustige locatie bezocht. Helaas geen bakker in het dorpje. Alle voorzieningen voor gratis.
Op 18 september 2017 deze populaire camperplaats bezocht. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen, maar de wandeling bij eb over het wad, naar de mosselbanken is echt heel bijzonder. Kijk uit wanneer het vloed wordt. Het water komt snel naderbij.
We hebben op 2 mei 2017 deze mooi gelegen CP bezocht. In verband mer werkzaamheden alles afgesloten. Bij het informatiebureau is gratis WiFi. De toegangscode is nog steeds - stecroix - Altijd gemakkelijk.
Op 29 juni 2016 deze nieuwe camperplaats ontdekt. Een goede rustige gratis overnachtingsplaats bij een recreatieterrein. Alle benodigde winkels op loopafstand.
Het is nu 14 september 2016 en we staan nu op deze camperplaats. Helemaal eens met de eerdere reviews. Mooie plek, alle basisvoorzieningen, en lekkere streekproducten. Je voel je welkom hier.
Mooie camperplaats en de omgeving is zeker een bezoekje waard. Edoch de camperplaats is erg populair en het kan er erg druk zijn en is vaak vol. Als alternatief is er nabij het museum en het sluizencomplex een mix-parking waar je kunt overnachten.
Mooie mixparking, maar de voorzieningen zijn aangepast. 1: Verboden om je cassette te ledigen. 2: Waterkraan is definitief afgesloten.
Op 1 juli 2016, deze lokatie bezocht. Geweldig. Zie de eerdere reviews. Denk wel om antimuggenspul of maak een kampvuurtje!
Op 29 juni 2016 deze lokatie bezocht en GEEN waterkraan kunnen ontdekken.
Een prima plek als je het centrum wilt bezoeken. In noodgevallen kun je er overnachten.
Wij zijn al enkele dagen de Wildernisroute aan het volgen en nu geland op deze camping in Vilhelmina. Vriendelijke ontvangst. Alles aanwezig wat wensbaar is. Schitterend gelegen. Een echte aanrader.
Zojuist (27 april 2016) de CP van Doullens bezocht. Er staat een bord "parkeerverbod zonder onderbord" op de plaatsen die gereserveerd zijn voor campers. Het sanistation is "buiten werking"!! Geen idee wat hier de bedoeling van is.
Aan de rand van het centrum van Flensburg is een groot, gratis parkeerterrein waar je prima kunt overnachten. N.54.77929 - E.0942679.
Op 15 juni 2015 deze lokatie bezocht om te overnachten. Er waren geen mede camperaars. Geen verlichting en donker. Er is inderdaad sprake van verkeerslawaai. Wel gratis sani-station. Besloten om te overnachten in Flensburg sitecode 1016.
Het is 11 mei 2015 en we zijn nu op deze camperplaats. Geweldig. Dit kun je alleen maar beoordelen met een 10. Er is alles wat je maar wensen kunt als camperaar.
Op 2 mei 2015 deze camperplaats bezocht en we zijn het helemaal eens met de eerder gepubliceerde reviews. Prima verblijf alhier. Goede uitvalsbasis voor een bezoekje met de fiets aan Aigues Mortes, Le Grau du Roi en Le Grande Motte. De toegangsweg is verbeterd en goed te berijden.
Op 2 mei 2015 deze camperplaats bezocht. Wat een drukte en de hele parking stond vol met personenauto's, campers, bestelauto's etc etc, kris kras door elkaar geparkeerd. Toch maar een parkeerticket genomen en alles bleek bomvol, na veel gedoe konden we uiteindelijk de parking verlaten. Heb je fietsen bij, kijk dan eens naar de camperplaats met de sitecode 14599. 3 km van Aigues Mortes
Op 5 mei 2015 hebben we deze camperplaats bezocht. Niemand aangetroffen en alles was verlaten en geen enkele activiteit. Op de plek zal niets aan te merken zijn, maar we waren op het verkeerde moment aldaar. Later in het seizoen als de mosselen en de oesters geoogst worden zal het best toeven zijn aldaar zeker als je van deze zeevruchten houdt.
Het is 7 mei 2015 en we zijn nu op deze camperplaats. We zijn het het helemaal eens met alle positieve ervaringen alhier. Paul, de eigenaar, heeft een leuk kaartje met twee fietsroutes in de omgeving. Alles prima geregeld hier.
Prima CP. Bij het bureau de Tourist goede info over een mooie wandeling naar de Kamers van de Koning. Vanuit Annot kun je met het Dennenappeltreintje naar Nice. Het station ligt op loopafstand van het centrum van Nice.