@MWARTS
- 2002
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Deze ruim opgezette en rustige camping verdient echt 5 sterren, ruime plaatsen, prachtig toiletgebouw met heerlijke douches. Als we 6 sterren konden geven dan kregen ze 6 sterren 👍6️⃣⭐
Juni 2026
Wij waren van plan om met de camper hier 2 nachten te blijven maar het is bij 1 nacht gebleven vanwege de harde muziek bij een van de plekken op het camperveld, en dat de hele dag door tot 's avonds laat, ook waren er veel kinderen die heen en weer renden en fietsten langs onze camper van en naar het water, geen privacy. Douches waren prima, wel wat aan de dure kant voor €1,50 per munt voor 5 minuten douchen. Camping zelf €17,50 zonder stroom.
April 2026
Net als de vorige reviews alleen maar lof voor deze schitterende camperplek, en wat een mooi sanitair gebouw met héérlijke douches!!!
Best oké deze camperplek voor €12 voor het bezoeken van Marburg, ook al zijn er nogal wat negatieve reviews, de CP is toch populair.
Overnachting gehad met camper, twee personen zonder stroom, wij betaalden €40 aan de dure kant. Ook heeft de camping weinig uitstraling, ligt ook aan een niet al te drukke weg, niet hinderlijk (was wel op zondag) Wel een goede uitvalsbasis voor als je op de fiets naar Krakau wilt.
Prima camping als je op de fiets naar Krakau wilt, uitstraling van de camping is minder. Wij betaalden €40 voor camper zonder stroom en twee personen. Camping ligt aan een niet al te drukke weg, vonden wij niet hinderlijk, 's nachts stil.
Dit is een reactie op de vorige review van Mileo, deze is onvolledig, de 'overijverige' buurtbewoner heeft deze camperaar niet 'de les gelezen' maar er alleen maar op gewezen dat de situatie is aangepast en het ook NIET meer de bedoeling is om buiten de aangegeven vakken (zoals duidelijk te lezen is op de borden) te overnachten. Mensen laten we ons aan de regels houden, zodat deze en andere camperplaatsen behouden blijven.
Wat een gewéldige camperplek, rustig, alles super netjes, alles goed geregeld, zéker het betaalsysteem!!! Wij hebben hier een heerlijk weekend gehad 👍🏼☺️ Wij komen dan ook zeker terug!
Van ons krijgt Steffie (en familie) een 10+ Ten 1e is ze een zeer hartelijke gastvrouw en daarbij ook nog 'ns erg coulant. Het is een heerlijk rustige en ruim opgezette camperplek. Heerlijke douches met veel ruimte. Fijne afwas plaats met super heet water. Alles is tot in de puntjes verzorgd! Voor tips staat zij ook open. Wij komen zeker nog een keer terug, bedankt voor dit supermooie weekend 👍☀️😊
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden