@MMGSE
- 2006
- Chausson Titanium Premium Altro
- 2020
- Ford
Vriendelijk en super behulpzaam receptiepersoneel! Directe toegang tot het meer met combinatiepoorten! Gloednieuw en maniakaal onderhouden badkamerblok! Binnen is er een restaurant/pizzeria met afhaalservice, markt, verwarmd zwembad met glijbanen, buitengym, speeltuin, barbecueplaats, wellnesscentrum (tegen betaling) en de mogelijkheid tot het huren van e-bikes.
Zeer grote camping, zeer gunstig gelegen aan zee! Het gebied van het dennenbos is goed in de schaduw, het heeft ook de mogelijkheid van plaatsen op het strand, maar deze zijn niet in de schaduw. De badkamers zijn onlangs vernieuwd en zijn schoon! Binnen is er een markt, een restaurant en avondentertainment. drie sterren omdat het in 2022 niet mogelijk is om niet met creditcard te kunnen betalen (geaccepteerd door zowel de markt als het restaurant en door het rondreizende meisje dat ijsjes verkoopt op het strand)
Sitecode: 20025
Sorry dat ik niet meer sterren kan geven! We kwamen begin augustus zonder reservering aan en bij de receptie probeerden ze met een glimlach op hun lippen een plaats voor ons te vinden! Ze hebben personeel dat meerdere talen spreekt, waaronder Italiaans! Het veld was mooi, groot, schaduwrijk en schoon! Elke staanplaats is voorzien van een zuil voor elektra en grijs water laden/lossen! De wifi is bij de prijs inbegrepen.
Nieuwe camping, op gravel nog niet zo schaduwrijk omdat de beplanting nog klein is 😊 met de mogelijkheid om drie soorten standplaatsen te kiezen. De camping heeft alle voorzieningen, nieuwe badkamers (zelfs familiebadkamers) zeer schoon en goed onderhouden! Wasmachine en droger enz. Wastafels voor de afwas en kleding. Om Valencia te bezoeken is het uitstekend, 5 minuten met de metro en een paar stappen nemen het fietspad dat je rechtstreeks naar Valencia brengt
Rustplaats direct aan zee! Vriendelijke en aardige en behulpzame manager !!! Het gebied is spartaans, maar het verdient het echt voor de locatie! Het kost 10 euro per dag + 5 euro per dag elektriciteit u kunt water laden maar niet afvoeren! Er zijn spoelbakken voor de afwas en een spoelbak. Ernaast is er een bar / restaurant. Ik raad de echt heel goede paella aan!
Schoon parkeren, met mogelijkheid tot laden en lossen van water en chemisch toilet. de kosten zijn een beetje duur, 18 euro voor een nacht zonder elektriciteit (1 euro x 2 uur). makkelijk te bereiken maar let op de weg is erg smal omdat de bewoners aan weerszijden van de weg parkeren en de rijbaan versmalt.
afgebakende plaatsen met water en elektriciteit direct aan de plaats. jammer alleen omdat ze erg vies zijn. mogelijkheid om grijs water af te voeren geen toiletafvoer. Ik denk dat er een vervallen gootsteen is voor de afwas. mooie speeltuin en zwembad. plaats met een zeer hoog potentieel, we hopen dat ze het zullen kunnen verbeteren!
parkeren in de zon, voldoende. geen laden en lossen
zeer dicht bij het centrum en het Marinelli-museum. vrije ruimte, stroom tegen vergoeding 0,50 cent per uur. Gratis laden en lossen, gratis ook het lozen van zwart water.
Sitecode: 20541
voor 1 nacht betaalden we € 15 plus € 5 voor elektriciteit. de weg er naartoe is onpraktisch, onverhard en vol gaten als je met een lage camper wegblijft.
Goed gemarkeerde en schone plaatsen! zeer eenvoudige maar goed schoongemaakte badkamers. het personeel bij de receptie echt heel aardig en vriendelijk! de opgravingen liggen op slechts 400 meter afstand en het centrum ligt op 1,5 km afstand
goed beschaduwde camping en goed onderhouden gazon! betaalde douches, schone badkamers maar met een beetje teveel spinnen op de muren .....
Gratis parkeren grenzend aan de stad Colmar! hoffelijke eigenaren! licht € 6 per dag, water € 4 met het fietspad in 5 minuten kom je aan in het centrum! Ik zou geweldig zeggen