@Maaaac
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Voor een parking: veilig, loopafstand van het oude centrum en bezienswaardigheden. 1,50€ per uur. Geen voorzieningen. Prijzig maarWe bleven 2 nachten om Vilnius te bewonderen. di/wo/do - geen last gehad van de disco net voor de ingang. Oordoppen zijn altijd handig op een stadsparking! korting als je langer staat zou netjes zijn van Vilnius, maar helaas is dat niet het geval.
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Heerlijke plek voor een rustige nacht met een prachtig weids uitzicht op de zonsondergang! 20€ per nacht, electra 10€ extra. twee toiletgebouwen. restaurant. prima. Super aardig personeel dat goed Engels praat én 1 dame spreekt zelfs Nederlands! Kan winderig zijn aangezien totaal omringd door water en geen beschutting. maar het uitzicht…wauww
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Deze camping ziet er top uit, super schoon, keurig verharde plekjes, schoon sanitair, lekkere douche, alle voorzieningen voor het vullen en legen van je camper, en had zeker vijf sterren gekregen van ons, ware het niet dat de camping direct aan een spoorlijn ligt waar twee keer per uur een trein langskomt. Het zijn korte treinen, maar ze gaan door tot half één ‘s nachts en beginnen om 5:00 uur ‘s ochtends. Ondanks oordoppen toch steeds wakker.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

We hebben echt genoten op deze nieuw opgestarte camping! We kwamen voor 1 nacht, bleven er drie. Is het helemaal perfect al - nee zeker wat kleine verbeteringen mogelijk, maar overall is het een heerlijke plek om te verblijven! Dikke pluim voor janis en zijn vrouw. Super aardige eigenaren met passie voor hun terrein. Ps. De “smalle” toegangsbrug was sterk en breed genoeg voor onze camper van bijna 8m lang…no problem
Prachtige camping plek midden in een dennenbos, met enorm hoge en veel dennen! Verharde plekken voor campers en caravans en onverharde voor tenten. Sanitair ietwat verouderd maar schoon. 76€ voor twee nachten, twee volwassenen incl electra. Vijf min fietsen van de strand opgang met beach bar en zonsondergang! Mooie fiets en wandelpaden vanaf camping. Lichte slapers let op: direct aan treinspoor. Maar slecht 1 of 2 treinen ‘s nachts
Niks mis mee. 24/7 bewaakte parkeerplaats. Nul voorzieningen (zelfs niet voor vuilnis, maar voldoende prullenbakken in het park erachter). Maar aardige dude aan de kassa. Bewaar je ticket!! Wordt bij vertrek gecontroleerd. Verder hoor je wel de buzz van de stad en ben je 10 min lopend van t oude centrum en fietsend ook want je moet een steile kinderkopjes straat omhoog.
Mei 2026
twee dagen heerlijk gestaan want er is zoveel te doen in deze omgeving voor fietsers, wandelaars en geo cachers! top! schone vrij nieuw aangelegde camperplek langs een drukke weg - dat wel. soms rijdt er een gewone auto een rondje over het terrein, heel vaag. maar totaal geen overlast van gehad gelukkig (woe/do)