@MMontheroad

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Zeer goed onderhouden camping. Super wasmachine / droger. Alles was erg netjes en het personeel was erg vriendelijk. Restaurant niet aanbevolen, zoals alleen TK-tarief. In het dorp is er een Nepalees restaurant, met geweldige vegetarische gerechten en verse sushi.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Afvoer van grijs water is goed. Anonsten is helemaal onduidelijk waar nu de cassetteinhoud puur moet zijn. Hoewel twee kranen, maar niet duidelijk of om te spoelen of water te vullen.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Er is veel gezegd en ik ben het alleen maar eens met de positieve recensies! De operator Luisa organiseert en informeert super over excursiemogelijkheden en runt de plek met veel hart en ziel. Absoluut een bezoek aan Comillas, paleis, Gaudí huis, heel mooie stad - bus gaat naar het kerkje kort voor de bakker op 5 minuten van de SP.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Geen service en een mooi glooiend gebied. De locatie is geweldig en Gijón is zeker een bezoek waard. Geweldig park en promenade. Baker draait een paar ronden in de ochtend.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Prachtige locatie. Uitgeruste toegang tot het strand. V / E vlak voor de vuurtoren. Puur natuur.
Rustige staanplaats met elektriciteit (lange kabels nodig) en schoon toilet. Het dorp werd gebouwd rond 1312 en heeft zijn oorspronkelijke lay-out en charme behouden. Diverse ambachten.
De heggen zijn nu zo hoog dat je het gevoel hebt dat je geen buren meer hebt. Het panoramische uitzicht leidt naar beneden. Niettemin, een geweldige SP. Rustige, puur natuur, ongestoorde sterrenhemel. Geweldige wandelmogelijkheden. Weer blij.