@Maaike219
- 2024
Sitecode: 197498
Er zijn op deze plek 3 parkeerplaatsen waarvan de onderste voor campers. Je betaalt 12 euro voor 12 uur en 24 voor 24 uur. Er is water en je kunt toilet en grijswater loze. Een douche is aanwezig en van 8.00 tot 11.00 uur in werking.

Sitecode: 195790
Dit is een camping aan zee en daarom een reden om hier naar toe te gaan. Campers en caravans staan hier hutje muntje op elkaar. De tenten staan in de bossages daar tussen in.
Uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan het prachtige Gubbio.
Sitecode: 195798
Parkeerplaats is gesloten van 14 tot 24 september 2026. Als ie open is een ideale plek om Ascoli te bezoeken.
Dit is een fantastische camperplek vlakbij Viterbo. Brandschoon, goed onderhouden, alles aanwezig en een gastvrije eigenaar. Deze plek verdient meer gasten.
Grote en mooi aangelegde (familie) camping vlak bij zee. In september was het rustig (ik vermoed in het hoogseizoen niet) en wij kregen een flinke korting.
Prima camperplek (het is geen camping!) om Orvieto te bezoeken. Vriendelijke ontvangst en van alle gemakken voorzien: elektriciteit, wasgelegenheid, water, lozen grijswater en chemisch toilet.
Uitstekende en makkelijke te bereiken parkeerplaats voor campers om Massa Maritima te bezoeken.
prima plek aan de rivier en heel rustig. ik hoop dat ze kunnen uitbreiden met water en elektra, dat zou de plek helemaal top maken. Ierland verdient meer van dit soort camperplaatsen.
prima camping aan het meer en naast Belvedere kasteel. voor campers zijn er twee speciale velden met electra per plek. Sanitair is schoon en netjes. 1 euro voor de douche.
mooie ruime camperlaats aan de rivier. voorzieningen voor campers aanwezig behalve sanitair.
mooie camping met 3 terrassen en uitzicht op zee. de sanitaire voorzieningen zijn zo goed als nieuw. er zijn ook twee wasmachines en drogers aanwezig. super aardige eigenaar.