@MaartenWitte
- 2005
- ADRIA CORAL 670 SL supreme Half intergraal
- 2024
- Mercedes

Wij zouden in eerste instantie 3 nachten blijven, maar hadden stormschade opgelopen aan de luifel. Hierdoor zijn we uiteindelijk 4 nachten gebleven. Het is werkelijk een hele mooie camperplaats, welke door de havenmeesters goed wordt beheerd. Tevens zijn ze heel erg betrokken en behulpzaam waar nodig. Heel erg schoon sanitair Kleine tip, verander het urinoir bij de mannen in een gewoon toilet. Verder perfect, Ook Balk is de moeite waard.

Wat hebben we hier genoten van de rust en schitterende omgeving. Je loopt vanaf de camperplaats direct de prachtige natuur in, welke kan je ook opgaat. Heel vriendelijke ontvangst en mooie ruime plaatsen. Wij hadden een lekker schaduwplek, en dat was maar goed ook bij deze hittegolf. We hebben niet alles kunnen doen/zien, dus komen vast nog eens terug.

Wat een heerlijk rustige plek is dit. Wij stonden hier alleen, en om 23.00 u is het aarde donker en heerst er een serene rust. Geen mogelijkheid om te lozen van water of cassette, wel kun je achter de Mairie water tappen.

Top plek, Vriendelijke ontvangst door Birgit. Goede WiFi, gratis stroom, onbeperkt water tappen. Mooie fiets omgeving, en winkels op loopafstand. Geen voorziening om vuilwatertank te legen Geen voorziening om cassette toilet te legen, dit is dan ook de beperkende factor voor velen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en het is er heerlijk rustig. De veehouderij is niet meer in bedrijf, dus geen vee meer aanwezig. Hele vriendelijke eigenaren
Mooie eenvoudige locatie met uitzicht over de Schelde. De zeeschepen van en naar Antwerpen kom hier vlak langs gevaren, dit levert mooie plaatjes.
Zeer mooie hondvriendelijke en ruim opgezette Camperplaats midden in de natuur. Erg geschikt als uitvalsbasis voor mooie wandel of fietsroutes. Erg vriendelijke eigenaren, goede sanitaire voorzieningen, goede wifi (tegenwoordig ook belangrijk) tevens zijn er wasmachine en droger aanwezig. Deze camperplaats is zeer aan te bevelen en wij komen dan ook zeker nog eens terug.

Zeer vriendelijke eigenaar, welke de avond van aankomst een heerlijke punt appeltaart kwam brengen. Ziet er allemaal heel erg verzorgd uit. De camperplaats is gesitueerd op een zorgboerderij. Wat ook leuk is, dat er spulletjes uit de dagbesteding te koop zijn. Er zijn ruim voldoende fiets en wandel mogelijkheden. Enige minpuntje, de buitendouche zou beter kunnen.

Schitterende rustige camperplaats aan de rand van jet dorp. We zijn hier vaker geweest en telkens verbaast het ons hoe mooi het hier is. Maarten en Marian
Rustige en goed verzorgde kleine camping met zwembad en gratis WiFi. Vriendelijke eigenaren, zij doen er alles aan om deze voormalige municipal camping nieuw leven in te blazen. Toiletgebouw is wat gedateerd maar zeer schoon. Goede douches.
Rustige plaats in parkje van het dorp. Bakker is dichtbij. Wij zijn hier op doorreis langs gekomen en hebben hier één nachtje gestaan.