@Maaikebo
Vriendelijke ontvangst; we konden vrij onze plek kiezen. Super locatie direct aan het fjord! Onze 4 kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de verschillende speeltuinen, krabben en mosselen vissen in de zee... Zeer moderne infrastructuur voor het legen van de toiletten en het afvoeren van afval. Kleine campingwinkel aanwezig en mogelijkheid om heerlijk brood te bestellen. Grote en schone staanplaatsen, prachtige zonsondergangen… Wat wil je nog meer?!
Leuke kleine camping aan het meer. Nooit druk wanneer volgeboekt. Douches, kleine keuken aanwezig. Zeer fijne plek om met kinderen te verblijven. Heerlijke fietsroute naar de dichtstbijzijnde winkel (7km) helemaal door het bos! We verbleven 3 nachten en dat was genoeg.
Receptie bij aankomst om 16u niet open. Enkel zeer onvriendelijke Duitser aan de lijn toen we om hulp vroegen. Heeft geen hulp geboden maar telefoon op ons toegesmeten. Zwembad was volledig vol gereserveerd, we hebben hier niet van kunnen genieten. Kleine kampeerplaatsen en niets te doen in de buurt.
Fantastische ligging vlak aan het Gardameer. Het kiezelstrand kan er wel druk zijn en de camping is ver van grote winkels en dorpjes gelegen. De klim naar Montinelle (dichtsbijzijnde dorpje, zonder grote winkel echter) is vrij stevig te voet. De camping heeft een slecht onderhouden speelplaats, groot zwembad en een winkeltje waar alles te vinden is aan vrij democratische prijzen.
Drukke camping en nachtlawaai van de nabije steenweg. Weinig groen, geen keukentje met bv microgolf. Dame staat er alleen voor en dus weinig service als je dringend iets nodig hebt
Zeer propere (!!! Echt super proper!) camping en vriendelijke uitbaters. Voldoende plaatsen voor campers, voorzien van stroom (3€/nacht). Veilige omgeving, alles is met hekkens afgebakend. Kleine bar op 2 minuutjes wandelen met snacks zoals hot dogs en bretoense pannenkoeken. Jachthaven kan gebruikt worden als uitvalsbasis om te varen op de Moesel. Enige minpunt is het uitzicht op de kerncentrales
Heel mooie propere cp. We stonden hier helemaal alleen. Erg rustig.
Enige positieve was dat er water aanwezig was en plaats zat. S Nachts geen oog dicht gedaan door joyriders op deze parking...
Heel mooie camperplaats. Helaas geen plaats meer ,toen we toekwamen. We hebben ons op een parkeerplaats gezet. Wij zijn helaas wel vanuit het noorden toegekomen en een ellenlange, ijzingwekkende bergpas genomen. Wandeling naar de dichtstbijzijnde bakker in Le Cheyard: 4 km maar vlak en met mooi uitzicht op het meer en de rivier.
Mooi uitzicht maar niet zoveel te doen in de buurt. Gemiddeld 5,8€ voor een fles goede wijn.
Ruime parking met (te) beperkt aantal plaatsen voor motorhomes. Geen voorzieningen (enkel vuilzakken) maar het is er rustig staan en je bent vlak aan de zee
Onze allereerste camperervaring. We konden ons geen betere camperplaats bedenken! Net Ibiza! Met een prachtig meertje waarin de kinderen hebben geravot. Geen voorzieningen, maar voor 1 nachtje ook niet nodig.