@MaRi2526
Prima overnachtingsplek. Dichtbij het dorp en diverse wandel- en fietsroutes. Onderaan (bij de begraafplaats) is het het vlakst. Verder geen faciliteiten, we stonden met meerdere campers. Ons inziens een veilige plek. Wij verbleven er 2 nachten: het uitzicht is fantastisch!
Goede ligging, in het dorp. Schone en nieuwe toiletten/douches (3x). Wasmachine + droger (2x) aanwezig. Toegang+betaling alles via telefoon/whatsapp geregeld, ging soepel. enige minpunt (daarom 4 sterren) als het geregend heeft dan wordt het een modderpoel. plekken bovenin (1 t/m 5/6) dan het beste. Geen goede Wifi toen wij er waren.
Zeer nette, schone en rustige camperplaats. Inchecken gaat via een automaat bij de ingang. Prijs per 24 uur; om 16:00u inchecken is voor 16:00u vertrekken. Zeer goede wifi. 2 heren en 2 dames douches en toiletten. Douche € 1,-. Wasmachine en droger aanwezig. € 4,- per machine. Je kunt dan pm 2u 15min wassen, bij snel herladen kun je 2 wasjes van 1 u en 4 min draaien. Vending machine werkt ook als wisselautomaat voor 1,- munten. Meer dan prima!
Het is een beetje lastig om een review te geven. Ja, de camping is erg mooi gelegen en het sanitair is schoon. De douches zijn lekker warm. Maar toen wij er waren, waren ze met onderhoud bezig, de hele dag hoorde je de cementmolen, dus geen rust. We snappen dat dit soms moet gebeuren, we hadden gewoon pech. De kabelbaan naar beneden is gesloten om technisch onderhoud, ook jammer. Dat zijn redenen voor ons geweest om na 1 nacht weer te vertrekken.