@MaaikeDerks
- 2018
Kleine camping vlakbij Plopsaland. prima plaatsen, op gras. Sanitair netjes, met toiletpapier. Helaas geen invalide douche, maar met douche krukje in familie douche ging prima. Er loopt een fietspad langs de camping Vanwege het weer maar 1 nacht gebleven. We betaalden €25 voor 1 nacht via ACSI.
De camping ligt heel mooi en is rustig. Wifi is alleen betaald, via een abbo. Toiletten redelijk, zonder papier. Douches lauw. Geen haakjes in douches en toilet. Invalidensanitair zag er netjes uit, wel een warme douche, maar ook hier geen haakjes en geen afvalbakje.De plaatsen waren ruim, op gras. We moesten €28,90 betalen. in het voorseizoen. 2 personen, hond en elektra. Dit vonden wij het niet waard. in de app stond €15-25.
Prima camping aan een binnenmeer met groot verschil en en vloed. Heel aardig personeel. wij hadden vooraf aangegeven in de buurt van mindervalide voorzieningen. Deze zijn uitstekend, alles aanwezig. Douche ook heel fijn. We hadden aangegeven dat we 2 of 3 nachten wilden blijven. De volgende dag bleek dat de plaats ondertussen gereserveerd was. Ze hebben gepuzzeld zodat we niet hoefden te verplaatsen. Sanitair en wifi prima, winkels op fietsaftand

Kleine camping aan de rand van het bos. mooie plaatsen. wij betaalden voor camper, 2 personen, elektra en hond €18,66. Sanitair is eenvoudig, maar schoon. Prima als doortrek camping.
Wij waren hier met camper en hond. betaalden voor een plaats €26,38. Nette, afgebakende plaatsen. Keurig sanitair, waarvan maar een gedeelte open was. Goed invalide sanitair. Met een toegangscode kun je naar het pad langs de rivier. Er is een barretje met terras met uitzicht op de rivier. Hier kun je ook iets eten. Menu du jour voor €13. Er is wifi aanwezig, maar die hebben we niet kunnen ontdekken, niet bij de bar en niet bij onze plaats.
Er zijn genoeg plekken die vlak zijn . Tot 15 juni kun je hier voor €23 terecht met ACSI, wij hebben een Orbitur membership gekocht voor ongeveer €11 . daar krijg je 15% korting mee. De camping is netjes en schoon. Wij stonden bij het eerste sanitairblok, schoon en wordt vaak schoongemaakt. Goed warm water om af te wassen. De plaatsen aan de rand van de camping hebben uitzicht op zee, minder schaduw en meer wind. Wij betaalden €28
als je verder van de weg staat heb je schaduw en minder lawaai van de weg. wij betalen tot 15 juni met ACSI €23 en na 15 juni €29. Dit is 2 personen, camper en elektriciteit

We kwamen hier aan op 19 juni op doorreis naar het zuiden. ivm Corona was de camping gesloten, maar dat was nergens te lezen. Aangezien we de enigen waren, konden we het sanitair gebruiken. Aardige eigenaren, ze waren net een week terug uit Nederland. er waren verder geen faciliteiten beschikbaar. Helaas ook geen frites aanwezig. Alternatief was gebakken aardappeltjes. We betaalden €20 voor 1 nacht
Gratis plaats aan het water vlakbij het centrum. Er zijn 5 plaatsen en er is een zuil waar je stroom kunt aansluiten. Stroom kost €0,50 voor een uur. Water idem. Met blokken kun je hier goed staan.

Prima camping om Epernay te bezoeken of op doorreis. Wij stonden er 2 nachten, 15-17 augustus. Sanitair mag gedateerd zijn, maar is prima. Wordt dagelijks schoongehouden. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Redelijke gratis wifi. Aardige mensen bij de receptie. We betaalden €22,50 per nacht. Je moet of op tijd aankomen of van te voren bellen, anders is de camping "complet" in juli en augustus.
Keurige kleine camping, met schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Aanmelden aan de overkant van de weg, als je dat niet ziet belt één van de vaste gasten wel even. We betaalden €13,94 incl stroom. Heerlijk rustig, mooie plaatsen met stuk beton, waar je je stoelen en tafel op kan zetten. Bomen, maar ook satellietmogelijkheden. Wifi deed het bij ons uitstekend.
Sitecode: 19817
Voor 1 nacht prima. 'S nachts 2 treinen gehoord. goede douche en toilet. Bus naar stad stopt voor de deur. We hoefden niet extra te betalen voor de douche.
Supercamping qua faciliteiten en ligging t.o.v. de stad. Qua sfeer lijkt het op een camperplaats. Grote plekken en fantastich sanitair. Wifi uitstekend. We waren hier 3 nachten. Salamanca is een fantastisch sfeervolle stad. Prachtige lichtshow op het Plaza Mayor van 13- 17 juni.
Prima camping als uitgangsbasis voor een bezoek aan Burgos. met de fiets 4,5 km tot aan de kathedraal. Vergeet vooral het klooster vlak bij de camping niet te bezoeken. Wifi was ondanks de drukte redelijk goed. Bij de receptie een nederlandse man, die erg aardig was. Sanitair misschien verouderd, maar functioneert prima. Super douche. aanliggend restaurant met tuin kan wat lawaaierig zijn.
Prima camping als uitgangsbasis voor Merida. Het genoemde onverharde pad achter de camping is niet aan te bevelen vanwege veel los zand en kapotte tegels. Voor mountainbike geen bezwaar, denk ik. Voorzieningen op de camping zijn prima, inderdaad wel gedateerd, maar niets mis mee. Ontkalken zou al een hoop schelen. Prima warm water en douche. Alleen afwaswater was lauw. Heerlijk rustig in deze tijd
Prima camping als uitvalsbasis naar Granada. Aangezien we op zaterdag kwamen ging er maar 3 of 4x per dag een bus. Helaas was deze net weg toen we aankwamen 11:30 u en de volgende ging pas om 16 u, dus besloten we met de elektrische fiets te gaan. Dit was pittig, maar te doen. Mooie fietstocht. De camping is rustig en prima. Plaatsen inderdaad soms wat moeilijk in te komen.
Camping tussen 2 wegen. Voorzieningen prima op het afwaswater na. Dat is inderdaad lauw. Plaatsen zijn niet groot, maar voldoende om je luifel uit te kunnen draaien. Eerste zwembad dat we tegenkwamen dat al open was. Lawaai 's nachts valt mee, maar je wordt wel vroeg wakker als het verkeer toeneemt. Prima uitvalsbasis voor Valencia.
We stonden hier van 26-28 mei. Super mooi en schoon sanitair. Plaatsen beneden zijn erg klein en moeilijk om echt vlak te staan. Plaatsen boven zijn (nog) wel kaal, maar groot en hebben prachtig uitzicht. En als je je camper goed zet hoef je geen last van de wind te hebben. Albarracin op 2 km. Bij de receptie krijg je een wificode, maar de WiFi doet niets.
Sitecode: 20924
We stonden van 24-26 mei op deze camping. Prima voorzieningen. Schoon sanitair. Goede plaatsen. Op zaterdagavond wat lawaai tot 23 u vanwege een feestje bij het restaurant. Prima uitgangspunt om op de fiets naar de mooie stad te gaan. Fietsroutes niet altijd duidelijk aangegeven. met ANWB kaart betaalden we 23 Euro per nacht.
Sitecode: 20924
Prima camping als uitgangsbasis naar Pamplona. Sanitair prima. In voorseizoen alleen voorste gedeelte open, met kleinere, maar ook grotere plaatsen. We betaalden met ACSI kaart 20 Euro per nacht.
Prima camping voor bezoek aan Pamplona. Sanitair keurig. In voorseizoen alleen voorste sanitairgebouw en voorste gedeelte van de camping open. Iedereen staat op 2 plaatsen, levert geen problemen op. Gratis WiFi over de hele camping. In de zomer misschien wel erg warm omdat er nauwelijks schaduw is. Dan zijn wel alle voorzieningen open tot zelfs elektrische kookplaatjes aan toe.
Prachtige camping rondom een chateautje waarvan de renovatie betaald wordt met de opbrengsten van de camping. Heel erg mooi sanitair inclusief invalidentolet en douche. Aardige mensen bij de receptie. 1 sanitairblok was open, mooie ruime plaatsen. Geen WiFi.
Keurige camping, rustig gelegen met grote plaatsen en goed sanitair. Wi-Fi kun je kopen voor 2 euro voor 10 dagen, maar functioneerde niet. In voorseizoen 1 sanitairgebouw open. Dicht bij strand en een super U. Met Acsi 14 Euro per nacht
Nette camping. In voorseizoen is alleen voorste sanitair geopend. Keurig sanitair. Ligt wel aan een spoorlijntje waar een paar keer per dag een trein langsrijdt. Er zou Wi-Fi over de hele camping zijn, maar is alleen bij de receptie. Vriendelijke mensen bij de receptie, mooie plaatsen. We betaalden €37,10 voor 2 nachten
Camping met nette voorzieningen. Vooraan, bij de weg, zijn vlakkere plaatsen. Iets hoger en rustiger vlakkere iets hellend. Je staat tussen de stacaravans. Hele seizoen zelfde prijs, bijna 30 euro per nacht. Goede warme douches en prima wifi. Leuke wandeling naar het strand. In voorseizoen restaurantje gesloten.
Wij waren hier een paar dagen in september. Met de Acsicard betaalden wij incl. toeristenbelasting voor 2 nachten € 40. Dit omdat we op een comfortplaats stonden. Anders zou het €34 geweest zijn. Zeer net sanitair. De eigenaar is bezig om zich meer te richten op campers. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Er zijn sowieso 10 camperplaatsen, maar je mag overal staan.
Prima camperplaats voor 10 campers, achteraan de camping aan een mooi recreatiemeer. Wij waren hier 14 juni. Helaas slecht weer. Toilet en douche uitstekend.
We stonden hier op 30 juli. Camperplaats staat niet aangegeven, maar de camping kost 11 €. Plaats zelf uitkiezen. Camping ligt aan een prachtig meertje met recreatiemogelijkheden. Voorzieningen goed.
We waren hier op 31 juli. Rustige camping met vriendelijke eigenaar. Vlak bij een supermarkt. Dorp ook dichtbij, maar zelfs geen terras te vinden. Wifi alleen bij de receptie op het terras. voorzieningen prima.
Kleine camping met een aantal doortrekplaatsen. Vòòr de slagboom 6 camperplaatsen voor campers tot ong 7,5 m. Camping ligt aan weg van 13%. Voorzieningen prima. ik vond €18 wel wat veel.
Gratis plaats en prima plek. De 5 stroompunten zitten in een huisje waar ook 2 wasbakken en een BBQ zijn. Er is een 2e huisje met 2 toiletten en 2 wasbakken. Veel schaduw, stenen picknicktafels. Een parkje aan de rand van dorp. Toiletten schoon, maar kan in de zomer anders zijn. Het is een openbare picknickplaats. Wij waren er 17-6-2018. Er stonden 3 campers. Goed verlicht door lantaarnpalen.
Vriendelijke ontvangst, rustige camping met zeer goede voorzieningen. Sanitair is gloednieuw. Bar met pizza's, patat en drankjes. Wifi per 6 uur, een half uur gratis bij de bar. Wij bleven hier 2 nachten, van 15 tot 17 juni 2018. De camping was toen half vol. We betaalden met Acsi-card €13,44 per nacht. Sanistation bij de in/uitgang van de camping. Leuk gebied om te fietsen. Mooie stranden.
We kwamen hier aan op 14-06-2018. Daar bleek dat er op de camperplaats geen voorzieningen zijn. De dame bij de receptie vond het ook vervelend dat het verkeerd in de app staat en heeft toen voor ons een andere camperplaats (Lucon) gebeld of de voorzieningen daar wel aanwezig waren. We hebben de wijziging doorgegeven. Op de campingplaatsen voor kort kamperen kun je staan voor 16€.
We stonden hier 2 nachten. Heerlijk rustige locatie met een vriendelijke eigenaar. Het sanitair is aanwezig, maar meer ook niet. Toilet legen moet je doen in een oude toiletpot. Grijs water lozen is ook niet optimaal. Hebben we maar niet gedaan. Prima uitgangspunt om de normandische kust te verkennen. Wij deden dit per fiets.
We stonden hier op 11-06-2018. Het is een heel rustige kleine camping in een gebied vlak bij een monument en een omgeving waarin ze bezig zijn om recreatieroutes aan te leggen. Toilet(4)en douches(4) voor dames prima in orde. Voor de heren was er maar 1 douche open. Wasbak om af te wassen was veel te laag en oud. We betaalden €13 voor 1 nacht incl. stroom
Grote camperplaats. Prima voor bezoek Trier. Gratis wifi. 3 douches en 6 toiletten. Douchen betaal je 1,50€ per 4 minuten. Douche je langer dan telt de meter door. Minder dan de helft van de plaatsen heeft stroom. Wij hebben hier gestaan zonder stroom vanwege de hoge kosten die hier genoemd worden. We stonden aan het water, waardoor privacy wat beter was en minder parkeerplaatsgevoel aanwezig.
9-11 mei 2018.Kleine gemoedelijke camping. Prima voorzieningen. Goed uitgangspunt voor wandelen (weinlehrpad) de berg op of fietsen langs de Moezel. Voor douchen krijg je een soort magneetsleutel. Prijs was wat onduidelijk, maar we betaalden voor 5x douchen €2. Totaal voor 2 nachten met ACSI €32,80. Goede wifi bij receptie (huiskamer). Zeer vriendelijke mensen. Ongeveer 30 plaatsen voor passanten.
Prima camperplaats, vlak bij Traben. 2 douches is voldoende als je op iets minder courante tijden gaat. Lekkere douches. Je drukt op de knop en je kunt 5 minuten douchen. Het dorp is op loop/fietsafstand, perfect voor een drankje op het terras. Wij kwamen vroeg aan en dat was maar goed ook. Het is hier vrij snel vol. Prima uitvalsbasis voor fietstochtjes. 10 plaatsen voor buscampers aan het water
Prima camping. Alles aanwezig. Voor sanitair krijg je een digitale sleutel. Met ACSI kaart kost de camping €17 . Daarbij komt 1€ per dag voor afval. Mooi uitgangspunt voor een fietstocht want het Moezelfietspad loopt langs de camping. Eten was ook prima.
Mooie kleine camping aan de Moezel. Goede voorzieningen. Bij inchecken krijg je een digitale sleutel om het sanitair binnen te gaan. Met ACSI kaart 17 euro inclusief stroom en 1 douchemuntje pp per dag. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en een mooi rondje gefietst.