@MaMoCamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Schoon, maar gedateerd. Aanrij route met caravan van 7,5 is oppassen. Verder vriendelijk personeel, wifi ok en plaatsen zijn voldoende groot, niet allemaal vlak
inderdaad geheel gesloten
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
31-20-2024, heel vervelend. maar gesloten! Ontzettend lastig omkeren, er is nauwelijks ruimte. altijd eerst bellen!!!!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
30-10-2024, volgens parkeer wachters, nu alleen voor ziekenhuis bezoek.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
vandaag 30-10-2024, waren we hier. Helaas niet meer voor campers. alleen personen auto's.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

een heerlijk rustig weekend. wat een gastheer schap. prachtig aangelegd met veel passie. we waanden ons even in Frankrijk heel fijn!
inderdaad sectie E en F. Top niet helemaal gratis, maar voor €10,- wat een voorziening!
makkelijk aan te rijden, super lokatie, loopafstand oude stad. rustig s'nachts. geen voorzieningen kost ook niets. wij waren 2 ngt do & wo.
2023
Plaats is prima. Steoom 75 Nkr. Enig geluid van de weg en trein Op dit moment is het toiletgebouw in renovatie, waardoor er 1 toilet en 1 douche beschikbaar is in de kelder. T voldoet maar daar is dan ook alles mee gezegd. Jammer dat er geen compensatie is voor dit in ongemak. Wifi is zwak