@MaMoCamper
inderdaad geheel gesloten
31-20-2024, heel vervelend. maar gesloten! Ontzettend lastig omkeren, er is nauwelijks ruimte. altijd eerst bellen!!!!
30-10-2024, volgens parkeer wachters, nu alleen voor ziekenhuis bezoek.
vandaag 30-10-2024, waren we hier. Helaas niet meer voor campers. alleen personen auto's.
een heerlijk rustig weekend. wat een gastheer schap. prachtig aangelegd met veel passie. we waanden ons even in Frankrijk heel fijn!
inderdaad sectie E en F. Top niet helemaal gratis, maar voor €10,- wat een voorziening!
makkelijk aan te rijden, super lokatie, loopafstand oude stad. rustig s'nachts. geen voorzieningen kost ook niets. wij waren 2 ngt do & wo.
Plaats is prima. Steoom 75 Nkr. Enig geluid van de weg en trein Op dit moment is het toiletgebouw in renovatie, waardoor er 1 toilet en 1 douche beschikbaar is in de kelder. T voldoet maar daar is dan ook alles mee gezegd. Jammer dat er geen compensatie is voor dit in ongemak. Wifi is zwak
Keurige kleine camping, vriendelijke ontvangst, zeer ruime plaatsen. Goed warm water!
Niet langer toegestaan als overnachtingplaats
12/9 geen ster is nog te goed. Het sanitair is erg slecht deuren van douche sluiten niet. De Wc hebben we maar niet gebruikt. De wasmachine is ons wasgoed niet waardig. Wij hebben als insp van acsi aardig wat gezien maar dit sloeg alles.!!